Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

Bajan wczoraj przypomniał sobie, że fajnie poleżeć we własnej budzie...;)

tu sobie pośpię...

idz sobie!

odjeżdżam...

A teraz też chce mi się spaaaaaaaać....

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mmbbaj']

Witajcie :)
Nie wiedzialam ze Bajanek ma taka fajna bude :-o Slicznie w niej wyglada :loveu:
Bardzo mi sie tez podobaly weekendowe amory Bajanka. Czy znajomosc bedzie kontynuowana? :oops:
A co do pazurkow - prawdziwy zuch z niego, ze tak dzielnie znosi ich obcinanie. Kiedy Pani wet ostatnio Tenowi obcinala pazurki, zdenerwowal sie ciutke, machnal łbem i uderzyl ja w glowe :oops:
Co jest o tyle dziwne, ze przy zastrzyku i czyszczeniu uszu nawet nie drgnal. Tylko maniciur go tak zdenerwowal.
Moze chcial zapuszczac paznokietki? ;)

Posted

Teklunia napisał(a):
Witajcie :)
Nie wiedzialam ze Bajanek ma taka fajna bude :-o Slicznie w niej wyglada :loveu:
Bardzo mi sie tez podobaly weekendowe amory Bajanka. Czy znajomosc bedzie kontynuowana? :oops:
A co do pazurkow - prawdziwy zuch z niego, ze tak dzielnie znosi ich obcinanie. Kiedy Pani wet ostatnio Tenowi obcinala pazurki, zdenerwowal sie ciutke, machnal łbem i uderzyl ja w glowe :oops:
Co jest o tyle dziwne, ze przy zastrzyku i czyszczeniu uszu nawet nie drgnal. Tylko maniciur go tak zdenerwowal.
Moze chcial zapuszczac paznokietki? ;)

Witaj Kasiu!
Ta buda czekała na Bajanka jak jeszcze był u mamusi:lol: Jako malec bardzo lubił w niej spać i figlować. Kiedyś na śpiąco wyturlał się z niej i obudził bardzo zdziwiony na środku przedpokoju:evil_lol: Teraz korzysta z niej okazjonalnie ;)
Bajan z pewnością będzie zachwycony jeśli spotkamy Sarę na Fortach...:loveu:
A co do pazurków...:roll:, no sama nie wiem dlaczego nie chce żebyśmy my mu obcinali, a do wetki się mizdrzy i łapki podaje :lol: A może u Tenka właśnie odwrotnie? i woli jak pańcia pazurki "szlifuje"? ;)

Posted

[quote name='PIKA']O mamciu jaka fajna buda :crazyeye:
a gdzie takowa mozna zakupic ?

A nigdzie!:evil_lol: Taką budę zrobił mój mąż!:obrazic:Wykorzystana jest dolna część szafy wnękowej w przedpokoju, to chyba widać na zdjęciu?;)

Posted

[quote name='Lucy*']Ja zrobiłam zdjęcie ślubne :grins: :grins:

Jak coś ruszy w tym kierunku .. informujcie mnie :loveu:

Lucy*, śliczne:evil_lol:, a właśnie sobie pomyślałam, że Sary długo nie zobaczymy bo była tuż przed...:placz:

Posted

[quote name='mmbbaj']Lucy*, śliczne:evil_lol:, a właśnie sobie pomyślałam, że Sary długo nie zobaczymy bo była tuż przed...:placz:

Nie martw się.. taka rozłąka wpłynie ożywiająco na ich miłość :loveu: :loveu: a jaka noc poślubna będzie wtedy udana :evil_lol:

Posted

[quote name='Lucy*']Nie martw się.. taka rozłąka wpłynie ożywiająco na ich miłość :loveu: :loveu:

Masz rację! Bo chyba się już sobą trochę znudzili :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']Pika, specjalnie dla ciebie! :lol:

Małgosiu, masz bardzo pomysłowego męża .:loveu::loveu::loveu:

Bajankowi jakby troszeczkę ciasnawo było...;)

Posted

[quote name='Alka']

Bajankowi jakby troszeczkę ciasnawo było...;)

Alu, fikołków to już w niej robić rzeczywiście nie może;), ale ciasno mu nie jest bo tam gdzie widać ścianę (którą pogryzł malutki Bajanek) jest dalszy ciąg budy więc ona malutka nie jest ;) A spać w niej nie musi, bo wiadomo gdzie śpi...:evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']Alu, fikołków to już w niej robić rzeczywiście nie może;), ale ciasno mu nie jest bo tam gdzie widać ścianę (którą pogryzł malutki Bajanek) jest dalszy ciąg budy więc ona malutka nie jest ;) A spać w niej nie musi, bo wiadomo gdzie śpi...:evil_lol:

najważniejsze ,że ma swój azyl.;)

Tuffi też miał legowisko, z którego prawie nie korzystał. Teraz ma torbe , ale gromadzi w niej zabawki. :razz:

Posted

[quote name='mmbbaj']A w Warszawie śnieg zaczął sypać i robi się powoli coraz bardziej biało...:Cool!:a u nas sypie od nocy :roll: .
Ja poproszę cieplutką , zielona wiosenkę :razz::cool1:

Posted

[quote name='mmbbaj']A nigdzie!:evil_lol: Taką budę zrobił mój mąż!:obrazic:Wykorzystana jest dolna część szafy wnękowej w przedpokoju, to chyba widać na zdjęciu?;)

O Boże !!! Następny Pan Rydzewski !!! JA UMIERAM Z ZAZDROŚCI !!! Małgosiu !!!

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']a u nas sypie od nocy :roll: .
Ja poproszę cieplutką , zielona wiosenkę :razz::cool1:

Alu, proszę bardzo! :lol: Specjalnie dla ciebie :bigok:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']O Boże !!! Następny Pan Rydzewski !!! JA UMIERAM Z ZAZDROŚCI !!! Małgosiu !!!

Taaaak? teraz ty mi zazdraszczasz?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicjo! To ja dla ciebie tu wiosnę sprowadzam, a ty nawet nie zaglądniesz?:mad: Oj nieładnie, nieładnie :shake: Idę sobie i nie wiem czy wrócę!:obrazic:

Posted

[quote name='mmbbaj']A w Warszawie śnieg zaczął sypać i robi się powoli coraz bardziej biało...:Cool!:

O Kurde! To już niedaleko mnie :lol: Jedyne 120 km :lol:
Może przez noc i do mnie się śnieżek doczłapie :lol::lol::lol: :roll:

Posted

Moniś napisał(a):
O Kurde! To już niedaleko mnie :lol: Jedyne 120 km :lol:
Może przez noc i do mnie się śnieżek doczłapie :lol::lol::lol: :roll:

Pewnie tak, bo u nas już przestał padać, poszedł sobie do was!:cool3: A ja byłam z Bajanem na spacerze 2,5 godziny!:lol: Było cudnie! Byliśmy w parku i na Polach Mokotowskich, bielusieńko jak w bajce i wcale nie było zimno :Cool!: Po powrocie Bajan zjadł michę i śpi słodko jak misiaczek :sleep2:

Posted

Ile bym dała, żeby już nad taką rzeczką posiedzieć, albo na trawce obok Bajana . Niestety, te fotki to dla Pani Rydzewskiej, ciekawe, dlaczego specjalnie dla Niej. Ja też sobie idę .

Posted

Małgosiu, chciałaś Alicję ? ;) Oto jestem.:evil_lol:

Ozzinkowa pewnie niedługo do Was wpadnie, teraz Tuffikowa podziwia śliczna fotkową wiosenkę.:loveu::loveu::loveu: Bajanek prezentuje pełny relaks...:loveu: