agata :) Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 [quote name='Goldenmanka']Czy może tutaj napisać osoba która jeszcze nie wystawiała żadnego psa a bardzo by chciała ?? :oops:[/quote] Może :evil_lol: Tylko dodaj że BARDZO BARDZO BARDZO by chciała :p Quote
Neiven Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote] Napisał [B]Goldenmanka[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1929349#post1929349"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL] [I]Czy może tutaj napisać osoba która jeszcze nie wystawiała żadnego psa a bardzo by chciała ?? :oops:[/I] [/quote]nie sądzę..., chyba, że jest to osoba nie odpowiedzialna. Ludzie płaca dość spore sumy za zgłoszenie psa i szanse na zwycięstwo i uważam, że powinnaś się zastanowić, czy chcesz tak ryzykować. Chęci to trochę mało (chociaż fajnie, że je masz), myślę, ze przede wszystkim liczą się umiejętności... Quote
Guest Reyes Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Ona uprzedza że nigdy nie wystawiała psa :) Ja i ty zaczynałyśmy i każdy musi jakoś zacząć - a to najtrudniejsze jak wiesz. Jeśli ktoś naprawde nie może wystawić psa i potrzebuje handlera to czemu ma dziewczyna nie pomóc gdy własciciel wie co ryzykuje. Quote
Agasia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Reyes']Ona uprzedza że nigdy nie wystawiała psa :) Ja i ty zaczynałyśmy i każdy musi jakoś zacząć - a to najtrudniejsze jak wiesz. Jeśli ktoś naprawde nie może wystawić psa i potrzebuje handlera to czemu ma dziewczyna nie pomóc gdy własciciel wie co ryzykuje.[/quote] Ot to, a ty Hawnaa takim prawie naskakiwaniem na nia to sie osmieszasz. Bo sama jestes na ringach od niedawna, szczeze widzialam cie na ringu jedynie z Twoją suczką, a juz pouczasz innych. Kazdy zaczyna i kazdy szuka okazji zeby cos "zlapac". Jesli nie ukyrywa ze nigdy tego ejszcze nie robil, ze sie uczy - to ja jestem bardzo za! Quote
GosiAla Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Bardzo proszę o pomoc! Chciałabym wystawić moją 4-letnią labradorkę i 2-letnią goldenkę na wystawie w Toruniu.Mógłby ktoś to za mnie zrobić? Quote
agat_31 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Witam ;-) Poszukuję osoby, która pomogłaby przygotować mojego spaniela i mnie do wystaw, również chciałabym zobaczyć jak moj pies by się prezentował jakby był wystawiany przez doświadczonego handlera. Ja jestem chyba za nerwowa :oops: Najbliższe wystawy na jakie się wybieram są w następnym roku: Bydgoszcz i może później Katowice więc jest jeszcze trochę czasu na ćwiczenia. Byłaby jakaś chętna osoba? Mój nr gg 2336862 Pozdrawiam wszystkich serdecznie :lol::loveu: Quote
Florka_xyz Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Jesli sprawa jest aktualna to ja chetnie pomoge:) Quote
CAPRIO Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Witam Bardzo podoba mi sie wystawianie piesków przez Ciebie.Moje pytanko jest takie czy podjęłabyś się wystawić sznaucerka miniaturkę.. Mój e-mail: [email][email protected][/email] pozdrawim Artur Quote
Recommended Posts