Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

niki_ill napisał(a):
Dziekuje, Shadi vel Furror ma super charakter, to dla nas najwazniejsze. :) Ciesze sie, ze CI sie podoba :)

Pozdrawiam:cool3:

każdemu sie podoba:loveu::loveu::loveu::loveu:

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Małgośka z Boksą']Chyba przesadziłam z wielkością zdjęcia- moderatorze wybacz- ale muszę znowu sie wprawić

Kochana według obecnego regulaminu zdjęcia mogą być max 640 x 640. Więc spokojnie jest w granicach

Posted

[quote name='Małgośka z Boksą']Cudo, tylko prosiłabym o więcej zdjęć, bo jak rozumiesz....mam ciągły niedosyt...i może napisz coś o swoim faflunie....
:evil_lol:
ok.
Więc, Vector ma 13 miesięcy. Jest z rodowodem. Jak każdy booksio kocha się bawić:) i niszczyć cosik w domu (np. kapcie:razz:) Kocha wodę, chociarz nigdy jeszcze nie pływał w jeziorze. Za to zaliczył kąpiel w dużym basenie ogrodowych:cool3: Vector kocha jabłka! Po prostu je uwielbia. I przeznie wskoczył do basenu i mało co się nie utopił:eviltong: Lubi biegać :)
A teraz fotki:

PS> Jeśli chcesz więcej zdjęć, wejdz na mój album z Vectrorem na fotosiku: http://vectretta.fotosik.pl/albumy/283099.html
Albo odwieź naszą galerie na dogo: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76606

Pozdrawiamy!:kiss_2:

Posted

Oglądnęłam te 29 zdjęć, a teraz wchodzę w galerię i tam się pewnie dowiem wiele więcej szczegółów :cool3:

Pies przepiękny, jak na dziecko 13 miesięczne, to kawał chłopa z niego :p
I jednego Ci zazdroszczę- domku z ogrodem....:-(- to luksus i duże udogodnienie-

Posted

[quote name='Małgośka z Boksą']Oglądnęłam te 29 zdjęć, a teraz wchodzę w galerię i tam się pewnie dowiem wiele więcej szczegółów :cool3:

Pies przepiękny, jak na dziecko 13 miesięczne, to kawał chłopa z niego :p
I jednego Ci zazdroszczę- domku z ogrodem....:-(- to luksus i duże udogodnienie-
Oj nie martw się-zawsze pies ma się gdzie wybiegać- napewno gdzię obok Ciebie jest jakiś park czy lasek....

Posted

[quote name='Hippies']Werka śliczniuni ten twój chłopak :loveu:

Podobny do mojego Hippiesa
Dzięki:)

Nom;) Tylko jaśniejszy.

Hippies- R.I.P.

• Guest
    This topic is now closed to further replies.

• Create New...