Asiaczek Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 [b]Savannah[/b] - trzymaj kciuki! Nie zapominaj o tym, OK? Pzdr. Quote
Basenji Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 W imieniu Wuja też zakręcamy ogonek. zdrówko :lol: Quote
Ypsylon Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 [quote name='Asiaczek']Oby nie zapeszyć - Felka puchnie i naprawdę wygląda jak [i]sunia w ciąży[/i]. Nic dodać, nic ująć. Tfu, tfu, tfu... Z nieoficjalnych źródeł wiem, że w hodowli Ypsylon też jest lub będzie miot, i w hodowli Stellanova - też. Dziewczyny, odezwijcie się! Pzdr.[/quote] już się odzywam:) w imieniu swoim i Stellanovy... to prawda, ja pokryłam swoją czeską INTCH PLCH RUSCH Flower Ypsylon Ananty psem z mojej hodowli PLJCH PLCH Zwyc. Klubu Młodz. Chaddybaba Chabur Ypsylon, teraz cierpliwie czekamy na efekty... Stellanova pokryła swoją młodą Ice From Africa Stellanova moim MDCH It's Raining Man Ypsylon... trzymajcie kciuki i za nasze potomstwo!:) Quote
Asiaczek Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Trzymamy, trzymamy. Kiedy spodziewane porody? pzdr. Quote
Savannah Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 [quote name='Asiaczek'][b]Savannah[/b] - trzymaj kciuki! Nie zapominaj o tym, OK? Pzdr.[/quote] Asiaczku ja zawsze trzymam , przeciez wiesz :wink: Quote
Basenji Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 To piszcie dziewczyny na kiedy są planowane te przychówki? Zdrówko :lol: Quote
Asiaczek Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Ja wyliczyłam, że Felka urodzi ok. 2-3 grudnia br. A jak będzie w rzeczywistości, to tylko Felka wie. [b]Ypsylon, Stellanova[/b] - a u Was? pzdr. Quote
Savannah Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 uu to Felusia własciwie jeszcze dwa tygodnie :) super :angel: Quote
Basenji Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 Mój był na Wigilię a te będą na Św. Barbary lub Mikołaja. Też nieźle! :lol: zdrówko Quote
Asiaczek Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 [b]Basenji[/b] - poród Felki będzie 2-3 grudnia. Albo wcześniej, bo Felka jest juz bardzo gruba. A więc poród może być przyspieszony. tak więc raczej nie licz na termin wigilijny, baśkowy lub mikołajkowy. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 NO, powoli cały dom przygotowywuje się do porodu. Przynajmniej psychicznie... Pzdr. Quote
agabass Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 no to niech Felosława się trzyma i urodzi piekne maluchy Quote
Asiaczek Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 [b]Agabass[/b] - rozumiem, że jak Felosława troche odetchnie, to zjawicie się u nas, co? pzdr. Quote
agabass Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 jasne choć to może grozić porwaniem hahahahaa Quote
gmk Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Kochani, a zrobiliście badania na choroby genetyczne przed kryciem Waszych pięknych basenji ? Pozdrawiam Quote
agabass Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 [quote name='Asiaczek']O rany! Aż tak?! Pzdr.[/quote] jak może tak a moze siak Quote
Asiaczek Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Trochę rozumiem, trochę nie. Ale to nic nie szkodzi. Przyjdziecie, zjecie, wypijecie, pobawicie się, porobimy zdjęcia a przy wyjściu sprawdzę kieszenie Twoje i TTŻ. Bardzo dokładnie... pzdr. Quote
Basenji Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 A może ( o ile właścielki hodowli się zgodzą) zrobimy listę propozycji imion dla szczeniaczków? Tylko musiałybyście podać litery dla miotów. zdrówko Quote
gmk Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 To jest dośc trudne. Imiona,a właściwie pomysł na nie, przychodzi po narodzinach i tak się jakoś składa, że są potem dopasowane do charakteru psa, chyba że nic nie znaczą. Nasz pierwszy miot był na "A" i z powodu tego, że częśc pojedzie do Szwecji maja angielskobrzmiące imiona, drugi miot to juz Suachili... ale jak się okazuje super dopasowane do charakterów psiaków.Tak wyszło, to nie jest nasza zasługa. Zawsze o tym mówiła Ypsylon, teraz mogliśmy to sprawdzic i tak jest ! pozdrawiam Quote
Recommended Posts