Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mamanabank']Chodzi Ci o Przemkę?[/QUOTE]

Zapomniałam ,ze tak ją nazywasz,pasuje do niej...no to imię mamy,zdjęcie jakieś i może watek?

Posted

[quote name='mamanabank']No jasne! Tylko gdzie to zdjęcie?[/QUOTE]

Ze strony głównej ,oficjalnej schroniska...nie przechodzi tylko adres,nie mogę wrzucic w całości...Mamanabank wśród psiaków ,które znalażły dom,post 12, jest Nami ale ona znalazła dom dzięki nam...nie przez schronisko...

Posted

Bo w 2010 roku zasada pogrubiania nie obowiązywała, dopiero teraz tak zaczęłam, wcześniej leciało jakoś tak jak samo chciało ;-)

A ze strony schroniska nigdy mi się nie udawało zdjęcia skopiować...

Posted

Przemkę trzeba będzie sfotografować przy okazji w sobotę, to zdjęcie z oficjalnej strony można skopiować tylko takie malutkie albo trzeba umieć ;-)

[IMG]http://www.lowicz.eu/img/images/746m.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='mamanabank']Przemkę trzeba będzie sfotografować przy okazji w sobotę, to zdjęcie z oficjalnej strony można skopiować tylko takie malutkie albo trzeba umieć ;-)

[IMG]http://www.lowicz.eu/img/images/746m.jpg[/IMG][/QUOTE]

ale to fajne!!! Nelkowate chyba trochę, nie?

Posted

[quote name='Borówka16']A co, chcesz tymczasa? :razz:[/QUOTE]

Spoko, jeszcze mam, a potem i tak jest kolejka, chociaż Łowiczaka wzięłabym bez kolejki ;)
Poza tym ja mam wąską specjalizację - Nelkopodobne ;)

Posted

Andzike,suczka sięga do kolana ale chodzi na ugiętych łapach...jest nieadopcyjna,schowała się do budy w drewnianym kojcu i odwróciła pupą...na razie,nie wychodzi z budy...ale za jakiś czas,kto wie...ma około 9lat...i całe 5 lat siedziała tylko w budzie,nie wychodziła nawet na wybiegi z tyłu boksów...

Posted

[quote name='Romka']Andzike,suczka sięga do kolana ale chodzi na ugiętych łapach...jest nieadopcyjna,schowała się do budy w drewnianym kojcu i odwróciła pupą...na razie,nie wychodzi z budy...ale za jakiś czas,kto wie...ma około 9lat...i całe 5 lat siedziała tylko w budzie,nie wychodziła nawet na wybiegi z tyłu boksów...[/QUOTE]

O qrcze, jaka biedulka ... :( :( :(

Posted

[quote name='Andzike']O qrcze, jaka biedulka ... :( :( :([/QUOTE]
Ale Miśka Uboczowa także siedziała tylko w budzie 2 lata...a potem udało się ja przekonać,ze spacerki i dobrzy ludzie to jest właśnie to czego psiakowi trzeba...i zaczęła nam ufać...a teraz ma cudny dom...

Posted

[quote name='Romka']Ale Miśka Uboczowa także siedziała tylko w budzie 2 lata...a potem udało się ja przekonać,ze spacerki i dobrzy ludzie to jest właśnie to czego psiakowi trzeba...i zaczęła nam ufać...a teraz ma cudny dom...[/QUOTE]

Więc dla Przemki też jest nadzieja :) Oby trafił jej się taki dom jak Miśce...

Posted

[quote name='Andzike']Więc dla Przemki też jest nadzieja :) Oby trafił jej się taki dom jak Miśce...[/QUOTE]
Tak myślę...zaczniemy od przysmaczków i gadania do psinki...;)

Posted

Dziewczyny co sądzicie o tym,zeby wpłącac okresloną stała kwote na fundusz sterylkowy Soemy,możemy byc potem beneficjentami czyli będziemy mogły korzystać z tego funduszu,mozna wpłącać 5zł a ja proponuję 10żł.Co o tym sądzicie?

Posted

A obecnie za sterylki i kastracje płaci schronisko czy Skarpeta? Mam na myśli te pieski, które idą do DT/DS ze schroniska. Jestem od niedawna na forum i jeszcze w wielu kwestiach się nie orientuję.

Posted

[quote name='Jolusia']A obecnie za sterylki i kastracje płaci schronisko czy Skarpeta? Mam na myśli te pieski, które idą do DT/DS ze schroniska. Jestem od niedawna na forum i jeszcze w wielu kwestiach się nie orientuję.[/QUOTE]

Jeśli psiaki ida ze schroniska to za sterylizacje płaci schronisko,ale jeśli znajdujemy psiaka ,tak jak,np:Florcię to za sterylke płacimy my,miałyśy też suczkę w domu tymczasowym u Perdusi Perełkę za której sterylke płaciłysmy oraz Felka(kastracja),który był także w domu tymczasowym...pomogłysmy też suczce Dianie z ul.Podrzecznej...wejdz na wątki...

Posted

[quote name='Romka']Dziewczyny co sądzicie o tym,zeby wpłącac okresloną stała kwote na fundusz sterylkowy Soemy,możemy byc potem beneficjentami czyli będziemy mogły korzystać z tego funduszu,mozna wpłącać 5zł a ja proponuję 10żł.Co o tym sądzicie?[/QUOTE]

Ja też popieram. Rozumiem, że każda z nas płaciłaby 5zł lub wielokrotność tej kwoty?