Asiaczek Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Jestesmy w kontakcie:) Najprawdopodobniej będe w Chorzowie (jak sedzia na baski będzie OK). A tak, to na Śląsku - nie wiem... pzdr. Quote
Anecioreczek Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 w Katowicach na Cacibie nie będziecie ?:-( My będziemy wtedy z Wenką na jej 1 wystawie Quote
Asiaczek Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Będę! Nawet juz zgłoszenia wysłane:) Ale my bedziemy w piątek... pzdr. Quote
Anecioreczek Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 no cóż, to będę się musiała wybrać i w piątek i w niedziele :cool3: Quote
Asiaczek Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Hahaha, oby Tobie wypaliło:) Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 wypali, chyba że Wenka dostanie znowu Cieczke:shake: ale i tak przyjadę w Piątek, do Katowic mam jakieś.. 10 minut autem :cool3: Quote
Asiaczek Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 O, myslałam, że dalej. No to super, widzimy się:) pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 My już w domku, do tych wszystkich sukcesów to warto jeszcze Szepsi dopisać, bo ona także z ładnym wynikiem wróciła I, CWC i CACIB ;) Quote
Asiaczek Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 [quote name='Zuza i Noddy']My już w domku, do tych wszystkich sukcesów to warto jeszcze Szepsi dopisać, bo ona także z ładnym wynikiem wróciła I, CWC i CACIB ;)[/QUOTE] Chyba tak napisałam, ale jeszcze sprawdzę:) [B]Zuzka[/B] - jeszcze raz gratulacje!!!!!!! Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Dziękuje, bardzo mnie cieszy to, ze zostaliśmy docenieni na BOG przez panią Supronowicz i to całkiem sporej stawce. Quote
Asiaczek Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 No i na ringu tez Was doceniono:) pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 [quote name='Asiaczek']No i na ringu tez Was doceniono:) pzdr.[/QUOTE] O tak mamy bardzo ładny opisik. Oby nam się tak w sobotę w Brnie poszczęściło. Quote
M&S Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Gratulacje Asiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Vectra Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Asiu , olać i podpalić - werdykty i opisy :) ważne że człowiek sam wie , co ma w domu !!!! nie ma psów idealnych ... ale takiego nikt nie wyprodukował jeszcze :) żal czasem wydanej kasy , na zacny opis arbitra. Ja już pomijam lokatę , nieraz to wstyd mi było , że mam pierwszą i opis nie zgodny z moim psem. Tak mnie wyhodowano , że głupoty nie dzierżę :diabloti: kiedyś pisałam , że pewno mnie kiedyś za pysk , wydalą z ZK :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Asiu , myślę że powinnaś czasem zaprotestować Quote
M&S Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Ach, te opisy.....Sparkowi [*] kiedyś napisano, że jest zbyt samczy...... Cześć Asiaczki:) Quote
Anecioreczek Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 na wystawie w Będzinie Piękna suka Berneńczyka była zbyt 'samcza' Najpiękniejsza sunia Berneńczyka jaką w życiu widziałam, to że miała max w kłębie jak można było mieć u suki to inna sprawa :lol: [url]https://lh3.googleusercontent.com/-iwDORm9VnB8/SmyR6YnBkyI/AAAAAAAAMIQ/MP5VcZTZI4E/s720/DSC_0265.JPG[/url] to ta sunia ;p Quote
