Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='desktop19']Super, cieszę się bardzo. Ja też was witam serdecznie i niedługo pojawię się w schronisku z małą niespodzianką :)[/QUOTE]

błagam Cię tylko, niech to nie będzie trzeci pies :-D

Posted

[quote name='mamanabank']błagam Cię tylko, niech to nie będzie trzeci pies :-D[/QUOTE]
Chyba wiem co to będzie bo rozmawiałam dziś z p.Markiem ze schroniska...
Ale chyba zmartwię wszystkich jak napiszę,ze kolega Astona nie został jednak złapany.Ten psiak w lecznicy to nie jest ten psiak z osiedla.Kolega Astona nadal na wolności czyli nadal jest bezdomny i nadal go szukamy.Jak ktoś zobaczy proszę dać znać na wątek...

Posted

Suczki,maluchy są już w domu.Adopcja ze schroniska ale pocieszające jest,ze psiaki będą w Łowiczu i adoptowały je rodziny wolontariuszek z Technikum Weterynaryjnego...sprawdzimy domki.

Posted

[quote name='mamanabank']błagam Cię tylko, niech to nie będzie trzeci pies :-D[/QUOTE]

raczej nie, chociaż jak mój pies bedzie mi tak przeszkadzał jak to robi do tej pory to chyba go oddam ;-)
niespodzianka się kończy robić, tylko proszę sie ze mnie nie śmiać bo sam robiłem i cudu nie ma ;-)

A kolega Astonka na pewno jest pod swoim ulubionym drzewem

Posted

[quote name='desktop19']raczej nie, chociaż jak mój pies bedzie mi tak przeszkadzał jak to robi do tej pory to chyba go oddam ;-)
niespodzianka się kończy robić, tylko proszę sie ze mnie nie śmiać bo sam robiłem i cudu nie ma ;-)

A kolega Astonka na pewno jest pod swoim ulubionym drzewem[/QUOTE
No to czekamy w sobotę...

Posted

[quote name='Romka']Paula coś Ty zrobiła z tą suczką,cudna jest!To nie jest ten sam psiak,podmieniłaś psiaki,przyznaj się?[/QUOTE]

No właśnie nie :D I to jest dziwne :D

[quote name='desktop19']Super, cieszę się bardzo. Ja też was witam serdecznie i niedługo pojawię się w schronisku z małą niespodzianką :)[/QUOTE]

I ja też witam! :)

Posted

Rownież witam tych z którymi się nie witałem :)
Powiedzcie o której godznie będziecie w schronisku?
Mam mały problem bo niespodzianka mi sie nie mieści w samochodzie, jak nie uda mi się porzyczyć przyczepki może być trudno...

Posted

A to jest nowy piesek w schronisku,moim zdaniem suczka,bardzo kontaktowa,imię dla niej wymyślcie to zrobię wątek
[IMG]http://foto1.m.onet.pl/_m/113c3ca4526fe4ce34cb0c9e6d859d6d,10,19,1.jpg[/IMG]

Posted

[IMG]http://img26.imageshack.us/img26/6673/dsc06985f.jpg[/IMG]
Najsmutniejsza z suczek za Tęczowym Mostem...odszedł tez Janek...żegnajcie psiaczki...

Posted

[quote name='Figafiga']a może LILI takie słodkie imię, bo słodka sunia...[/QUOTE]
nasza słodka Lili jest...słodkim psiaczkiem...imienia mu trzeba.Psiaczek jest w lecznicy,podobnie jak Janek ma biegunkę,trzymamy za ciebie kciuki piesku...

Posted

[quote name='Romka'][IMG]http://img26.imageshack.us/img26/6673/dsc06985f.jpg[/IMG]
Najsmutniejsza z suczek za Tęczowym Mostem...odszedł tez Janek...żegnajcie psiaczki...[/QUOTE]

Nie widzę fotki i nie wiem co to za sunia :( Ale strasznie mi przykro :(

[quote name='Romka']Z radośniejszych wieści...domek znalazł Romuś...będzie mieszkał blisko mnie na Podrzecznej...odwiedzimy cię piesku.[/QUOTE]
Super wieści ! Dobrze, ze mikrusek wyszedł ze schroniska przed zimą !! Już biegnę na jego wątek :D