Ptysiak Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 [quote name='FredziaFredzia']Dlatego ja i tak co chwilę wyglądam na ogród zawsze jak psy biegają... Mimo, że u nas nie da się otworzyć furtek bez klucza.[/QUOTE] No i racja. Przezorny zawsze zabezpieczony. Quote
Asiaczek Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 [quote name='Anecioreczek']kradzieży coraz więcej :( :([/QUOTE] Niestety.... [quote name='Alicja']cholera nie ma dnia zeby nie było ogłoszenia o kradzieży psów z posesji .... masakra co za kraj[/QUOTE] |Ja to widzę szczególnie na FB... [quote name='Ptysiak']Mam nadzieję, że sunia się znajdzie. Wszystko już kradną... :([/QUOTE] Ja tez mam taka nadzieję... [quote name='FredziaFredzia']Dlatego ja i tak co chwilę wyglądam na ogród zawsze jak psy biegają... Mimo, że u nas nie da się otworzyć furtek bez klucza.[/QUOTE] Dobry sposób:) Pzdr. Quote
Kaaasia Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 [URL]http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruRotationofIMG_4813.jpg[/URL] Kto ma jedzenie ten ma władze :evil_lol: Mam nadzieję, że sunia się znajdzie. Quote
*anusia&ajlu* Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Ja też mam straszną obsesję sprawdzania czy furtki i brama jest pozamykana :/ a jak ktoś idzie a psy szczekają to stoją i się patrzą że taki pies ładny (mam łysego grzywacza) i też stoję i się patrzę na tych ludzi żeby mi psa nie podwędzili... chociaż nie wiem czy Boo dałby się złapać Ajlu, Ferb i Dedek by nie dali wejść na podwórko by takiego rabanu narobiły że ktoś by napewno wyszedł ;) Quote
Asiaczek Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 [quote name='Kaaasia'][URL]http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruRotationofIMG_4813.jpg[/URL] Kto ma jedzenie ten ma władze :evil_lol: Mam nadzieję, że sunia się znajdzie.[/QUOTE] Coś w tym jest:) [quote name='*anusia&ajlu*']Ja też mam straszną obsesję sprawdzania czy furtki i brama jest pozamykana :/ a jak ktoś idzie a psy szczekają to stoją i się patrzą że taki pies ładny (mam łysego grzywacza) i też stoję i się patrzę na tych ludzi żeby mi psa nie podwędzili... chociaż nie wiem czy Boo dałby się złapać Ajlu, Ferb i Dedek by nie dali wejść na podwórko by takiego rabanu narobiły że ktoś by napewno wyszedł ;)[/QUOTE] No tak. ty masz szczekające psy. A tam - to ja nie wiem, czy były jakieś inne szczekacze. Poza tym shar-pei to troche inny typ psa... Poza tym to byl szczeniak... pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 [quote name='Asiaczek']No tak. ty masz szczekające psy. A tam - to ja nie wiem, czy były jakieś inne szczekacze. Poza tym shar-pei to troche inny typ psa... Poza tym to byl szczeniak... pzdr.[/QUOTE] one są furiaty przy bramie i furtce ;) ale jak Boo był mały i jak Ajlu z Dedkiem szczekały to Boo uciekał do domu bo tam czuł się bezpiecznie;) nie wiem jak z tym psiakiem było ale szkoda :/ mam nadzieje, że szybko odzyskają szczena Quote
Asiaczek Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 Też mam taka nadzieję. Bo jezeli ukradziony z posesji to może dla pieniędzy. Ale jak sam sobie gdzies poszedł i ktoś go znalazł, to może nawet lepiej, bo jest szansa na odzyskanie malucha. Na razie nie ma żadnych info na FB... pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 Super komentarz:) [IMG]http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/249183_157805294352423_1672488845_n.jpg[/IMG] Pzdr. Quote
