Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Dlatego ja i tak co chwilę wyglądam na ogród zawsze jak psy biegają... Mimo, że u nas nie da się otworzyć furtek bez klucza.[/QUOTE]
No i racja. Przezorny zawsze zabezpieczony.

• Replies 49.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Anecioreczek']kradzieży coraz więcej :( :([/QUOTE]
Niestety....

[quote name='Alicja']cholera nie ma dnia zeby nie było ogłoszenia o kradzieży psów z posesji .... masakra co za kraj[/QUOTE]
|Ja to widzę szczególnie na FB...

[quote name='Ptysiak']Mam nadzieję, że sunia się znajdzie. Wszystko już kradną... :([/QUOTE]
Ja tez mam taka nadzieję...

[quote name='FredziaFredzia']Dlatego ja i tak co chwilę wyglądam na ogród zawsze jak psy biegają... Mimo, że u nas nie da się otworzyć furtek bez klucza.[/QUOTE]
Dobry sposób:)

Pzdr.

Posted

[URL]http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruRotationofIMG_4813.jpg[/URL] Kto ma jedzenie ten ma władze :evil_lol:

Mam nadzieję, że sunia się znajdzie.

Posted

Ja też mam straszną obsesję sprawdzania czy furtki i brama jest pozamykana :/ a jak ktoś idzie a psy szczekają to stoją i się patrzą że taki pies ładny (mam łysego grzywacza) i też stoję i się patrzę na tych ludzi żeby mi psa nie podwędzili... chociaż nie wiem czy Boo dałby się złapać Ajlu, Ferb i Dedek by nie dali wejść na podwórko by takiego rabanu narobiły że ktoś by napewno wyszedł ;)

Posted

[quote name='Kaaasia'][URL]http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruRotationofIMG_4813.jpg[/URL] Kto ma jedzenie ten ma władze :evil_lol:
Mam nadzieję, że sunia się znajdzie.[/QUOTE]
Coś w tym jest:)

[quote name='*anusia&ajlu*']Ja też mam straszną obsesję sprawdzania czy furtki i brama jest pozamykana :/ a jak ktoś idzie a psy szczekają to stoją i się patrzą że taki pies ładny (mam łysego grzywacza) i też stoję i się patrzę na tych ludzi żeby mi psa nie podwędzili... chociaż nie wiem czy Boo dałby się złapać Ajlu, Ferb i Dedek by nie dali wejść na podwórko by takiego rabanu narobiły że ktoś by napewno wyszedł ;)[/QUOTE]
No tak. ty masz szczekające psy. A tam - to ja nie wiem, czy były jakieś inne szczekacze. Poza tym shar-pei to troche inny typ psa... Poza tym to byl szczeniak...

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']No tak. ty masz szczekające psy. A tam - to ja nie wiem, czy były jakieś inne szczekacze. Poza tym shar-pei to troche inny typ psa... Poza tym to byl szczeniak...

pzdr.[/QUOTE]

one są furiaty przy bramie i furtce ;) ale jak Boo był mały i jak Ajlu z Dedkiem szczekały to Boo uciekał do domu bo tam czuł się bezpiecznie;)
nie wiem jak z tym psiakiem było ale szkoda :/ mam nadzieje, że szybko odzyskają szczena

Posted

Też mam taka nadzieję. Bo jezeli ukradziony z posesji to może dla pieniędzy. Ale jak sam sobie gdzies poszedł i ktoś go znalazł, to może nawet lepiej, bo jest szansa na odzyskanie malucha.
Na razie nie ma żadnych info na FB...

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek'][B]Żona nie poznaje męża, który wrócił z wyprawy w dżungli.
Jest smutny, nie odzywa się, patrzy smętnie za okno.
Po długich namowach mąż wyznaje, że w dżungli zgwałcił go goryl:
- Nie martw się kochanie - mówi żona - nikt się nie dowie.
Wiemy o tym tylko ja i ty a goryl przecież nie mówi.
- No właśnie - odpowiada smętnym głosem mąż - nie mówi, nie
pisze, nie dzwoni...[/B]

[/QUOTE]
Super!
Ja tez ostatnio nie pisze,nie dzwonie, ale badź pewna - BARDZO was wszystkich kocham!)

Posted

[quote name='Hiro']Super!
Ja tez ostatnio nie pisze,nie dzwonie, ale badź pewna - BARDZO was wszystkich kocham!)[/QUOTE]
Hahaha:)

[quote name='Anecioreczek']kawał super :D
witamy się w nowym tygodniu :D[/QUOTE]
Witamy się i życzymy miłego tygodnia:)

Pzdr.

Posted

U Nas przestało padać i przebija się słońce ale zapowiadają cały tydzień deszcze...
Oby sprawdziła się prognoza i faktycznie następny weekend był słoneczny i ciepły :)

Posted

[quote name='Asiaczek']Witamy sie i my:)
Poniedziałek deszczowy, chmurny, ale ciepły. Za to nastepny weekend ma byc.... UPALNY!!! Tak usłyszalam w radio...

pzdr.[/QUOTE]oj upałów to ja też nie lubiam ...oj nie , zresztą Ozzy też nie

Posted

A ja lubię taką pogodę jak była dzisiaj u Nas. Troszkę słoneczka 20 stopni. Nie za gorąco i nie za zimno.
Upałów tez nie znoszę, nawet nad wodą. Może to przez to, że mam uczulenie na słońce ;)

Miłego wieczoru :)

Posted

[quote name='Alicja']oj upałów to ja też nie lubiam ...oj nie , zresztą Ozzy też nie[/QUOTE]
Moje baski generalnie powinny lubić upaly, ale widze, że jakos niespecjalnie:)

[quote name='Ptysiak']A ja lubię taką pogodę jak była dzisiaj u Nas. Troszkę słoneczka 20 stopni. Nie za gorąco i nie za zimno.
Upałów tez nie znoszę, nawet nad wodą. Może to przez to, że mam uczulenie na słońce ;)
Miłego wieczoru :)[/QUOTE]
Temperatura 24-25 stoipni, to byl upal w czasach mojego dzieciństwa. A teraz...? 35-36 stopni.... to juz za duzo:)

pzdr.