Ciapkowa. Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='Asiaczek']Dzięki. Sama na siebie wkur....wiona jestem, eh... Pzdr.[/QUOTE] Asiaczku, nie ma sensu się denerwować i sobie nerwów psuć, stało się - trudno, ale teraz trzeba być dobrej myśli, że się naprawi:) Quote
Asiaczek Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Od samego poczatku korzystam z żaby, przezyłam 2 zmiany i dobrze szło. A tutaj taka niespodzianka.... No nic, musze poczekac. A tyle fotek do wstawienia czeka... pzdr. Quote
Vectra Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 patrzyłam teraz na żabę , nie mam tam konta , nie muszę się rejestrować , mogę dodawać foty Quote
Asiaczek Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 [quote name='Vectra']patrzyłam teraz na żabę , nie mam tam konta , nie muszę się rejestrować , mogę dodawać foty[/QUOTE] U mnie nadal pojawia się to okieno. A pojawia się wtedy, gdy zdjęcia załaduje się na serwer i mam podświetlać link do wstawienia na DGM. I wtedy.... żądanie rejestracji i ani w prawo ani w lewo... Masz tak samo? pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='Vectra']patrzyłam teraz na żabę , nie mam tam konta , nie muszę się rejestrować , mogę dodawać foty[/QUOTE] A mnie pokazuje się, że musze się zarejestrować: [QUOTE] [B]Registration is required.[/B] [LIST] [*]Keep track of all the images you ever upload. [*]Have the ability to delete your images! [*]Registration is absolutely free! [*]Automated image backups [/LIST] [/QUOTE] tj. niby się dodaje, ale muszę się zarejstrować... Asiaczku, a nie przyszedł Ci link aktywacyjny na maila? ;) Quote
Asiaczek Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Pokazało mi się dokładnie takie okienko:) I przez cały dzięń ŻADEN link aktywacyjny nie doszedł do mnie... Napisałam do nich maila w tej sprawie, wieczorkiem. Więc sobie poczekam na jutro... pzdr. Quote
Vectra Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 faktycznie , przy chęci skopiowania kodu , chce by się logować :mad: bo już nie chcą być za darmo Quote
Ciapkowa. Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='Asiaczek']Pokazało mi się dokładnie takie okienko:) I przez cały dzięń ŻADEN link aktywacyjny nie doszedł do mnie... Napisałam do nich maila w tej sprawie, wieczorkiem. Więc sobie poczekam na jutro... pzdr.[/QUOTE] Ja mogłam normalnie zdjęcia udostępniać, bo mam konto od ponad roku, dwóch lat;) Hmmm, dziwnee... Ale może jutro się wszystko wyjaśni:) Quote
Asiaczek Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 [quote name='Vectra']faktycznie , przy chęci skopiowania kodu , chce by się logować :mad: bo już nie chcą być za darmo[/QUOTE] Alez ta rejestracja jest za darmo:) [quote name='Ciapkowa.']Ja mogłam normalnie zdjęcia udostępniać, bo mam konto od ponad roku, dwóch lat;) Hmmm, dziwnee... Ale może jutro się wszystko wyjaśni:)[/QUOTE] Oby:) Pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='Asiaczek']Oby:)[/QUOTE] Będę trzymać kciuki za to:D Bo wiem co to znaczy przenosić się z ulubionego serwera do hostowania zdjęć, miałam tak właśnie z żabą, przenosiłam się z żaby na picasse i w sumie nie żałuje:) A teraz już uciekam i życzę [B]dobranoc[/B]:) Quote
Asiaczek Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Dobranocka:) Ja tez spadam, za jakies pół godziny - wieczorny obchód osiedla;) z psami... pzdr. Quote
Vectra Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='Asiaczek']Alez ta rejestracja jest za darmo:) [/QUOTE] tylko są limity :) a powiększenie ich , już nie jest za darmo ... tak samo było na fotosiku przeważnie wszędzie rejestracja jest za darmo ... mam na żabie konto od dawna jak się okazuje hen you subscribe to ImageShack, you get 10 megabyte per image limit instead of 5 unlimited bandwidth unlimited uploads dedicated download speed dedicated upload speed premium customer support free upload tools (see "tools" in the imageshack header) automatic image backups You also get the warm gooey feeling that people get when they support a service that