Hiro Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 [quote name='Asiaczek'][B]Żona nie poznaje męża, który wrócił z wyprawy w dżungli. Jest smutny, nie odzywa się, patrzy smętnie za okno. Po długich namowach mąż wyznaje, że w dżungli zgwałcił go goryl: - Nie martw się kochanie - mówi żona - nikt się nie dowie. Wiemy o tym tylko ja i ty a goryl przecież nie mówi. - No właśnie - odpowiada smętnym głosem mąż - nie mówi, nie pisze, nie dzwoni...[/B] [/QUOTE] Super! Ja tez ostatnio nie pisze,nie dzwonie, ale badź pewna - BARDZO was wszystkich kocham!) Quote
Anecioreczek Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 kawał super :D witamy się w nowym tygodniu :D Quote
Asiaczek Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 [quote name='Hiro']Super! Ja tez ostatnio nie pisze,nie dzwonie, ale badź pewna - BARDZO was wszystkich kocham!)[/QUOTE] Hahaha:) [quote name='Anecioreczek']kawał super :D witamy się w nowym tygodniu :D[/QUOTE] Witamy się i życzymy miłego tygodnia:) Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 ja rowniez zycze milego, i przedewszytkim ladnego..bo u nas zero slonca ;/ Quote
Asiaczek Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 U nas tez zero słońca, a na dodatek od wczoraj z przerwami leje.... Ale jest ciepło i to mnie pociesza;) pzdr. Quote
Ptysiak Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Dzień dobry :) [url]http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/249183_157805294352423_1672488845_n.jpg[/url] Dobre :D Quote
Asiaczek Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 Witamy sie i my:) Poniedziałek deszczowy, chmurny, ale ciepły. Za to nastepny weekend ma byc.... UPALNY!!! Tak usłyszalam w radio... pzdr. Quote
Ptysiak Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 U Nas przestało padać i przebija się słońce ale zapowiadają cały tydzień deszcze... Oby sprawdziła się prognoza i faktycznie następny weekend był słoneczny i ciepły :) Quote
Izabela124. Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 A u nas dziś super pogoda :) Rano trochę popadało, ale teraz is fantastic :) Quote
Asiaczek Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 A u nas nadal bez słońca, ale ciepło... Pzdr. Quote
Kaaasia Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Gdyby było dziś troszkę więcej słońca to nie było by żle. Zapowiadają nadejście upałów a tego ani ja ani mój pies nie lubimy :shake: Quote
Asiaczek Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 Ja tez nie przepadam za upalami. No, chyba, że jestem nad morzem/basenem... Ale nie w mieście... Pzdr. Quote
Alicja Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 [quote name='Asiaczek']Witamy sie i my:) Poniedziałek deszczowy, chmurny, ale ciepły. Za to nastepny weekend ma byc.... UPALNY!!! Tak usłyszalam w radio... pzdr.[/QUOTE]oj upałów to ja też nie lubiam ...oj nie , zresztą Ozzy też nie Quote
Ptysiak Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 A ja lubię taką pogodę jak była dzisiaj u Nas. Troszkę słoneczka 20 stopni. Nie za gorąco i nie za zimno. Upałów tez nie znoszę, nawet nad wodą. Może to przez to, że mam uczulenie na słońce ;) Miłego wieczoru :) Quote
Asiaczek Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 [quote name='Alicja']oj upałów to ja też nie lubiam ...oj nie , zresztą Ozzy też nie[/QUOTE] Moje baski generalnie powinny lubić upaly, ale widze, że jakos niespecjalnie:) [quote name='Ptysiak']A ja lubię taką pogodę jak była dzisiaj u Nas. Troszkę słoneczka 20 stopni. Nie za gorąco i nie za zimno. Upałów tez nie znoszę, nawet nad wodą. Może to przez to, że mam uczulenie na słońce ;) Miłego wieczoru :)[/QUOTE] Temperatura 24-25 stoipni, to byl upal w czasach mojego dzieciństwa. A teraz...? 35-36 stopni.... to juz za duzo:) pzdr. Quote
Recommended Posts