Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']My już w domku, do tych wszystkich sukcesów to warto jeszcze Szepsi dopisać, bo ona także z ładnym wynikiem wróciła I, CWC i CACIB ;)[/QUOTE]
Chyba tak napisałam, ale jeszcze sprawdzę:)
[B]Zuzka[/B] - jeszcze raz gratulacje!!!!!!!

Pzdr.

Posted

Asiu , olać i podpalić - werdykty i opisy :) ważne że człowiek sam wie , co ma w domu !!!!
nie ma psów idealnych ... ale takiego nikt nie wyprodukował jeszcze :)
żal czasem wydanej kasy , na zacny opis arbitra.
Ja już pomijam lokatę , nieraz to wstyd mi było , że mam pierwszą i opis nie zgodny z moim psem.
Tak mnie wyhodowano , że głupoty nie dzierżę :diabloti:
kiedyś pisałam , że pewno mnie kiedyś za pysk , wydalą z ZK :evil_lol:

Posted

na wystawie w Będzinie Piękna suka Berneńczyka była zbyt 'samcza'
Najpiękniejsza sunia Berneńczyka jaką w życiu widziałam, to że miała max w kłębie jak można było mieć u suki to inna sprawa :lol:

[url]https://lh3.googleusercontent.com/-iwDORm9VnB8/SmyR6YnBkyI/AAAAAAAAMIQ/MP5VcZTZI4E/s720/DSC_0265.JPG[/url]

to ta sunia ;p

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']O tak mamy bardzo ładny opisik. Oby nam się tak w sobotę w Brnie poszczęściło.[/QUOTE]
Jak zwykle będę zaciskała kciuki:)

[quote name='M&S']Gratulacje Asiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
Dziękowac:)

[quote name='Vectra']Asiu , olać i podpalić - werdykty i opisy :) ważne że człowiek sam wie , co ma w domu !!!!
nie ma psów idealnych ... ale takiego nikt nie wyprodukował jeszcze :)
żal czasem wydanej kasy , na zacny opis arbitra.
Ja już pomijam lokatę , nieraz to wstyd mi było , że mam pierwszą i opis nie zgodny z moim psem.
Tak mnie wyhodowano , że głupoty nie dzierżę :diabloti:
kiedyś pisałam , że pewno mnie kiedyś za pysk , wydalą z ZK :evil_lol:[/QUOTE]
Eeee, tak łatwo nie wyrzucą;)

[quote name='Alicja']Asiu , myślę że powinnaś czasem zaprotestować[/QUOTE]
Powoli dojrzewam do tego;)

[quote name='M&S']Ach, te opisy.....Sparkowi
[*] kiedyś napisano, że jest zbyt samczy......
Cześć Asiaczki:)[/QUOTE]
Głupota totalna...

[quote name='Anecioreczek']na wystawie w Będzinie Piękna suka Berneńczyka była zbyt 'samcza'
Najpiękniejsza sunia Berneńczyka jaką w życiu widziałam, to że miała max w kłębie jak można było mieć u suki to inna sprawa :lol:
[url]https://lh3.googleusercontent.com/-iwDORm9VnB8/SmyR6YnBkyI/AAAAAAAAMIQ/MP5VcZTZI4E/s720/DSC_0265.JPG[/url]
to ta sunia ;p[/QUOTE]
Jezeli sedzia ma watpliwości co do wzrostu, to po prostu niech sobie zada troche trudu i zmierzy psa. I po watpliwosciach.... Ale oni wola napisac, że za duża lub że za mała albo nic nie pisza, tylko potem nie dają wygrac...
W berneńczykach to się nie znam, ale suka zaprezentowana na fotce - ładna:)

[quote name='jamnicze']Poranne pozdrowienia :)[/QUOTE]
O, jak miło:)
Wzajemnie, wysyłam słoneczko warszawskie do Was:)

pzdr.

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']My już w domku, do tych wszystkich sukcesów to warto jeszcze Szepsi dopisać, bo ona także z ładnym wynikiem wróciła I, CWC i CACIB ;)[/QUOTE]

Dzięki Zuza.Sorki,że na bisach nie zostaliśmy ale Szepsi zmarzła, a Benuś coraz gorzej się czół i Krysię musiałam do apteki podprowadzić.

Posted

Jak pies nie w kondycji, to trochę bez sensu było go ciągać na wystawę... No, chyba, że dopiero na wystawie poczuł się źle...
Mam nadzieję, że Benji juz dochodzi do siebie:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Jak pies nie w kondycji, to trochę bez sensu było go ciągać na wystawę... No, chyba, że dopiero na wystawie poczuł się źle...

Pzdr.[/QUOTE]

Asiu,
Mój pies był w doskonałej kondycji, opis doskonały, zgodny z prawdą, jedyny minus, który jednak w opisie nie został ujęty,a w ocenie tak, to to, że w ruchu nie było żadnej dynamiki. Benuś nie miał siły!!!, niestety z wcześniej zdiagnozowanej "zwykłej niestrawności" okazało się okropne wirusowe draństwo i jak dobrze Asiu wiesz, "musiałam" Benusia pokazać, bo gdybym go "schowała" to bym się później dowiedziała, że mnie tchórz obleciał, miałam tego świadomość.
Benuś jest w okropnym stanie, nie sądzę by szybko doszedł do siebie, w wątku wystawowym wstawiam zdjęcia, a Zuzi o Ofiemu oczywiście gratuluję bo nie często bywa basenji na lokatowym miejscu w grupie.

Posted

[quote name='Asiaczek']Jak pies nie w kondycji, to trochę bez sensu było go ciągać na wystawę... No, chyba, że dopiero na wystawie poczuł się źle...

Pzdr.[/QUOTE]

Benji na wystawie w Głogowie:
[IMG]http://img43.imageshack.us/img43/5436/dsc0306pz.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Asiaczek'][COLOR=purple]
Moje wyniki:
[COLOR=red][B]Serek - dosk.1, CAC, r.CACIB, rozpoczety Grand Champion Słowacji:)
Romka - dosk.2
Felka - dosk.1, Naj.Weteran.[/B][/COLOR]
Pzdr.[/QUOTE]

[quote name='Asiaczek']A teraz wyniki z głogowa, gdzie walczył Ofik:) I to jak walczył....
[COLOR=red][B]OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, BOS, BOB, BOG4!!!!!!!!![/B][/COLOR]
pzdr.[/QUOTE]Wielkie gratulacje!