Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dbsst czym ty moją lalunie szprycujesz? Ona ma już taką masę jak Pudzian:crazyeye:

Sylwia ale teki ma dobrze, alebo spi z panem (bardzo przystojnym), albo na parapecie. Zdjęcie w legowisku - Teki znowu popił:eviltong:

Bodziulka nie ładnie za fafelki ciągnąć.

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='DORRAG']Ale cudna ta szpileczka:loveu: a tak wogóle dbsst to robisz przepiękne zdjęcia

dziekuje w imieniu swoim i mojej Szpinakolady :buzi:
mam nadzieje ze prawdziwe zdjecia dopiero zaczne robic narazie sie baaaardzo ucze :oops: :oops:

Sylwia ale masz extra koteCka :cool3: :evil_lol:

zdjecia superanckie

a to miodzio

Agguś ona jest polowa tego co bylo na zlocie mowie Ci okrzyczalabys mnie bo bys jej nie poznala ale nadrobimy na zlocik ;)

Posted

[quote name='Agga']dbsst jak to połowa? To na zdjeciach to nie szpila? ALbo jakiś fotomontaż:p

Kochanie do zdjec to ona pozuje i sie napina ;) ale slowo do zlotu zrobimy rzezbe slowo slowo :cool1:

Posted

a Dingus mi tak wyladnial ze musze go pokazac:)

myslalam ze mnie staranuje:Dlecial jak "pedziwiatr"

on to ma porywajacy wzrok:D

zobaczyl niezla laske boksiowa :P

Ps. troche duzo tych zdjec:)ale sie nei moglam zdecydowac:)

Posted

Bodziulka co to jest szczerzujka??:D hahahaahah...
a ja sie jeszcze pochwale:)(zdjecia zrobilam na szybko telefonem wiec srednia jakosc)

zobaczcie jak sobie tu lapami przytrzymuje sznurek!!

a tutaj fragment jak mnie meczyl zebym mu zabierala sznurek:) teraz mama cala reke podrapana!!!

podoba mi sie bardzo jak uszka do tylu bierze wtedy ten lepeczek taki okraglutki:)

Posted

wlasnie na mnie mama nakrzyczala ze on jakis chudy wyszedl na tych zdjeciach!!!ale on w realu to jest taki grubiutki, pani wet powiedziala zeby go wiecej nie dokarmiac bo bedzie zapasiony...wyglada ladnie:) nie wiem dlaczego na tych zdjeciach taki wyszedl chudy...nawet nei zwrocilam uwagi w pierwszej chwili!a jak chcecie zobaczyc to zapraszam:)w odwiedzinki hehe...

ps.Aganiok to am juz kolejke zarezerwowana jak sie tylko cieplej zrobi:)

a teraz kochane cioteczki Wam pokaze jaki z niego rozrabiaka!!!

Posted

[quote name='ola_k11']

a teraz kochane cioteczki Wam pokaze jaki z niego rozrabiaka!!!

bucika rozpracowałem i od razu rozrabiaka :lol: ktoś tu chyba prawdziwej demolki nie widział :diabloti: :evil_lol:

Posted

No to bombardujemy prążkami!!

Od razu przepraszam za jakość - ale tak dziadosko mi film wywołali :angryy:

Czas na kompiel :razz: - próba niewejścia do łazienki...

..skończyła się wnoszeniem na rączkach malutkiego pieseczka do wanny :evil_lol:

Box pokonany - czyli Niezadowolony Pies Roku:evil_lol:

tu widać, jaki był brudny :roll:

ulubiony moment :cool3:

Posted

Z innej bajki - śpioszek :loveu:

kompiel słoneczna

podobno szale są modne :razz:

hierarchia :evil_lol:

ciezkie jest życie psa - zwłaszcza, gdy prasowanie odbywa się tuż koło psiego fotela :diabloti:

oczekiwania na paczuszkę (chwilke wcześniej, gdy weszłam do pokoju, Bodziek stał na łóżku i łapą machał pod choinką :lol: - nie chciał tego powtórzyć do zdjęcia:mad:)

myślicie, że miał dosyć fotek? :eviltong:

sie rozwaliło bydle na łóżku i biedny pieseczek musiał się skulić :lol:

Posted

Biedny pieseczek musiał marznąć, bo moja siora rozwaliła autko (pod domem :roll:) i czekaliśmy na załatwienie formalności

odsypianie stresów

a to dzień przed urodzinami - prezenty były schowane na szafie... Box spał i nagle się zerwał, zaczął obwąchiwać szafę i prosić ją, żeby zrzuciał ten "ciężar" z siebie :evil_lol:

Posted

moon_light napisał(a):
Halo halo:P A ciocia Natalia :P???:lol:

ojej ciocia Natalia to juz nawet nie musze wspominac:cool3: kazdy wie przeciez to Ona walczyla o zarezerwowanie kolejki do Dinga:loveu:

Posted

[quote name='Bodziulka']

Ale ślicznie tutaj wygląda:loveu:

I tak powinno być:evil_lol: boksuś na łóżku a pan na podłodze:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...