Wind Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Ozzy, czyli swietnie zapowiadajacy sie sportowiec :-), wraz z zakochanym w nim Piotrze :-) BTW Ozziego zobaczymy jeszcze w czyms bardziej borderowym, anizeli siedzenie na linii startu ;) Poznajecie? ;) Andrzej, milosnik TANCA :lol: i przyjaciel dzieci :-) Quote
Wind Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Szewc bez butow chodzi, czyli moje jedyne zdjecie z Majutkiem :lol: Junior, sluchaj mnie uwaznie jak do Ciebie mowie! :mad: :lol: Jak najszybciej do mety! :-) Leon Zawalowiec, czyli moje zadoscuczynienie za "czapke galopke" :cool3: Quote
Wind Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Gdy jedno oczko juz spi :loveu: inni wciaz byli pelni werwy! :-) gotowi nawet osiodlac konia :cool1: Na szczescie czas rozdania nagrod, przerwal te dzikie boje ;) I tak oto nastal czas, na konsumpcje "medali" :lol: Quote
Wind Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Nastepny dzien przyniosl nam swiatlo i zwariowane gonitwy po puchu :multi: Mordowanie boksera! :mad: I kotlowanie sie z Blue :evil_lol: Quote
Wind Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Nie zabraklo tez, akrobacji borderow :-) THE END :p Quote
Davie Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Beatko, zimowa wersja salta ze "szczerzują" jest super! :multi: Na resztę czekamy w sobotę na treningu... :razz: Quote
Wind Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Iwonko, Skoro taka madra to zagadka for you ;) Jakie bordery sa na pierwszych dwoch zdjeciach? :cool3: Quote
OlaAB Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 na pierwszym Watażka a na drugim Ozzy zgadłam;) Quote
BeataG Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Wind, bardzo mi miło, że mnie uwieczniłaś ;), ale może masz również fotki moich psów, pliiiiiiiiiiz? Quote
Wind Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Olu, DOSKONALE! :multi: A myslalam, ze to bedzie przynajmniej srednio-trudna zagadka :shake: BeataG, Hmmm ... szukalam, ale niestety ... A tak na marginesie, to o ile z borderami ktory jest ktory nie mam zbytnich problemow, to z belgami katastrofa :shake: Dwa - trzy obfotografuje i jestem pewna, ze mam juz wszystkie ;) :-) Quote
OlaAB Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 to jest moje pierwsze rozpoznanie borderów ale troszkę "sfałszowane":cool1: : z Watażką nocowaliśmy w jednym pokoju więc rozpoznałam go po łapach tylko on ma takie ciapki :eviltong: a Ozzy'ego poznałam po frisbee :evil_lol: jakbyś zapytała o trzecie - to tragedia:roll: ale z postów rozumiem, że to Joga? Quote
Wind Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 OlaAB napisał(a):to jest moje pierwsze rozpoznanie borderów ale troszkę "sfałszowane":cool1: : z Watażką nocowaliśmy w jednym pokoju więc rozpoznałam go po łapach tylko on ma takie ciapki :eviltong: a Ozzy'ego poznałam po frisbee :evil_lol: SPRYCIARA :evil_lol: Quote
OlaAB Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 a tak przy okazji Wind nie wpadł Ci pod obiektyw szelmiak i "mini border":loveu: Quote
tamer Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Wind, łelsza też niet? Nawet samego ogonka? :( Quote
BeataG Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 [quote name='Wind']BeataG, Hmmm ... szukalam, ale niestety ... Mówi się trudno. :( To zresztą moja wina, bo jechałam na tego Sylwestra z zamiarem, żeby Cię poprosić o fotki moich rudzielców, ale w tym zamieszaniu na miejscu oczywiście zapomniałam, a nawet przyznam, że... w ogóle Cię nie widziałam, tak byłam zaaferowana całą imprezą. Jakbym Cię zobaczyła, to pewnie o tych zamiarach bym pamiętała. :lol: Aha, jeszcze jedno - skoro belgi Ci się tak mylą - Wermut biegał tylko raz ze mną, a 2 razy z Robertem, więc może z Robertem go przypadkiem złapałaś? Quote
wendka Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 [quote name='OlaAB']a tak przy okazji Wind nie wpadł Ci pod obiektyw szelmiak i "mini border":loveu: ... i strasznie zapasiony i wyrosniety "border" ?:lol: Quote
Wind Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Olu, Szelciaka mam tylko w kadrze "popiersie" z boku, Tamer, Hmmm ... łelsza mam tylko w postaci Twojego popiersia :evil_lol: I nic wiecej ... Cala nadzieja w pozostalych :-) Mam nadzieje, ze spisza sie lepiej ode mnie :oops: Quote
Wind Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Beatko, Gdy Robert biegal z belgiem, to mruknelam sobie pod nosem ... "tak, tak mam przeciez juz Andzie" :evil_lol: Quote
OlaAB Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 [quote name='Wind']Olu, Szelciaka mam tylko w kadrze "popiersie" z boku, :oops: dawaj go tu :lol: Quote
BeataG Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 [quote name='Wind']Beatko, Gdy Robert biegal z belgiem, to mruknelam sobie pod nosem ... "tak, tak mam przeciez juz Andzie" :evil_lol: :roflt::roflt::roflt: Dobra, następnym razem będę pamiętać, żeby Cię znaleźć i pokazać Ci moje psy palcem.:lol: Quote
tamer Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Hmmm ... łelsza mam tylko w postaci Twojego popiersia :evil_lol: Uuuu, to musi być straszny widok ;-) Szkoda że welsh się nie załapał, miałybyśmy jakąś pamiątkę :( Quote
Ludek Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Wind świetne zdjęcia:). A może wpadł Ci gdzieś pod obiektyw Milo (zielono-kropkowany parson:lol:)? Quote
yassue Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 :crazyeye: jezu jaka ta fotka w galopie jest piekna!!! Tymi z agility byla zdolowana lekko bo w takich niefortunnych (choc uroczych ;)) momentach nas zlapalas... ale te ze spacerku... jak to mama Tajgowej mowila podczas podrozy - MALINKA!!!! [SIZE="1"]ale prawda ze to jeszcze nie koniec..? Quote
Wojenka Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Wind,a mały,czarny szkociak???Myślałam,że jest atrakcyjniejszym obiektem do fotografowania ode mnie;) :razz: ...I dość egzotycznym widokiem na zawodach agility:cool3: ;) Quote
saJo Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Ja nadal licze, ze ktos sfotografowal mojego maliniaczka podczas przebiegu. Quote
Recommended Posts