Asiaczek Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 [quote name='Zuza i Noddy']O tak mamy bardzo ładny opisik. Oby nam się tak w sobotę w Brnie poszczęściło.[/QUOTE] Jak zwykle będę zaciskała kciuki:) [quote name='M&S']Gratulacje Asiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Dziękowac:) [quote name='Vectra']Asiu , olać i podpalić - werdykty i opisy :) ważne że człowiek sam wie , co ma w domu !!!! nie ma psów idealnych ... ale takiego nikt nie wyprodukował jeszcze :) żal czasem wydanej kasy , na zacny opis arbitra. Ja już pomijam lokatę , nieraz to wstyd mi było , że mam pierwszą i opis nie zgodny z moim psem. Tak mnie wyhodowano , że głupoty nie dzierżę :diabloti: kiedyś pisałam , że pewno mnie kiedyś za pysk , wydalą z ZK :evil_lol:[/QUOTE] Eeee, tak łatwo nie wyrzucą;) [quote name='Alicja']Asiu , myślę że powinnaś czasem zaprotestować[/QUOTE] Powoli dojrzewam do tego;) [quote name='M&S']Ach, te opisy.....Sparkowi [*] kiedyś napisano, że jest zbyt samczy...... Cześć Asiaczki:)[/QUOTE] Głupota totalna... [quote name='Anecioreczek']na wystawie w Będzinie Piękna suka Berneńczyka była zbyt 'samcza' Najpiękniejsza sunia Berneńczyka jaką w życiu widziałam, to że miała max w kłębie jak można było mieć u suki to inna sprawa :lol: [url]https://lh3.googleusercontent.com/-iwDORm9VnB8/SmyR6YnBkyI/AAAAAAAAMIQ/MP5VcZTZI4E/s720/DSC_0265.JPG[/url] to ta sunia ;p[/QUOTE] Jezeli sedzia ma watpliwości co do wzrostu, to po prostu niech sobie zada troche trudu i zmierzy psa. I po watpliwosciach.... Ale oni wola napisac, że za duża lub że za mała albo nic nie pisza, tylko potem nie dają wygrac... W berneńczykach to się nie znam, ale suka zaprezentowana na fotce - ładna:) [quote name='jamnicze']Poranne pozdrowienia :)[/QUOTE] O, jak miło:) Wzajemnie, wysyłam słoneczko warszawskie do Was:) pzdr. Quote
Buszki Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='Zuza i Noddy']My już w domku, do tych wszystkich sukcesów to warto jeszcze Szepsi dopisać, bo ona także z ładnym wynikiem wróciła I, CWC i CACIB ;)[/QUOTE] Dzięki Zuza.Sorki,że na bisach nie zostaliśmy ale Szepsi zmarzła, a Benuś coraz gorzej się czół i Krysię musiałam do apteki podprowadzić. Quote
Asiaczek Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Jak pies nie w kondycji, to trochę bez sensu było go ciągać na wystawę... No, chyba, że dopiero na wystawie poczuł się źle... Mam nadzieję, że Benji juz dochodzi do siebie:) Pzdr. Quote
Bundustar Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='Asiaczek']Jak pies nie w kondycji, to trochę bez sensu było go ciągać na wystawę... No, chyba, że dopiero na wystawie poczuł się źle... Mam nadzieję, że Benji juz dochodzi do siebie:) Pzdr.[/QUOTE] Asiu, Mój pies był w doskonałej kondycji, opis doskonały, zgodny z prawdą, jedyny minus, który jednak w opisie nie został ujęty,a w ocenie tak, to to, że w ruchu nie było żadnej dynamiki. Benuś nie miał siły!!!, niestety z wcześniej zdiagnozowanej "zwykłej niestrawności" okazało się okropne wirusowe draństwo i jak dobrze Asiu wiesz, "musiałam" Benusia pokazać, bo gdybym go "schowała" to bym się później dowiedziała, że mnie tchórz obleciał, miałam tego świadomość. Benuś jest w okropnym stanie, nie sądzę by szybko doszedł do siebie, w wątku wystawowym wstawiam zdjęcia, a Zuzi o Ofiemu oczywiście gratuluję bo nie często bywa basenji na lokatowym miejscu w grupie. Quote
Bundustar Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='Asiaczek']Jak pies nie w kondycji, to trochę bez sensu było go ciągać na wystawę... No, chyba, że dopiero na wystawie poczuł się źle... Mam nadzieję, że Benji juz dochodzi do siebie:) Pzdr.[/QUOTE] Benji na wystawie w Głogowie: [IMG]http://img43.imageshack.us/img43/5436/dsc0306pz.jpg[/IMG] Quote
Izabela124. Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='Asiaczek'][COLOR=purple] Moje wyniki: [COLOR=red][B]Serek - dosk.1, CAC, r.CACIB, rozpoczety Grand Champion Słowacji:) Romka - dosk.2 Felka - dosk.1, Naj.Weteran.[/B][/COLOR] Pzdr.[/QUOTE] [quote name='Asiaczek']A teraz wyniki z głogowa, gdzie walczył Ofik:) I to jak walczył.... [COLOR=red][B]OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, BOS, BOB, BOG4!!!!!!!!![/B][/COLOR] pzdr.[/QUOTE]Wielkie gratulacje! Quote
Recommended Posts