Kasie Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Dziękuje Wam. W domu są juz inne psy. Ale często wołam do Linkiego: Aszot. A on jakby wiedział, że powinien zareagować... Aszot był taki wyjątkowy, specjalny, niepowtarzalny. I ciagle mam wrazenie ze tak cichutko po prostu sobie lezy w tym swoim kaciku w przedpokoju a ja go tylko nie zauważam... Quote
samoglow Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 dzis noca ruszasz po kolejnego psa, jedziesz, aby dac mu psia godnosc, pomoc, aby mogl odzyskac wiare w ludzi! Wierze, moja kochana, ze Aszot zza TM patrzy na Ciebie i z calego swego kochajacego serca zyczy Ci powodzenia. Oby Hefren przyniosl Ci tyle satysfakcji i dobrych uczuc, co Aszot! Quote
biserka Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Przepraszam, że z takim opóźnieniem. Bardzo nam przykro, Kasiu, bardzo. Quote
samoglow Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 tam zza teczowego mostu patrzy jak ratujesz kaukazy, jak probowalas z Bornem, jak wzielas Atamana i Hefrena, jak zerkalas na Cezara. On tam czuwa i choc czasem ciezko, on Ci pomoze, Kasiu...[quote name='Kasie']Smutno bez Aszota...[/quote] Quote
Kasie Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Minęło już kilka miesięcy. Dalej pamiętam o Aszocie, o jego tak powoli budzącym się ufnym spojrzeniu, o nieśmiało wyrażanej radości i o tym ślicznym i śmiesznym futerku. To był psiak który wcale nie był ze mną długo a tak wiele mnie nauczył. Oby każdy z Was spotkał takiego Aszota. Quote
Jagienka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 [quote name='Kasie']Minęło już kilka miesięcy. Dalej pamiętam o Aszocie, o jego tak powoli budzącym się ufnym spojrzeniu, o nieśmiało wyrażanej radości i o tym ślicznym i śmiesznym futerku. To był psiak który wcale nie był ze mną długo a tak wiele mnie nauczył. Oby każdy z Was spotkał takiego Aszota.[/quote] Kasie my tez pamiętamy... mimo, że tylko wirtualnie miałam możliwość podziwiania Aszota :oops: Quote
_Aga_ Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [INDENT](') (') (') (') Pamiętam.... [/INDENT] Quote
Recommended Posts