Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 494
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asti']To ja się mogę dołączyć? Mogę przywieźć przeszkody (3 ;) )
Męża oczywiście nie mam ;)

PS.: 3 z Dogo i zarazem z Agilitowego forum :P[/quote]

To ja też się piszę :)

Posted

W połowie drogi do każdego z nas ;) Najsprawiedliwiej ;) Bo ja zawsze narzekam, że mam daleko do klubu ;)

Tak na serio to obojętnie...

Nieźle, co? Ale dobraliśmy się - Częstochowa, Poznań, Szczecin ;) Ja mogę się zaliczać do Częstochowy, bo miszkam niecałą godzinę drogi do niej ;)

Posted

Trzeba was wszystkie zamąz powydawać i będzie spokój na forum:evil_lol: :diabloti: :eviltong: Ja i tak będę musiała w Sylwestra pobiegac bo by mi mój niepodstarzały pies chałupe rozniósł. Ale na własnym podwórku.

Posted

[quote name='Magda i Saga']Ja i tak będę musiała w Sylwestra pobiegac bo by mi mój niepodstarzały pies chałupe rozniósł. Ale na własnym podwórku.[/quote]
A ja mampomysl:
skoro i ja i Ty musialysmy, tfu oczywiscie [B]chcialysmy[/B] pojsc na kompromis:evil_lol: to moe tak pobiegamy razem w tego Sylwestra po Twoim podworku tak miedzy 23.00 a 23.45? :cool3:

Posted

[quote name='PATIszon']A ja mampomysl:
skoro i ja i Ty musialysmy, tfu oczywiscie [B]chcialysmy[/B] pojsc na kompromis:evil_lol: to moe tak pobiegamy razem w tego Sylwestra po Twoim podworku tak miedzy 23.00 a 23.45? :cool3:[/quote]UWAGA UWAGA! Impreza sylwestrowa u Magdy na podwórku! ;-)

• 3 weeks later...
Posted

[QUOTE]Ale Ci co nie mają jeszcze mężów to nadal nie mają planów na sylwestra[/QUOTE]

Taak, i zapowiada sie, że długo mieć nie będą :D :cool3: Nastepna z FA ;)
Hmmm moze jakos dotre do Bydzi :p

• 3 weeks later...
Posted

A ja mam nadzieję, że belgunia czyta ten topik i doczyta, jak jeszcze raz napiszę, jaką superowską sylwestrową imprezę w zeszłym roku urządziła! Teraz im bliżej Sylwester, tym bardziej żałuję, że w tym roku nie będzie powtórki. To był dla mnie najlepszy Sylwester od wielu, wielu lat. A dla Misi niewątpliwie najlepszy w życiu.

My w tym roku na Sylwestra zostajemy w domu. Co prawda wygląda na to, że Lotka (tak jak Misia) nie boi się strzałów, ale ponieważ będzie to jej pierwszy prawdziwy Sylwester, to nie chcę jej zostawiać samej.

W każdym razie wszystkim imprezującym życzę dobrej zabawy. :-(

Posted

Dołączam sie do życzeń. ja z Oxi tez będę w domu, z tego samego powodu. To jej pierwszy Sylwester i nie wiem jak zareaguje, tyle ze u nas na wsi duzo huku raczej nie będzie.
Impreza na podwórku to raczej niekoniecznie, ale biegamy sylwestrowo w sobotę na placyku i urodzinowo, bo Ox wtedy skończy ROK.
:tort: