Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mmbbaj']Kochani, wróciliśmy z Radomia z oceną doskonałą i złotem :lol: Oto fotki!

Przygotowania

Zaczynamy :evil_lol:

Czekamy na oględziny...

pokazujemy ząbki...

Mamy śliczny zgryzik i ząbeczki :lol:

Zwróćcie uwagę jak pięknie zachowywał się Bajanek przy oględzinach :p
Małogsiu gratuluję wyników!!!!:multi:

Posted

KUMPELka napisał(a):
Bajanki, gdzie wyjeżdżacie, już na wczasy :-(

Magda, wyjeżdżamy jutro, oczywiście na działkę :lol: Będziemy tam chyba do 18 czrwca :multi: Może za nami trochę potęsknicie? :cool3:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Magda, wyjeżdżamy jutro, oczywiście na działkę :lol: Będziemy tam chyba do 18 czrwca :multi: Może za nami trochę potęsknicie? :cool3:
Ja potesknię bardzo :placz: - tym bardziej ze 25 cxzerwca ja wybywam na 3 tygodnie :razz:

Posted

[quote name='mmbbaj'] Może za nami trochę potęsknicie? :cool3:
Gosiu, chyba w to nie wątpisz :mad:
Miesiąc na łonie natury - zazdroszczę i to bardzo :angryy:
Czyli przez miesiąc nie będzie słychu ni widu o Was :-(
Jeżeli tak to po powrocie proszę kilkanaście stron zdjęć :diabloti:
Pozdrowienia bardzo bardzo cieplutkie :p

Posted

[quote name='KUMPELka']Jakie słodkie, całuśne zdjęcie :loveu: :loveu: :loveu:

Eeeee tam, takie sobie ;)

Właśnie przed chwilą zgłosiłam Bajana na wystawę międzynarodową w Warszawie! :p

Posted

[quote name='mmbbaj']
Właśnie przed chwilą zgłosiłam Bajana na wystawę międzynarodową w Warszawie! :p
A my się wciąż wachamy :placz: bo ...kurcze spotkalibyśmy się i wogóle ale...te kilometry, nie wiem czy dam radę :shake:
Załatwilibyśmy sobie nawet dzień urlopu żeby gdzieś przenocować ale ...tyle ale :cool1: (auto, dzidzia, Gabi itd. :crazyeye: )

Posted

Gosiu - zdjęcie jest wyjątkowo.. miłosne :loveu:

Ja tez bedę trzymać kciuki ale niestety nie przyjadę... szkoda ze nie w sierpniu ta wystawa :-(

Posted

[quote name='KUMPELka']A my się wciąż wachamy :placz: bo ...kurcze spotkalibyśmy się i wogóle ale...te kilometry, nie wiem czy dam radę :shake:
Załatwilibyśmy sobie nawet dzień urlopu żeby gdzieś przenocować ale ...tyle ale :cool1: (auto, dzidzia, Gabi itd. :crazyeye: )

Magda tu najważniejsza jesteś ty i dzidzia! I musisz najpierw wiedzieć czy TY dasz radę! A zawsze będą jakieś wystawy, na które nie pojedziecie...:cool3: A spotkać się, oczywiście, że bardzo bym chciała :multi: Jedno z was nawet moglibyśmy przenocować, ale w całości nie da rady! Za mała chata :diabloti:

[quote name='Gosiek']

Ja tez bedę trzymać kciuki ale niestety nie przyjadę... szkoda ze nie w sierpniu ta wystawa :-(

Wiem, wiem Gosiu, ty będziesz w tym czasie na urlopie! Szkoda...:-( , ale kciuki trzymaj ;)

[quote name='Teklunia']

a w czasie wystawy bede mocno sciskac kciuki i przyjde pokibicowac :lol:

Bardzo się cieszę :multi: nareszcie się spotkamy w realu :lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Magda tu najważniejsza jesteś ty i dzidzia! I musisz najpierw wiedzieć czy TY dasz radę! A zawsze będą jakieś wystawy, na które nie pojedziecie...:cool3: A spotkać się, oczywiście, że bardzo bym chciała :multi: Jedno z was nawet moglibyśmy przenocować, ale w całości nie da rady! Za mała chata :diabloti:

Gosiu, dziękuję. W Warszawie z noclegiem nie ma problemu - mamy parę pewnych miejsc u znajomych - to jest najmniejszy problem.
I nawet nie o wystawę mi chodzi ale...spotkalibyśmy się i liczyłam, że wreszcie poznam Sabcię - babcię :cool3:
Głównym "problemem" jest Gabi i dzidzia - to będzie dla nich/nas za ciężka podróż :shake:
Dobrze, że przynajmniej Wy przyjedziecie do Krakowa :multi: Czekam z niecierpliwością. Przyjedziecie tylko na wystawę czy zatrzymacie się troche w naszym rejonie ??

