Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ozzy, czyli swietnie zapowiadajacy sie sportowiec :-), wraz z zakochanym w nim Piotrze :-)
BTW Ozziego zobaczymy jeszcze w czyms bardziej borderowym, anizeli siedzenie na linii startu ;)

Poznajecie? ;)

Andrzej, milosnik TANCA :lol: i przyjaciel dzieci :-)

• Replies 937
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szewc bez butow chodzi, czyli moje jedyne zdjecie z Majutkiem :lol:

Junior, sluchaj mnie uwaznie jak do Ciebie mowie! :mad: :lol:

Jak najszybciej do mety! :-)

Leon Zawalowiec, czyli moje zadoscuczynienie za "czapke galopke" :cool3:

Posted

Gdy jedno oczko juz spi :loveu:

inni wciaz byli pelni werwy! :-)

gotowi nawet osiodlac konia :cool1:

Na szczescie czas rozdania nagrod, przerwal te dzikie boje ;)

I tak oto nastal czas, na konsumpcje "medali" :lol:

Posted

Olu,

DOSKONALE! :multi: A myslalam, ze to bedzie przynajmniej srednio-trudna zagadka :shake:

BeataG,

Hmmm ... szukalam, ale niestety ...

A tak na marginesie, to o ile z borderami ktory jest ktory nie mam zbytnich problemow, to z belgami katastrofa :shake: Dwa - trzy obfotografuje i jestem pewna, ze mam juz wszystkie ;) :-)

Posted

to jest moje pierwsze rozpoznanie borderów
ale troszkę "sfałszowane":cool1: :
z Watażką nocowaliśmy w jednym pokoju więc rozpoznałam go po łapach tylko on ma takie ciapki :eviltong:
a Ozzy'ego poznałam po frisbee :evil_lol:

jakbyś zapytała o trzecie - to tragedia:roll: ale z postów rozumiem, że to Joga?

Posted

OlaAB napisał(a):
to jest moje pierwsze rozpoznanie borderów
ale troszkę "sfałszowane":cool1: :
z Watażką nocowaliśmy w jednym pokoju więc rozpoznałam go po łapach tylko on ma takie ciapki :eviltong:
a Ozzy'ego poznałam po frisbee :evil_lol:

SPRYCIARA :evil_lol:

Posted

[quote name='Wind']BeataG,

Hmmm ... szukalam, ale niestety ...

Mówi się trudno. :( To zresztą moja wina, bo jechałam na tego Sylwestra z zamiarem, żeby Cię poprosić o fotki moich rudzielców, ale w tym zamieszaniu na miejscu oczywiście zapomniałam, a nawet przyznam, że... w ogóle Cię nie widziałam, tak byłam zaaferowana całą imprezą. Jakbym Cię zobaczyła, to pewnie o tych zamiarach bym pamiętała. :lol:

Aha, jeszcze jedno - skoro belgi Ci się tak mylą - Wermut biegał tylko raz ze mną, a 2 razy z Robertem, więc może z Robertem go przypadkiem złapałaś?

Posted

Olu,

Szelciaka mam tylko w kadrze "popiersie" z boku,

Tamer,

Hmmm ... łelsza mam tylko w postaci Twojego popiersia :evil_lol:

I nic wiecej ...

Cala nadzieja w pozostalych :-) Mam nadzieje, ze spisza sie lepiej ode mnie :oops:

Posted

[quote name='Wind']Beatko,

Gdy Robert biegal z belgiem, to mruknelam sobie pod nosem ... "tak, tak mam przeciez juz Andzie" :evil_lol:

:roflt::roflt::roflt:

Dobra, następnym razem będę pamiętać, żeby Cię znaleźć i pokazać Ci moje psy palcem.:lol:

Posted

Hmmm ... łelsza mam tylko w postaci Twojego popiersia :evil_lol:

Uuuu, to musi być straszny widok ;-) Szkoda że welsh się nie załapał, miałybyśmy jakąś pamiątkę :(

Posted

:crazyeye:
jezu
jaka ta fotka w galopie jest piekna!!! Tymi z agility byla zdolowana lekko bo w takich niefortunnych (choc uroczych ;)) momentach nas zlapalas... ale te ze spacerku... jak to mama Tajgowej mowila podczas podrozy - MALINKA!!!!
[SIZE="1"]ale prawda ze to jeszcze nie koniec..?

Posted

Wind,a mały,czarny szkociak???Myślałam,że jest atrakcyjniejszym obiektem do fotografowania ode mnie;) :razz: ...I dość egzotycznym widokiem na zawodach agility:cool3: ;)