Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wczoraj przyszedł do mojej siostry chłopak bawił sie on z wiki moja siostra na chwile wyszła a on nie pytajac wzioł ja na rence ona zaczeła sie krecic i wypadła mu :x juz chciałem go zabic!!! popiszczała przez chwile. po chwili zaczeła ise znowu bawic i biegac. normalnie chodzi i nic ja nie boli. czy mogło cos sie jej innego stac!!! bo ma ledwie 1 miesiac i 2 tygodnie! pomocy dzis jest wesoła i zabawna i ooczywiscie wszystko gryzie!!czy mmogło cos sie stac

Posted

Myślę, że jeśli coś by się stało, to napewno psiak dałby to po sobie poznać... A skoro sunia bawi się i jest wesoła to nic jej nie jest... Możesz również zwrócić uwagę na jej uszka (jeśli zawsze jej stoją), bo podobno gdy yorczek się źle czuje, natychmiast klapią mu uszka i jest posmutniały...
Nie martw się!

Posted

[quote name='luki987']wczoraj przyszedł do mojej siostry chłopak bawił sie on z wiki moja siostra na chwile wyszła a on nie pytajac wzioł ja na rence ona zaczeła sie krecic i wypadła mu :x juz chciałem go zabic!!! popiszczała przez chwile. po chwili zaczeła ise znowu bawic i biegac. normalnie chodzi i nic ja nie boli. czy mogło cos sie jej innego stac!!! bo ma ledwie 1 miesiac i 2 tygodnie! pomocy dzis jest wesoła i zabawna i ooczywiscie wszystko gryzie!!czy mmogło cos sie stac[/quote]
luki987 miałam tak samo tylko że to było tak: szłam Toffim na spacer i na trawce zatały dwie dziewczyny jedna o nic mnie nie pytając wzięła go na ręce wtedy powiedziałam jej żeby go puściła nie poskutkowało bezczelnie powiedziała że go nie wypuści więc chciałam go wziąć z jej rąk ale przesunęła się Toffik (jak to on bo nie lubi obcych) zaczął się wyrywać no i spadł wzięłam go na ręce i poszłam z nim do domu chwilke ze spuszczonym ogonkiem poleżał w posłanku(i oczywiście piszczał :cry: )ale na szczęście potem czyli tego samego dnia biegał już i bawił się.Chętnie bym ją tak zrzuciła! :evil: . Ciekawe czy wtedy wzięła by Tofficzka na ręcę. A i ucałuj Wiki.

Posted

Mi LiLa kiedyś zeskoczyła z kolan ... Wtedy miałą ok 111-12 tygodni... Też piszczałą ale ok 1-2 minutek... Myślałam że zawału dostane...
Ale po tych 2 minuciach biegałą jak szalona...

Posted

[quote name='Paulinka18']A ja sie zastanawiam czy miesiąc to nie jest zbyt wcześnie aby zabrać szczenię?? Chociaż nie wiem jak to jest u Yorków...[/quote]
Owszem za wcześnie, ale przecież kasa, kasa kasa sie liczy nie? :-?