Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

obstawiam że pies mieszka w okolicach Łódzkiej może Makowiska, okolice ogródków działkowych, kilka razy mówiono przy mnie że tam niektórzy mieszkańcy mają śrutówki i strzelaja nie tylko do ptaków ale i do zwierzaków typu pies kot...

Posted

Pamiętacie te suczki:
[B] [/B]

[INDENT] [IMG]http://img26.imageshack.us/img26/6673/dsc06985f.jpg[/IMG][/INDENT]

ta jasna ma teraz na imię Gabi a ta jasna ale z ciemną kufą ma teraz na imię Sonia,byłyśmy wczoraj z Mamanabank z wizytą u dziewczynek,bo były skargi mieszkańców bloku ,ze psiaki nie są pod dobrą opieką.Suczki mają się dobrze,oprócz błędów wychowawczych(Gabi nosiła kolczatkę)i podawania pokarmu,który nie jest odpowiedni dla szczeniąt(zbyt mało kaloryczny i bez witamin)dziewczyny,które je adoptowały mają z nim dobry kontakt.Suczki mają swoje legowisko,miseczki i miskę z wodą.Dziewczynom zwróciłyśmy uwagę,na wszystkie niedociągnięcia.Zobowiązałyśmy do złozenia wizyty u lekarza,przypomnialysmy o obowiązku sterylizacji i zmianie pokarmu.Odwiedzimy Sonię i Gabi pod koniec listopada...

Posted

[quote name='mamanabank']Może Bercik?[/QUOTE]
Berecik super,jak tylko wróci do schroniska zrobię mu zdjęcia i będzie wątek...psiakowi należy się lepsze życie...

Posted

[quote name='argusiowa']obstawiam że pies mieszka w okolicach Łódzkiej może Makowiska, okolice ogródków działkowych, kilka razy mówiono przy mnie że tam niektórzy mieszkańcy mają śrutówki i strzelaja nie tylko do ptaków ale i do zwierzaków typu pies kot...[/QUOTE]
Tak, ludzie na działkach przy Łódzkiej zastrzelili kiedyś psiaka,jest nawet sprawa karna,która pewnie będzie umorzona...

Posted

[quote name='Romka']Berecik super,jak tylko wróci do schroniska zrobię mu zdjęcia i będzie wątek...psiakowi należy się lepsze życie...[/QUOTE]

No padnę :lol: :lol: :lol:

Nie BEREciK tylko BERciK/ BERt - kumpel Erniego z Bajki :lol:

Posted

Z okazji umownych 1. urodzin Pepunia (wczoraj późnym wieczorem była rocznica pierwszego ujrzenia wychudłego pychola na monitorze :D) przyleci dziś do Łowicza wór karmy dla szczeniorów :-) Ucałowania dla Was wszystkich, jestem Wam wdzięczna za całą Waszą pracę, jaką wkładacie w szukanie pieskom domów. Dzięki niej mogłam to cudne stworzonko przylepić do swojego życia :)

Posted

Dziękujemy Aniu :loveu:

Tym samym przypomniałaś mi, że 24 października minął rok odkąd założyłyśmy ten wątek. Czyli mamy mały jubileusz :-)

W tym czasie kilkadziesiąt psów znalazło cudowne domy. Oj, żeby starczyło mi czasu, zrobiłabym filmik z łowickimi metamorfozami :lol:

Posted

[quote name='mamanabank']No padnę :lol: :lol: :lol:

Nie BEREciK tylko BERciK/ BERt - kumpel Erniego z Bajki :lol:[/QUOTE]
No dobra:lol: ,a ja juz mówię na niego Berecik i tak powiedziałam p.doktor,mam nawet zdjęcie z lecznicy...;) Fatalna ta pogoda,wpływa na percepcję...:diabloti:Berecik czeka na operację łapki...

Posted

[quote name='mamanabank']Dziękujemy Aniu :loveu:

Tym samym przypomniałaś mi, że 24 października minął rok odkąd założyłyśmy ten wątek. Czyli mamy mały jubileusz :-)

W tym czasie kilkadziesiąt psów znalazło cudowne domy. Oj, żeby starczyło mi czasu, zrobiłabym filmik z łowickimi metamorfozami :lol:[/QUOTE]
Tak to już rok!Jak ten czas leci...Aniu,dziękujemy za pamięć o naszych psiakach...

Posted

Łowiccy plantatorzy marchewki powiadomili mnie dziś,że psiaki ze schroniska dostaną 170kg marchewki do mięska z kaszą...DZIĘKUJEMY BARDZO!:lol::lol:

Posted

[quote name='Romka']Tak to już rok!Jak ten czas leci...Aniu,dziękujemy za pamięć o naszych psiakach...[/QUOTE]

Dziewczyny, Nelka w niedzielę będzie obchodziła pierwsze urodziny ... :)
Pamiętam ten dzień jak dzisiaj :)

Posted

A tak wygląda Berecik w lecznicy:
[IMG]http://foto2.m.onet.pl/_m/7cc8ed112b71e1d6f8f3a05f5cc1b6e6,10,19,0.jpg[/IMG]
I jeszcze jedno:
[IMG]http://foto2.m.onet.pl/_m/a0ae3acbfe8d3ec7df81e65f66263642,10,19,0.jpg[/IMG]

Posted

Taką budę od Fundacji"Czyń dobro" dostały nasze psiaki:
[IMG]http://foto1.m.onet.pl/_m/6b0674a7bd6b03eb0ed363821a8d6ea5,10,19,0.jpg[/IMG]

DZIĘKUJEMY!:lol: