Paula03 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='mamanabank']Może Bercik?[/QUOTE] Świetne imię! Pasuje do niego ;) Quote
argusiowa Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 obstawiam że pies mieszka w okolicach Łódzkiej może Makowiska, okolice ogródków działkowych, kilka razy mówiono przy mnie że tam niektórzy mieszkańcy mają śrutówki i strzelaja nie tylko do ptaków ale i do zwierzaków typu pies kot... Quote
Romka Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Pamiętacie te suczki: [B] [/B] [INDENT] [IMG]http://img26.imageshack.us/img26/6673/dsc06985f.jpg[/IMG][/INDENT] ta jasna ma teraz na imię Gabi a ta jasna ale z ciemną kufą ma teraz na imię Sonia,byłyśmy wczoraj z Mamanabank z wizytą u dziewczynek,bo były skargi mieszkańców bloku ,ze psiaki nie są pod dobrą opieką.Suczki mają się dobrze,oprócz błędów wychowawczych(Gabi nosiła kolczatkę)i podawania pokarmu,który nie jest odpowiedni dla szczeniąt(zbyt mało kaloryczny i bez witamin)dziewczyny,które je adoptowały mają z nim dobry kontakt.Suczki mają swoje legowisko,miseczki i miskę z wodą.Dziewczynom zwróciłyśmy uwagę,na wszystkie niedociągnięcia.Zobowiązałyśmy do złozenia wizyty u lekarza,przypomnialysmy o obowiązku sterylizacji i zmianie pokarmu.Odwiedzimy Sonię i Gabi pod koniec listopada... Quote
Romka Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 [quote name='mamanabank']Może Bercik?[/QUOTE] Berecik super,jak tylko wróci do schroniska zrobię mu zdjęcia i będzie wątek...psiakowi należy się lepsze życie... Quote
Romka Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 [quote name='argusiowa']obstawiam że pies mieszka w okolicach Łódzkiej może Makowiska, okolice ogródków działkowych, kilka razy mówiono przy mnie że tam niektórzy mieszkańcy mają śrutówki i strzelaja nie tylko do ptaków ale i do zwierzaków typu pies kot...[/QUOTE] Tak, ludzie na działkach przy Łódzkiej zastrzelili kiedyś psiaka,jest nawet sprawa karna,która pewnie będzie umorzona... Quote
mamanabank Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='Romka']Berecik super,jak tylko wróci do schroniska zrobię mu zdjęcia i będzie wątek...psiakowi należy się lepsze życie...[/QUOTE] No padnę :lol: :lol: :lol: Nie BEREciK tylko BERciK/ BERt - kumpel Erniego z Bajki :lol: Quote
argusiowa Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [url]http://www.dogomania.pl/threads/195774-Romans-i-nie-tylko...dla-Fary-i-ps%C3%B3w-z-%C5%81owicza!Zajrzyj-koniecznie!do-21-XI-2010[/url] kolejny bazarek Quote
trist_ana Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Z okazji umownych 1. urodzin Pepunia (wczoraj późnym wieczorem była rocznica pierwszego ujrzenia wychudłego pychola na monitorze :D) przyleci dziś do Łowicza wór karmy dla szczeniorów :-) Ucałowania dla Was wszystkich, jestem Wam wdzięczna za całą Waszą pracę, jaką wkładacie w szukanie pieskom domów. Dzięki niej mogłam to cudne stworzonko przylepić do swojego życia :) Quote
mamanabank Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Dziękujemy Aniu :loveu: Tym samym przypomniałaś mi, że 24 października minął rok odkąd założyłyśmy ten wątek. Czyli mamy mały jubileusz :-) W tym czasie kilkadziesiąt psów znalazło cudowne domy. Oj, żeby starczyło mi czasu, zrobiłabym filmik z łowickimi metamorfozami :lol: Quote
Romka Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 [quote name='mamanabank']No padnę :lol: :lol: :lol: Nie BEREciK tylko BERciK/ BERt - kumpel Erniego z Bajki :lol:[/QUOTE] No dobra:lol: ,a ja juz mówię na niego Berecik i tak powiedziałam p.doktor,mam nawet zdjęcie z lecznicy...;) Fatalna ta pogoda,wpływa na percepcję...:diabloti:Berecik czeka na operację łapki... Quote
Romka Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 [quote name='mamanabank']Dziękujemy Aniu :loveu: Tym samym przypomniałaś mi, że 24 października minął rok odkąd założyłyśmy ten wątek. Czyli mamy mały jubileusz :-) W tym czasie kilkadziesiąt psów znalazło cudowne domy. Oj, żeby starczyło mi czasu, zrobiłabym filmik z łowickimi metamorfozami :lol:[/QUOTE] Tak to już rok!Jak ten czas leci...Aniu,dziękujemy za pamięć o naszych psiakach... Quote
Romka Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Łowiccy plantatorzy marchewki powiadomili mnie dziś,że psiaki ze schroniska dostaną 170kg marchewki do mięska z kaszą...DZIĘKUJEMY BARDZO!:lol::lol: Quote
Romka Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Kurier przywiózł karmę dla szczeniąt jest juz w schronisku...Dziękujemy raz jeszcze! Quote
Andzike Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='Romka']Tak to już rok!Jak ten czas leci...Aniu,dziękujemy za pamięć o naszych psiakach...[/QUOTE] Dziewczyny, Nelka w niedzielę będzie obchodziła pierwsze urodziny ... :) Pamiętam ten dzień jak dzisiaj :) Quote
kajkoowa Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='Andzike']Dziewczyny, Nelka w niedzielę będzie obchodziła pierwsze urodziny ... :) Pamiętam ten dzień jak dzisiaj :)[/QUOTE] To już? Matko, kiedy to zleciało! Quote
Paula03 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Ale ten czas zleciał szybko! To już rok! Tyle psów szczęśliwych w domkach! :) Quote
Romka Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 A tak wygląda Berecik w lecznicy: [IMG]http://foto2.m.onet.pl/_m/7cc8ed112b71e1d6f8f3a05f5cc1b6e6,10,19,0.jpg[/IMG] I jeszcze jedno: [IMG]http://foto2.m.onet.pl/_m/a0ae3acbfe8d3ec7df81e65f66263642,10,19,0.jpg[/IMG] Quote
Romka Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Jak dla mnie jest śliczny!:lol::lol::lol: Quote
mamanabank Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 O matuś, toż to Iksik na dłuższych łapkach! Smutna historia... Quote
Paula03 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='Romka']Jak dla mnie jest śliczny!:lol::lol::lol:[/QUOTE] Bo jest :loveu::loveu: Quote
Romka Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Szukamy kogoś do sprawdzenia domku w Grójcu...dla Czacziego,;)kto zna kogoś z tamtych okolic? Quote
Romka Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Taką budę od Fundacji"Czyń dobro" dostały nasze psiaki: [IMG]http://foto1.m.onet.pl/_m/6b0674a7bd6b03eb0ed363821a8d6ea5,10,19,0.jpg[/IMG] DZIĘKUJEMY!:lol: Quote
Romka Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Tinka ma szansę na dom w Rzeszowie...a w schronisku znów mamy nowe psiaki...dzis będa 3 a jutro jeszcze 2 nowe...maskara... Quote
Romka Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Nie wiem Paula,jest też jeszcze jeden amstaff...maskara... Quote
Recommended Posts