Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na ręce daje się brac bez problemu, co do innych psów, przy misce trzeba pilnować, ale jest to raczej normalne, na neutralnym gruncie nie interesuje sie psami. Co do kotów to muszę przetestować.

Posted

iwona213 napisał(a):
Renatko 3 kg starość to Twoja specjalnosc ;)

Oj tak...:smile:.Zresztą nie tylko 3 kg starości,w ogóle staruszki to moja miłość:loveu:,ale z braku miejsca ,bo mam już w domu 7 psów w tym 6 starowinek,zawęziłam swoją miłość do dosłownie kilku kilo:roll:.Niestety nie mogę już wziąć ani jednej starowinki:shake:,dlatego z ciężkim sercem wchodzę na wątki tych biedaków,bo wiem,że nijak nie mogę pomóc:-(

Posted

Renata5 napisał(a):
Oj tak...:smile:.Zresztą nie tylko 3 kg starości,w ogóle staruszki to moja miłość:loveu:,ale z braku miejsca ,bo mam już w domu 7 psów w tym 6 starowinek,zawęziłam swoją miłość do dosłownie kilku kilo:roll:.Niestety nie mogę już wziąć ani jednej starowinki:shake:,dlatego z ciężkim sercem wchodzę na wątki tych biedaków,bo wiem,że nijak nie mogę pomóc:-(

doskonale Cię rozumiem... 7 psiaków to i tak bardzo dużo, tyle istnień uratowanych, dziekuję :loveu:

Posted

iwona213 napisał(a):
doskonale Cię rozumiem... 7 psiaków to i tak bardzo dużo, tyle istnień uratowanych, dziekuję :loveu:

I mimo,że mam schron w swoim mieście,to żaden psiak nie jest ode mnie z miasta:roll:.Mam 2 z Zabrza,1 z Mielca,1 z Katowic,2 spod Warszawy a 1 przytargałam jako szczeniora z Mazur,ma teraz 5 lat;)

A ten Wasz psiunek to jest młodzieniaszek do moich...moje starowinki zaczynają się od 13 lat w górę:iloveyou:

Posted

myśle że trzeba robić ogłoszenia i szukac ds, hotelik nie ma sensu, chyba że domowy dt, ale bezpłatne są zapsione po pachy a i płatne domowe nie mają miejsc. Ja jeszcze dziś postaram się zrobić allegro, ale narazie lece z innymi psami które czekają dłuzej na allegro.

Posted

W niedzielę ma do mnie przyjechać jedna Pani obejrzeć 2 psiaki do adopcji,m.in mojego ratlerka Rodzynka,co mam go w podpisie.Jeżeli Rodzynek okaże się za duży(bo waży z 5 kilo),a Perełka zbyt młoda(bo Pani chce starszego małego psiaka),to podeślę jej Waszego chłopaczka,a nóż się spodoba?:razz: