lourdnes Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Imionka świetne :multi: Ja bym zostawila dwa pierwsze.Są idealne :loveu::loveu::loveu: i pasują do dziewczynek :loveu::loveu::loveu: Hahaha u mnie maskotki by nie przeżyły pierwszego kontaktu zwłaszcza z Manią :diabloti: Kicia cudna- taka kolorowa :loveu: Quote
Asiaczek Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [quote name='deer_1987']Bardzo ladne propozycje imiom :loveu:[/QUOTE] O ile co do pierwszego imienia - nie mam zastrzeżeń, było juz daaaawno wymyslone, o tyle nie wiem, które wybrać, jezeli chodzi o drugie... [quote name='lourdnes']Imionka świetne :multi: Ja bym zostawila dwa pierwsze.Są idealne :loveu::loveu::loveu: i pasują do dziewczynek :loveu::loveu::loveu: Hahaha u mnie maskotki by nie przeżyły pierwszego kontaktu zwłaszcza z Manią :diabloti: Kicia cudna- taka kolorowa :loveu:[/QUOTE] To znaczy: SWEET LIKE CHOCOLATE SUN AND HONEY Te bys wybrała...? A ja bardziej skłaniam się ku SWEET LIKE HONEY...sama nie wiem... pzdr. Quote
lourdnes Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='Asiaczek']O ile co do pierwszego imienia - nie mam zastrzeżeń, było juz daaaawno wymyslone, o tyle nie wiem, które wybrać, jezeli chodzi o drugie... To znaczy: SWEET LIKE CHOCOLATE SUN AND HONEY Te bys wybrała...? A ja bardziej skłaniam się ku SWEET LIKE HONEY...sama nie wiem... pzdr.[/QUOTE] Sweet Like Chocolate Sweet Like Honey Tylko te :) Cudne imiona dla cudnych siostrzyczek :loveu::loveu::loveu::loveu:I nic bym już nie zmieniała Quote
Asiaczek Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 I gites! Tak tez wbiłam na stronę:) Dzieki za pomoc:Rose: pzdr. Quote
lourdnes Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='Asiaczek']I gites! Tak tez wbiłam na stronę:) Dzieki za pomoc:Rose: pzdr.[/QUOTE] Nie ma sprawy :) Te imiona są idealne i naprawde śliczne jak dziewczynki :loveu::loveu::loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Imiona super, idealnie pasują do takich słodkich panienek. A ja jutro będę przelotowo w Wa-wie ;) Quote
Asiaczek Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Nie, jedzie na wystawę do NDM, ale chyba tylko na sobotę. I będzie przejeżdżała przez W-wę... Tak myslę. Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='Asiaczek']Nie, jedzie na wystawę do NDM, ale chyba tylko na sobotę. I będzie przejeżdżała przez W-wę... Tak myslę. Pzdr.[/QUOTE] Dokładnie, jadę do Wa-wy pociągiem, bo nie znalazłam innego transportu, a do NDM z ludźmi, którym wystawiam. Szkoda, że V w niedziele. Quote
Czoko Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Obydwa imiona są śliczne - znasz moją miłość do czekoladek ;) Quote
Asiaczek Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Oj, tak:) Pamiętam, jakie pyszne przyniosłaś kiedys-tam;) pzdr. Quote
Korenia Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Czkoladkowe imię ładne ;) Drugie nadaj przeciwieństwo :evil_lol: Np. Stinky like socks :evil_lol: A tak na serio - może z piosenki ;) Sweet Sugar Cola ;) Quote
lourdnes Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Ja bym nie zmieniala :cool3: Trzeba zrobic głosowanie :evil_lol: Ja za wersją pierwsza ;) Quote
M&S Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Jakie sodkie imionka:) Witanko Asiaczki!!! Quote
Izabela124. Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='Asiaczek'][COLOR=red][B]Dobra, mikołajkowa nowa!!!! Dzisiaj JUMA MONGO Asiaczek FCi został po raz kolejny tatą:) U Ingi na Litwie urodziło się 7 basków-bobasków!!!!!!![/B][/COLOR] Sa i rude i tri, ale nie mam rozeznania dco do płci.... A tu link do FB, gdzie można oglądac malce:) [url]https://www.facebook.com/?ref=logo#!/media/set/?set=a.10151010967150578.771174.889830577&type=1[/url] Pzdr.[/QUOTE]Kolejne gratulacje!!!!! Quote
Oscar Patric Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Gratulacje:) imionka super,a maluszki miodzio:) Quote
Sylwia K Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 świetne imionka, bardzo mi się podobają maluszki przeurocze, mam sentyment do trikolorków ;) [URL]http://img706.imageshack.us/img706/9889/zmianarozmiaruobraz004.jpg[/URL] jaka cudna Quote
Asiaczek Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 [quote name='Korenia']Czkoladkowe imię ładne ;) Drugie nadaj przeciwieństwo :evil_lol: Np. Stinky like socks :evil_lol: A tak na serio - może z piosenki ;) Sweet Sugar Cola ;)[/QUOTE] W Twojej propozycji - jak dla mnie - za duzo.... słodkości;) [quote name='M&S']Jakie sodkie imionka:) Witanko Asiaczki!!![/QUOTE] Hejka! Jutro sobie pogadamy:) [quote name='Izabela124.']Kolejne gratulacje!!!!![/QUOTE] Przekażę:) [quote name='unikatowydiament']Gratulacje:) imionka super,a maluszki miodzio:)[/QUOTE] Dziękować! [quote name='Sylwia K']świetne imionka, bardzo mi się podobają maluszki przeurocze, mam sentyment do trikolorków ;) [URL]http://img706.imageshack.us/img706/9889/zmianarozmiaruobraz004.jpg[/URL] jaka cudna[/QUOTE] Ja tez mam sentymem do tri:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 [quote name='lourdnes']Ja bym nie zmieniala :cool3: Trzeba zrobic głosowanie :evil_lol: Ja za wersją pierwsza ;)[/QUOTE] Gdzieś mi umknął Twój post. Ja juz nie zmienię w imionach chyba niczego, bo już sobie zakodowałam w głowie:) pzdr. Quote
Korenia Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='Asiaczek']W Twojej propozycji - jak dla mnie - za duzo.... słodkości;) [/QUOTE] To Lou Bega ;) [video=youtube;2iC8CRKxvmQ]http://www.youtube.com/watch?v=2iC8CRKxvmQ[/video] Quote
jamnicze Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='Asiaczek']Sunia nr 1 - SWEET LIKE CHOCOLATE Sunia nr 2 - albo SWEET LIKE HONEY albo SUN AND HONEY albo SWEET LIKE SUNRISE albo SWEET LIKE DIAMOND Pzdr.[/QUOTE] Fajnie w parze wyglądają te imiona :) Sunia nr 1 - SWEET LIKE CHOCOLATE Sunia nr 2 - SWEET LIKE HONEY Aaaa, jakie rozkoszne plameczki na nosku się pojawiają [url]http://img214.imageshack.us/img214/262/zmianarozmiaruobraz013.jpg[/url] Quote
Recommended Posts