Marta !!! Posted February 22, 2004 Posted February 22, 2004 Mróweczko nie mozesz znaleść bo dostałysmy link bezpośrednio do katalogu a stamtąd nie mozęsz sie cofnąć do strony głównej.. Tu masz link do ich sklepu internetowego.. Szkoda,ze nie ma tej co jak chce kupić.. Ciekawe czemu.. :-? http://www.dingo.com.pl/pol/sklep_p.htm
Abi Posted February 22, 2004 Posted February 22, 2004 Dzieki Marto za umieszczenie tego adresu, mnie co prawda obroza nie potrzebna :wink: , ale produkty super - szczegolnie gryzaczki. :lol:
Marta !!! Posted February 22, 2004 Posted February 22, 2004 No problem.. Zresztą to nie moja zasługa.. Umieścił go tu już ktoś przede mna.. :)
mrowka Posted February 22, 2004 Posted February 22, 2004 Tak szukam i szukam i nie umiem znalezc zadnej obrozy okraglej :-? :( Ja juz chyba slepa jestem.. :D
FrodkowaMama Posted February 22, 2004 Posted February 22, 2004 Co wy na to : http://www.boxerworld.com/photo/showphoto.php?photo=22714 zrobilam mala symulacje uszu Froda. Czyz nie wyglada uroczo ?? :D
Marta !!! Posted February 22, 2004 Posted February 22, 2004 Hehe.. Superancko.. Ja też mam podobne zdjecie Grafa.. Fajnie by wyglądał z ciętymi klapiakami.. :) Mróweczko masz ją po koniec (OBROŻA SKÓRZANA ZACIĄGANA Z REGULACJĄ ) zaraz za taką z kolcami a przed serią łańcuszków i kolczatek.. 8)
mrowka Posted February 22, 2004 Posted February 22, 2004 Marta ale ta obroza nie wyglada mi na okragla :roll: A Frodo wyglada super z tymi uszkami :wink:
Marta !!! Posted February 22, 2004 Posted February 22, 2004 Uuups.. Faktycznie mróweczko to moje niedopatrzenie.. :oops: No to nie znam ceny.. Ale rozmawiałam z tym panem od nas z zoologicznego i on mówił,ze ceny wahają sie właśnie ok 30 zł więc pewnie tam bedzie tak samo.. Dziwne tylko,ze na sklepie tego nie ma.. Trzeba by pewnie zadzwonić i spytać konkretnie o tę obrożę i już.. :)
mrowka Posted February 22, 2004 Posted February 22, 2004 Marta tez na poczatku myslalam ze to okragla ale po dluzszym wpatrywaniu sie w nia zmienilam zdanie :lol: Jutro napisze do nich maila i sie zapytam zeby wiedziec dokladnie i czy wogole mozna ja kupic u nich..
Marta !!! Posted February 23, 2004 Posted February 23, 2004 Ok. To daj znac czego się dowiesz.. :) Ps. Moze to całkiem nie na temat ale mam smutną nowinę.. Dziś nad ranem jedna z jamniczek mojej babci odeszła.. :( To najprawdopodobniej był wylew.. I pomyslec,ze jeszcze wczoraj rano wszystko było dobrze.. To straszne.. :cry:
Agga Posted February 23, 2004 Posted February 23, 2004 Zdjęcie Frodo jest przepiekne... :D Dziś ide zanieść zdjęcia do wywołania... :wink:
mrowka Posted February 23, 2004 Posted February 23, 2004 Marta :cry: wspolczuje Wam bardzo, a szczegolnie babci :( :cry: Aggus czkekamy... :wink:
Marta !!! Posted February 23, 2004 Posted February 23, 2004 Dziękujemy.. Babcia jest załamana.. Szczescie w nieszczęściu,zę została jej jeszcze druga suczka bo tak to wogóle byłoby jej cięzko.. :( Ale co zrobić.. Takie życie.. Psy odchodzą a my musimy sie z tym pogodzić..
mrowka Posted February 23, 2004 Posted February 23, 2004 Babcia napewno bardzo to przezywa :( To tak samo jak z ludzmi.. na kazdego przyjdzie czas :cry: Dobra nie mowmy juz o smierci bo zaraz sie rozbecze i tyle bedzie.. ;) Mata dawaj nam zdjecia Grafcia bo Aggus ma nam dac w srode ;)
Marta !!! Posted February 23, 2004 Posted February 23, 2004 Zamęczę was jego fotkami.. JA mam ich taki pokaźny zbiorek,ze brat chce żebym sobie dodatkowy dysk kupiła bo mu całego kompa zawalam.. ;) No i nei wiem jaką pojemność ma to konto Interii.. Zna sie ktoś na tym.. Ile tego tam wchodzi?
mrowka Posted February 23, 2004 Posted February 23, 2004 Marta ladnie to tak bratu zapelniac dyski?? :lol: :lol: hehe Mozesz nam wszystkie powklejac :wink: Uwielbiam ogladac boksy na zdjeciach jak i w rzeczywistosci. Co do interii to nic nie wiem :-? Hmmm jeszcze jutro najwyzej zerkne na interie i lookne. A teraz ide juz spac, bo rano wstaje i jade zobaczyc malego Owczarka Kaukaskiego :D DObranoc
Agga Posted February 24, 2004 Posted February 24, 2004 Oj Marta przepraszam przeoczyłam twego posta.. :oops: bardzo mi przykro z powodu pieseczka...niestety życie takie jest nic na to nie poradzimy :cry: Mrówka napisz mi na gg, jak na interii te zdjęcia zakładac, bo ja nie kumata.. :wink:
Marta !!! Posted February 24, 2004 Posted February 24, 2004 Aguś jak chcesz to ja Ci wysle doklądne info na ten temat które otrzymałam wcześniej.. nie pamietam czy od Mrówki czy Aireedhelien ale mam to zapisane tak na wszelki wypadek i moge Ci skopiowac na priva.. :) Daj znać.. :)
Marta !!! Posted February 24, 2004 Posted February 24, 2004 A to kolejne fotki Grafa - zrobione doslownie przed chwilą na spacerku tak wiec są świeżutkie.. ;)
Marta !!! Posted February 24, 2004 Posted February 24, 2004 Fotek ciąg dalszy.. :) Teraz czekam na wasze boksie.. :)
Agga Posted February 24, 2004 Posted February 24, 2004 Zdjęcia piekne... No ja odbieram w środe...mam nadzieje, że wyszły... Tylko jak zwykle bedzie problem ze skanowaniem, cośmi to nie idzie... :-?
Marta !!! Posted February 24, 2004 Posted February 24, 2004 Aguś chcesz te instrikcje czy poczekasz za mróweczką? :)
sylwiaskalska Posted February 24, 2004 Posted February 24, 2004 W sobote robie mojemu sesje w parku wiec w poniedziałek za pomoca mróweczki :modla: mam nadzieje :) wkleje je. Spróbuje robić fotki innym psiakom z parku podczas zabawy :)
Recommended Posts