Magda i Saga Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Dziewczyny, bierzcie psy i w głuszę we dwie. Może nie pobiegaćie, ale piwko obalicie albo szampanka i tez będzie fajnie. Ja muszę niestety iść na kompromis. Quote
Ludek Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Ja niestety w tym roku też nie mogłabym przyjechać :(. Och te kompromisy. Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Ale Ci co nie mają jeszcze mężów to nadal nie mają planów na sylwestra :evil_lol: [SIZE=1]A ich podstarzałe psy się cieszą, że się w domku wygrzeją :evil_lol: [/SIZE] Quote
2Monika2 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote]Ale Ci co nie mają jeszcze mężów to nadal nie mają planów na sylwestra :evil_lol:[/quote] dokładnie tak :D Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='2Monika2']dokładnie tak :D[/quote] No to jak nic nie zorganizują to same sobie coś wymyślimy :evil_lol: Dwuosobowe zawdoy na poznańskim albo częstochowskim podwórku :lol: Quote
Asti Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 To ja się mogę dołączyć? Mogę przywieźć przeszkody (3 ;) ) Męża oczywiście nie mam ;) PS.: 3 z Dogo i zarazem z Agilitowego forum :P Quote
PARSONRK Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='Asti']To ja się mogę dołączyć? Mogę przywieźć przeszkody (3 ;) ) Męża oczywiście nie mam ;) PS.: 3 z Dogo i zarazem z Agilitowego forum :P[/quote] To ja też się piszę :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Dobra to gdzie ? :lol: Ktoś chce nas ugościć :evil_lol: Ja na serio jestem chętna na takie nieoficjalne spotkanie z poskakaniem :] Quote
Asti Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 W połowie drogi do każdego z nas ;) Najsprawiedliwiej ;) Bo ja zawsze narzekam, że mam daleko do klubu ;) Tak na serio to obojętnie... Nieźle, co? Ale dobraliśmy się - Częstochowa, Poznań, Szczecin ;) Ja mogę się zaliczać do Częstochowy, bo miszkam niecałą godzinę drogi do niej ;) Quote
talut Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 to może jeszcze my? dla uzupełnienia miejscowość ze wschodu :evil_lol: Quote
2Monika2 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 tak tak, tylko jak mój pies usłyszy jakikolwiek strzał to koniec zabawy :p Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Łeeee no tego nie wzięłam pod uwagę :/ Mój pies raczej by dał radę, ale kto go tam wie:mad: Quote
Magda i Saga Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Trzeba was wszystkie zamąz powydawać i będzie spokój na forum:evil_lol: :diabloti: :eviltong: Ja i tak będę musiała w Sylwestra pobiegac bo by mi mój niepodstarzały pies chałupe rozniósł. Ale na własnym podwórku. Quote
PATIszon Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='Magda i Saga']Ja i tak będę musiała w Sylwestra pobiegac bo by mi mój niepodstarzały pies chałupe rozniósł. Ale na własnym podwórku.[/quote] A ja mampomysl: skoro i ja i Ty musialysmy, tfu oczywiscie [B]chcialysmy[/B] pojsc na kompromis:evil_lol: to moe tak pobiegamy razem w tego Sylwestra po Twoim podworku tak miedzy 23.00 a 23.45? :cool3: Quote
Magda i Saga Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 A nie wyjedziesz nad morze?:evil_lol: Quote
Flaire Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='PATIszon']A ja mampomysl: skoro i ja i Ty musialysmy, tfu oczywiscie [B]chcialysmy[/B] pojsc na kompromis:evil_lol: to moe tak pobiegamy razem w tego Sylwestra po Twoim podworku tak miedzy 23.00 a 23.45? :cool3:[/quote]UWAGA UWAGA! Impreza sylwestrowa u Magdy na podwórku! ;-) Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='Flaire']UWAGA UWAGA! Impreza sylwestrowa u Magdy na podwórku! ;-)[/quote] O to nam na rękę, bo blisko :evil_lol: :lol: :eviltong: Quote
Guciek Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [QUOTE]Ale Ci co nie mają jeszcze mężów to nadal nie mają planów na sylwestra[/QUOTE] Taak, i zapowiada sie, że długo mieć nie będą :D :cool3: Nastepna z FA ;) Hmmm moze jakos dotre do Bydzi :p Quote
Flaire Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 A ja mam nadzieję, że belgunia czyta ten topik i doczyta, jak jeszcze raz napiszę, jaką superowską sylwestrową imprezę w zeszłym roku urządziła! Teraz im bliżej Sylwester, tym bardziej żałuję, że w tym roku nie będzie powtórki. To był dla mnie najlepszy Sylwester od wielu, wielu lat. A dla Misi niewątpliwie najlepszy w życiu. My w tym roku na Sylwestra zostajemy w domu. Co prawda wygląda na to, że Lotka (tak jak Misia) nie boi się strzałów, ale ponieważ będzie to jej pierwszy prawdziwy Sylwester, to nie chcę jej zostawiać samej. W każdym razie wszystkim imprezującym życzę dobrej zabawy. :-( Quote
Magda i Saga Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Dołączam sie do życzeń. ja z Oxi tez będę w domu, z tego samego powodu. To jej pierwszy Sylwester i nie wiem jak zareaguje, tyle ze u nas na wsi duzo huku raczej nie będzie. Impreza na podwórku to raczej niekoniecznie, ale biegamy sylwestrowo w sobotę na placyku i urodzinowo, bo Ox wtedy skończy ROK. :tort: Quote
Recommended Posts