resuruss Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='Germanika']Iwona słodkich snów. Nie bracia G,tylko G-team!!!!!:lol:[/quote] Hahahahahahahahahahaahahahah!!!Germanika!!!Mam herbate na monitorze!!!!!!! Quote
Draczyn Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Same śpiochy. Tylko my i Res trzymamy fason Quote
matrix..... Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='Draczyn']Same śpiochy. Tylko my i Res trzymamy fason[/QUOTE] ja już też muszę pójść spać , za parę godzin do pracy ... Quote
Draczyn Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Spiąc tracicie kawał życia, a potem będziecie żałować, gdy si ę zestarzejecie Quote
sh_maniak Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='matrix.....']jakiś odcień brązu trzeba z tego różowego swetra zrobić ...[/quote] czekolada najmodniejsza :evil_lol: :loveu: Quote
Draczyn Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Dlaczego chcecie koniecznie mu sweter przefarbować. jeśli lubi róż, to niech taki nosi. Blondynom w różu do twarzy Quote
cyga Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 res jaki masz fajny kolorowy paseczek:) ...odrazu cieplej się robi Quote
Draczyn Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Muisz jeszcze poprosić, aby Twoja strona wyskakiwala, jak sie na niego kliknie. Mnie zrobila to Ewelina Quote
Candy Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Wy tu piszecie o farbowaniu swetrów a ja chcę grzywacza :mad: . Trudno ale jak tylko zauważę, że Germanika lub Ania1 majcie szczeniaki to Wam ukradnę :diabloti: a Wasze strony śledzę bardzo uważnie i codziennie!!!! Quote
Nesjanna Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [INDENT] [INDENT][quote name='resuruss']Draczyn!Ja nie mam strony!!!:shake:[/quote] Ress - no właśnie dlaczego nie masz strony ??????:razz: [/INDENT] [/INDENT] Quote
nomu Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Pytanko, widziałam zdjęcia grzywaczków, które miały zarośnięte pyszczki, a na wystawach takich nie ma. Jak to jest, golone są, a może to już nie należy do tej rasy? Quote
miniaga Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Przeczytąłam dzis cały temat od początku. Ciekawa jestem czy przez ten rok zmieniliście zdanie na jakiś temat. Ja na niektóre pytania odpowiedziałabym inaczej, część rozszerzyłabym... Np śmiać mi się chcę że rok temu chciałam aby obie odmiany sędziować osobno:evil_lol: Quote
AiK Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='miniaga']Przeczytąłam dzis cały temat od początku. Ciekawa jestem czy przez ten rok zmieniliście zdanie na jakiś temat. Ja na niektóre pytania odpowiedziałabym inaczej, część rozszerzyłabym... Np śmiać mi się chcę że rok temu chciałam aby obie odmiany sędziować osobno:evil_lol:[/quote] dlaczego ? mi się wydaje że tak by było lepiej ale co ja wiem mam jednego grzywka i to łysolka:evil_lol: Quote
maga18 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 tez kiedys myslalam, ze byloby lepiej jakby byly oceniane osobno... ale Senga naprowdziła mnie na dobry tok myślenia... :) teraz tak nie uwazam i jak do tego dojdzie w PL (mam nadzieje, ze NIE) to sie załamie!! patrzac na wyjezdzone Championaty i masakrycznie duzo dosk - teraz,kiedy to sa oceniane razem... to dzielac odmiany na wystawach bedzie jeszcze gorzej :shake: Quote
AnkaW Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Nie mówię o lokatach, bo tych jest ograniczona ilość :cool3: , ale ocena doskonała nie zależy chyba od tego czy goły czy pp. W stawce może ją dostać zarówno 1 jak i wszystkie psy. Quote
maga18 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 owszem :) ale czy aby zawsze doskonała ocena była zgodna z doskonałoscia danego psa?? moim zdaniem doskonała powinna byc przywilejem zarezerwowanym dla nielicznych... wtedy hodowlanki byloby o wiele trudniej zrobic i rzeczywiscie najwybitniejsze psy bylyby uzywane do hodowli - takie moje marzenie ;) a w rzeczywistosci wyglada to tak, ze jak jakis sedzia sypnie bdb i db na wystawie to sa dwie opcje 1) sedzia kalosz 2) nigdy nie zostanie zaproszony na zadna wystawe :diabloti: Quote
agumka Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Słuchajcie, przepraszam, że tutaj ale zaginął piesek. Gdyby go ktokolwiek widział... :( miał na sobie kolczatkę [IMG]http://z1.przeklej.pl/prze2522/b6aecbbd001d31fa4dcbbd98[/IMG] Quote
Recommended Posts