Agga Posted February 24, 2004 Posted February 24, 2004 Aguś chcesz te instrikcje czy poczekasz za mróweczką? :) Marta jak możesz to napisz mi na priv
mrowka Posted February 24, 2004 Posted February 24, 2004 Marta wysciskaj mocno Grafcia!! Pikny jak zawsze!! :D Tu siusia?? :nono: ladnie to tak?? :lol: :lol: Super zdjecia!! Jeee a Wy sniegu nie macie, a ja mam i to pelno.. :( Aggus wlasnie Ci tlumacze :D
Marta !!! Posted February 24, 2004 Posted February 24, 2004 Widzę,ze mróweczka mnie ubiegła.. :wink: A co do tego zdjecia to on wcale nie siusia !!!!!!!!! Przyczaił sie tak.. Szczekał na drzewo bo mu sie wydawało,ze w dziupli coś sie kryje groźnego.. ;)
mrowka Posted February 24, 2004 Posted February 24, 2004 Marta kto pierwszy ten lepszy :lol: hehe :oops: Co do tego zdjecia :oops: to myslalam ze Grafcio siusiua bo Mejk jeszcze tak sie zalatwia "kucajac". No a grafcio tutaj "kucal" ;) Jeju jaki on jest duzy :o Jakie miesnie ma (jak Dymek :lol: ) Super zdjecia!! :loveu:
Agga Posted February 24, 2004 Posted February 24, 2004 Tak mróweczka była pierwsza - dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!!! Marta ten tówj Graf to istny model... :wink:
Marta !!! Posted February 25, 2004 Posted February 25, 2004 Thx dziewczeta w imieniu piecha.. Mróweczko a Mejk wogóle nie próbuje podnosić nogi? Graf zaczął juz dość dawno.. NIe chce skłamać ale koło 6/7 miesiąca chyba.. W każdym razie mimo to czasami, jak pod ręką nie ma drzewka albo krzaczka to tez kuca.. ;) Ale generalnie już w większości czasu "udaje prawdziwego męzczyznę" Hehe.. :) :lol: 8)
mrowka Posted February 25, 2004 Posted February 25, 2004 Marta Mejk podnosi noge ale tylko tak malutko.. ale nie obsikuje nic nio tylko trawke ;) zadnego drzewka.. Mam nadzijee ze kiedys zacznie podnoscic (bo wszyscy mysla ze to dziewczynka :-? ) alboo.. podoba mi sie tak jak siusia :lol: :lol: :wink:
Crazy@ Posted February 25, 2004 Posted February 25, 2004 A to zdjęcia z dzisiejszego spacerku po lesie. I wczorajszego wieczornego. Zmierzyłam Kufcia dokładnie i w kłębie ma teraz 62 cm.
mrowka Posted February 25, 2004 Posted February 25, 2004 Crazy jest super!! :) Jaki on jest duzy.. Eh Mejk jedynie ciagle taki chudzielec.. :-? Wysciskaj go.. Prosimy o wiecej zdjec..;)
Marta !!! Posted February 25, 2004 Posted February 25, 2004 Hohoho.. 62 cm to prawie górna granica.. :) Wyściskaj Kufiego.. :)
anastazja Posted February 25, 2004 Posted February 25, 2004 I znowu sobie moglam oko "zawiesic" na pieknych fotkach :D Marto-Graf jest z dnia na dzien piekniejszy :D Zreszta tlo dla fotek jest fantastyczne!!! Pieknie sie chlopak ustawia :D No i ten ogon...Chyba dokleje Corisowi ;) :lol: Trzeba bedzie go troche przed wystawa przyciac (nie ogon oczywiscie, tylko siersc na nim, zeby byl gladziutki jak u doga) i ZW Ml. gwarantowane :D Gorna granica powiadacie...? :lol: Coris ma 66 w klebie :lol: ale mialam tez boksera, ktory wyrosl na....76 cm.Tak, tak. Wlasnie dlatego nigdy nie byl wystawiany, bo kiedy poszlismy na pierwsza wystawe popatrzec i oswoic malucha z tlumem(byl 6 miesiecznym szczeniakiem), to byl juz wyzszy niz reszta doroslych psow i stwierdzilismy, ze chyba cos nie tak :lol: Kufi tez bedzie spory jesli chodzi o wysokosc-to na pewno :) Wyglada juz prawie jak dorosly facet :) Czy ja dobrze widze na jego pychu haltik?
anastazja Posted February 25, 2004 Posted February 25, 2004 Widac, widac, ze Graf na cos szczeka-typowa postawa "obronna"klata do przodu, tylne lapy szeroko rozstawione.... :D Moj potwor zaczal podnosic noge po skonczeniu 12 miesiecy i to raczej niesmialo, dopiero z czasem nabral romachu i teraz wygina sie dziwacznie, ze mozna ze smiechu pasc, a wszystko po to, zeby zostawic jak najwyzej swoj zapach-w koncu to "czytaja" inne psy i musza sobie mysle-ten to dopiero byl wieki :lol: :lol: Crazy-jak moglas tak zmeczyc Kufika biednego-na ostatniej fotce jest padniety :lol: :D
anastazja Posted February 25, 2004 Posted February 25, 2004 Obroza uzdowa-czy ja zle widze? Bo ma pasek na lepku tak, jakby byla to czesc wlasnie haltika.
Crazy@ Posted February 25, 2004 Posted February 25, 2004 Zgadza się ma uzde, jest to dla nie wybawienie. Tak ciągną że nawet kolczatka nie pomogła - a ona jet rewelacyjna. Tak wygląda pies po 2 h spacerku i zabawie z kolegą On. :D
mrowka Posted February 25, 2004 Posted February 25, 2004 Mysle ze Kasi chodzi o ta smycz co sie na pyszczek zaklada ;) Ale nie wiem czy dobrze mysle. Na zdjeciu 2 to tak wyglada tez sie zastanawialam :) To ostatnie zdjecie jest super. Wyglada to tak jak by chcial powiedziec "Zostaw mnie juz, spac mi sie chce a Ty dalej sesje chcesz robic" :lol: :lol: :lol: Kasiu 78 cm?? :o Masz moze jakies zdjecia?? :D Tez bym chciala zeby Mejk byl duzy, ale on chyba nie nalezy to tych.
Crazy@ Posted February 25, 2004 Posted February 25, 2004 Dokładnie tak to wyglądało " godz.22 szykujemy się do spanka a ja tu z aparatem wyskakuje :D "
Agga Posted February 25, 2004 Posted February 25, 2004 Mam zdjęcia, mam nadzieje ze uda mi sie wstawić :-? poprawiłam ... :roll:
mrowka Posted February 25, 2004 Posted February 25, 2004 :oops: i troszke sie spoznilam :lol: Ale dobrze myslalam.. hehe Kasiu to mnie pocieszylas bo juz myslalam ze Mejk nie bedzie nogi podnosic :D
Agga Posted February 25, 2004 Posted February 25, 2004 Kurcze a jak zreobić żeby nie było tych białych miejśc... :o
Marta !!! Posted February 25, 2004 Posted February 25, 2004 Anastazjo ty z tym przycinaniem nie mówiłaś poważnie prawda??? Bokserom chyba się sierści nie przycina.. A moze sie mylę? :o Te 76 cm to mnie normalnie prawie z krzesła zwaliło.. To mozliwe by bokser byl taki duży??? :o :o :o Szok. Szkoda tylko,ze takich wystawiac nie można ale ja bym takim nie pogardziła.. ;) Mam manię wielkosci.. Hehe.. Z resztą u nas i tak nie sprawdza sie tych wymiarów zbyt skrupulatnie co nie? Aha.. Próbowałam ponownie zmierzyć Grafa.. Pewnie jak zawsze z blędem (mały strasznie mi się kurczy jak tylko z miarą podchodzę) ale wychodzi nam też coś kolo 62 cm wiec chyba nieźle jak na niecale 11 miesięcy.. :) Gigant to on moze nie będzie ale mały chyba tez nie.. :) Sarcia to kawał babki !!! :) Szkoda,ze fotki takie mało wyraźne.. Wyściskaj ją mocno od nas :)
anastazja Posted February 25, 2004 Posted February 25, 2004 Crazy-dlatego tak zachwalam halti (obroze uzdowa)-ma ta zalete, ze kazdy, doslownie kazdy moze psa w nim prowadzic i jest skuteczniejszy od kolcow a na dodatek trzeba o wiele mniej sily :) Mrowko-tak, 76 cm :lol: Czy ja wiem-byl ogrooooomnym psem i gdyby nie glowa, to nie przypominalby boksera :lol: Jak dla mnie to jednak za duzo-bokser ma byc duzy, ale bez przesady-traci wtedy wlasciwe proporcje jak dla mnie oczywiscie. Mam gdzies ftoki, ale nie mam mozliwosci poskanowania, moze kiedys wrzuce. Agga-super, ale jestem duza sunka!!! :D
Recommended Posts