Posted

[quote name='mmbbaj']Właśnie przed chwilą zgłosiłam Bajana na wystawę międzynarodową w Warszawie! :p Faaaaaajnie, my chyba też Poświatę zgłosimy, juz sto lat nie była na wystawie :roll: :shake: . Pora najwyższa trochę jej przypomnieć, że nie tylko po lasach się lata :evil_lol: , ale czasami trzeba być damą ;) :lol: .

Posted

KUMPELka napisał(a):

Dobrze, że przynajmniej Wy przyjedziecie do Krakowa :multi: Czekam z niecierpliwością. Przyjedziecie tylko na wystawę czy zatrzymacie się troche w naszym rejonie ??

Ja też się bardzo cieszę, że się spotkamy :sweetCyb: A mamy zamiar przyjechać na jakiś tydzień :lol:

Poświata napisał(a):
Faaaaaajnie, my chyba też Poświatę zgłosimy, juz sto lat nie była na wystawie :roll: :shake: . Pora najwyższa trochę jej przypomnieć, że nie tylko po lasach się lata :evil_lol: , ale czasami trzeba być damą ;) :lol: .

No to nie "chybaj" tylko zgłaszaj! :lol: Pora wrócić na salony :evil_lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
No to nie "chybaj" tylko zgłaszaj! :lol: Pora wrócić na salony :evil_lol:
Wiśta wio, łatwo powiedzieć :lol: , jeszcze nie wiem jak z urlopem męża :hmmmm:, ale z tego co pamiętam to psy chyba można zgłaszać jakoś do półowy czerwca ?

Posted

Poświata napisał(a):
Wiśta wio, łatwo powiedzieć :lol: , jeszcze nie wiem jak z urlopem męża :hmmmm:, ale z tego co pamiętam to psy chyba można zgłaszać jakoś do półowy czerwca ?

Zgłaszać można do 18 czerwca! :lol: I żadnych wymówek :mad: ...;)

Posted

Pakuję się :p Nienawidzę pakowania :placz: Wszystko jest mi potrzebne :cool3: , a potem okazuje się, że nie :evil_lol: Bajan pakuje razem ze mną :evil_lol: Wsadza nos do każdej szafki i torby! Jak go przeganiam to mnie całuje, albo coś kradnie i muszę dawać wykupne :mad: Od momentu kiedy wyciągnęliśmy torby on WIE, że jedziemy...teraz będzie musiał pilnować pana ;) Bo pan rządzi SAMOCHODEM i Bajan wie, że w związku z tym jest SZEFEM :eviltong:
Pozdrawiam was :p ...jeszcze tu wpadnę ;)

PS. Acha! Nie wiecie gdzie jest moja bluza w biało czerwone paski?...:cool3:

Posted

mmbbaj napisał(a):

...
Acha! Nie wiecie gdzie jest moja bluza w biało czerwone paski?...:cool3:

Buhahaha...:evil_lol:
Mnie nie pytaj, ja mam widać babciną pomroczność jasną i /jak widać/ całkiem spokojnie mylę Radom z Rzeszowem :lol:

Posted

[quote name='Sabina1']BAJANKU!!!!!!!!! Miałeś wpaść , pożegnać się !!!!!!!!! My tu we łzach!!!!!!!!!!Czy już wyjechałeś-żeś ?????????? :placz: :placz: :placz:

:lol: no coś ty Sabinko! Tak bez pożegnania bym miała jechać???:crazyeye: Wczoraj dostałam eksmisję od komputera bo mąż MUSIAŁ :mad: Jeszcze pojechał do pracy, a ja oczywiście pakuję i ciągle mi się wydaje, że zapomniałam o czym najważniejszym :evil_lol: Będzie mi was brakowało :-( , a jak pomyślę o zaległościach do nadrobienia, po powrocie, to rozważam czy jednak nie zostać :evil_lol: Trzymajcie się cieplutko, pomyślcie czasem o nas i....pa, pa, pa :hand: :hand: :hand:

PS. bluza się znalazła :sweetCyb: