e.v.a Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 niki_ill napisał(a):Dziekuje, Shadi vel Furror ma super charakter, to dla nas najwazniejsze. :) Ciesze sie, ze CI sie podoba :) Pozdrawiam:cool3: każdemu sie podoba:loveu::loveu::loveu::loveu:
Małgośka z Boksą Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Po kilku miesiącach naszej nieobecności serdecznie się przypominamy, a Ci którzy nas nie znają. to witamy
Małgośka z Boksą Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 I może jeszcze jedno: Boksia, Diana i nasza przybłęda haska- od stycznia w naszej rodzinie- teraz już piękna i przekochana pozdrawiamy
Małgośka z Boksą Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Chyba przesadziłam z wielkością zdjęcia- moderatorze wybacz- ale muszę znowu sie wprawić
Akadna Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Małgośka- zdjęcie jest ok;) Masz piękne psiurki :loveu:
Małgośka z Boksą Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='Werka']Małgośka- zdjęcie jest ok;) Masz piękne psiurki :loveu: Werka- gwoli wyjaśnienia- ta diablica pręguska, to nie mój pies- ale w rodzinie :cool1: natomiast haska, to suczydło mojego brata- czyli też w rodzinie
Agga Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='Małgośka z Boksą']Chyba przesadziłam z wielkością zdjęcia- moderatorze wybacz- ale muszę znowu sie wprawić Kochana według obecnego regulaminu zdjęcia mogą być max 640 x 640. Więc spokojnie jest w granicach
Małgośka z Boksą Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Agga'] Kochana według obecnego regulaminu zdjęcia mogą być max 640 x 640. Więc spokojnie jest w granicach no widzisz Agga, ja jeszcze po staremu- muszę się znowu wkręcić w meandry tego forum :cool3: pozdrawiam
Małgośka z Boksą Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Dziewczynki, przedstawiam Wam jedno z moich ulubionych zdjęć... pozdrawiamy Gosia i załoga
Małgośka z Boksą Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 I może jeszcze jakieś, a co :cool3: Dwa śliniaki, hihi I Boksa z niezbyt prostymi zębiskami :evil_lol:
Akadna Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Ale za to jakie ma piękne oczyska! :cool3::loveu: idzie się zakochać:kiss_2: http://img126.imageshack.us/img126/230/ksyweebyxk1.jpg
Małgośka z Boksą Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Werka']Ale za to jakie ma piękne oczyska! :cool3::loveu: idzie się zakochać:kiss_2: http://img126.imageshack.us/img126/230/ksyweebyxk1.jpg Dziękuję Werka, widzę, że tutaj w galerii bardzo mały ruch, ale Ty mi towarzyszysz :eviltong: Z chęcią pooglądam również Twoje fotosy
Akadna Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 A to moja Boksilla:lol: kilka miesięcy temu:cool3: :
Małgośka z Boksą Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Cudo, tylko prosiłabym o więcej zdjęć, bo jak rozumiesz....mam ciągły niedosyt...i może napisz coś o swoim faflunie....
Akadna Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Małgośka z Boksą']Cudo, tylko prosiłabym o więcej zdjęć, bo jak rozumiesz....mam ciągły niedosyt...i może napisz coś o swoim faflunie.... :evil_lol: ok. Więc, Vector ma 13 miesięcy. Jest z rodowodem. Jak każdy booksio kocha się bawić:) i niszczyć cosik w domu (np. kapcie:razz:) Kocha wodę, chociarz nigdy jeszcze nie pływał w jeziorze. Za to zaliczył kąpiel w dużym basenie ogrodowych:cool3: Vector kocha jabłka! Po prostu je uwielbia. I przeznie wskoczył do basenu i mało co się nie utopił:eviltong: Lubi biegać :) A teraz fotki: PS> Jeśli chcesz więcej zdjęć, wejdz na mój album z Vectrorem na fotosiku: http://vectretta.fotosik.pl/albumy/283099.html Albo odwieź naszą galerie na dogo: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76606 Pozdrawiamy!:kiss_2:
Małgośka z Boksą Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Oglądnęłam te 29 zdjęć, a teraz wchodzę w galerię i tam się pewnie dowiem wiele więcej szczegółów :cool3: Pies przepiękny, jak na dziecko 13 miesięczne, to kawał chłopa z niego :p I jednego Ci zazdroszczę- domku z ogrodem....:-(- to luksus i duże udogodnienie-
Akadna Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Małgośka z Boksą']Oglądnęłam te 29 zdjęć, a teraz wchodzę w galerię i tam się pewnie dowiem wiele więcej szczegółów :cool3: Pies przepiękny, jak na dziecko 13 miesięczne, to kawał chłopa z niego :p I jednego Ci zazdroszczę- domku z ogrodem....:-(- to luksus i duże udogodnienie- Oj nie martw się-zawsze pies ma się gdzie wybiegać- napewno gdzię obok Ciebie jest jakiś park czy lasek....
Małgośka z Boksą Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Ja mam dużo miejsc, gdzie się mój pies może wybiegać, to raczej nie w tym sensie....mieszkalam przez 1,5 roku w domku, więc chodzi mi raczej o różnicę między blokiem a domkiem ;)
Hippies Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Werka śliczniuni ten twój chłopak :loveu: Podobny do mojego Hippiesa
Akadna Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='Hippies']Werka śliczniuni ten twój chłopak :loveu: Podobny do mojego Hippiesa Dzięki:) Nom;) Tylko jaśniejszy. Hippies- R.I.P.
Recommended Posts