they love. Subscribe for: $8 / month equal to $8.00/month $38 / 6 months equal to $6.30/month $68 / 12 months equal to $5.60/month NOTE: Subscription to ImageShack Premium or Torrent services can be cancelled at any time using your PayPal account: Locate initial transaction in your PayPal account history. Click on "Cancel." Follow PayPal's cancellation procedure as indicated on your screen. Your cancellation will be processed immediately. If you want to keep your subscription for the current month, do not cancel it before the month is over. The best time to cancel is at the end of the month or the beginning of the next month. If you cancel your subscription within the first week of the month, you will be issued a full refund for that month. Quote
Buszki Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Dzisiaj żaba robi to samo,to chyba już na stałe :placz:. Quote
kaskaSz Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Przesłanie zdjęć na imageshacku bez zarejestrowania nie jest możliwe. Ja się zalogowałam i normalnie wyskoczyły mi już linki. Nie rozumiem tylko tych płatności. Za darmo też można, ale nie mogę znaleźć info jaki jest limit. Bo po opłaceniu dają "Do 10MB na obraz.Nieograniczona przepustowość.Nieograniczone przesyłanie." cokolwiek to znaczy ;) Ciekawe czy po przekroczeniu limitu będzie jakieś info czy od razu wystawią rachunek w $. A tak w ogóle to dziendoberek w południe. Quote
Cienka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Ja tam od początku jestem zarejestrowana na żabie i mnie nic się dzieje. Wiem od [B]ziółka[/B], że on nie mógł się zalogować na żabę bo Julka (córka) już miała konto i nie mógł założyć drugiego z tego samego IP Quote
Ciapkowa. Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [quote name='Buszki']Dzisiaj żaba robi to samo,to chyba już na stałe :placz:.[/QUOTE] Jeśli zrobią tak na stałe pewnie sporo (???) użytkowników z żaby zrezygnuje... A my witamy w południe, a właściwie [B]po[/B]południe:) Quote
Asiaczek Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Hej, witam. No to nie zostaje nic innego, jak przenieśc się na inny serwer... pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [quote name='Asiaczek']Hej, witam. No to nie zostaje nic innego, jak przenieśc się na inny serwer... pzdr.[/QUOTE] Asiaczku, a nie odpisali Ci? Żaba przez te "zmiany" straci dużo użytkowników z pewnością i te "zmiany" wyjdą na niekorzyśc... Quote
Asiaczek Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 No własnie, nie odpisali. Nie mam nic takiego w odpowiedziach, co by pasowało do żaby... Może gdzieś w spamie wylądowała odpowiedź... nie wiem. Ale nawet juz nie będe sprawdzała. Jutro przyjeżdża Zuzka i może pomoże ogarnąć Photobucketa lub coś podobnego:) pzdr. Quote
kaskaSz Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 a żeby jeszcze raz spróbować się zarejestrować? bo przez te ich zmiany mogło meile powcinać. Quote
Ciapkowa. Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [quote name='kaskaSz']a żeby jeszcze raz spróbować się zarejestrować? bo przez te ich zmiany mogło meile powcinać.[/QUOTE] Dokładnie, można jeszcze tak spróbować. A jak nie, to wtedy przenieść się na photobucketa lub inną stronę. Chociaż szczerze ja photobucketa nie ogarniam ;x Quote
Asiaczek Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 [IMG]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/419192_319585284745899_164181236952972_825651_1048704942_n.jpg[/IMG] Quote
Asiaczek Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 [quote name='kaskaSz']a żeby jeszcze raz spróbować się zarejestrować? bo przez te ich zmiany mogło meile powcinać.[/QUOTE] Próbowałam, ale odpowiadało mi, że adres mailowy jest juz zajęty... [quote name='Ciapkowa.']Dokładnie, można jeszcze tak spróbować. A jak nie, to wtedy przenieść się na photobucketa lub inną stronę. Chociaż szczerze ja photobucketa nie ogarniam ;x[/QUOTE] Mnie jest obojętne, jaki to bedzie program. Wazne, abym mogła wstawiac fotki:) pzdr. Quote
Recommended Posts