Daga_i_Oskar Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Alus ja jutro będę w Spodku przed 10 wiec juz niedlugo sie zobaczymy, ale frajde mam, ciesze sie jak dzieciak :oops: :multi: :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Alka Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 [quote name='sota36']ło matko - nalot dwoch Al - do sciery marsz!!!![/quote] haha, Jola , ale my nie z sanepidu...:evil_lol: no to do zobaczenia !:multi::multi::multi: Quote
mmbbaj Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 [quote name='sota36']Alu- pewnie sie zaraz dowiesz od Ali, ze jutro bedziecie robily rogaliki!!!!!!! [/quote] [B]Rogaliki.......[/B]:placz::placz::placz: Quote
sota36 Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 [quote name='Alka']haha, Jola , ale my nie z sanepidu...:evil_lol: no to do zobaczenia !:multi::multi::multi:[/quote] - i cale szczescie!!! Nie spratam juz - olewam to - ale Alu przyzywczaj sie, ze mozesz miec ufajtane guciowa mordzia gatki :) ,stad to napomnienie o dresik.... Quote
Alicja Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 [quote name='mmbbaj'][B]Rogaliki.......[/B]:placz::placz::placz:[/quote][I][B]no i załuj Małgosiu , załuj :razz:[/B][/I] Quote
Teklunia Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 o nie, co ja slysze :placz: nie dosc ze sie spotykacie, to jeszcze te rogaliki :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Moniś Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='Teklunia']o nie, co ja slysze :placz: nie dosc ze sie spotykacie, to jeszcze te rogaliki :placz::placz::placz::placz::placz:[/quote] One chcą nas doszczętnie załamać :placz::placz::placz: Będziecie miały na sumieniu połowe dogomanii;););) Quote
Alka Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 Dzień doberek !:multi: Jestem prawie gotowa .Czekamy na kierowcę ( Marcina , chlopaka córki ) i wybywamy... Tuffi od samego rana chodzi krok w krok za mężem .Jakby wiedział ,że Pańcia go opuszcza. a tak nieraz leży jak Pańcia siedzi przy kompie [IMG]http://img301.imageshack.us/img301/3176/dscf59722vt.jpg[/IMG] a tak czeka na Pana [IMG]http://img301.imageshack.us/img301/7893/schowek011il.jpg[/IMG] miłego dnia ! do jutra ! Quote
Gosiek Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [IMG]http://img301.imageshack.us/img301/3176/dscf59722vt.jpg[/IMG] Cześć Alu - na tej focie Tuffi wygląda jakby spał na kanapie :lol: Chciałabym kupic takie spanko dla Axia - zeby miało puchate i wysokie boki.. Ax uwielbia się wtulać.... na noc układam mu w takią oponkę kapę z łóżka :lol: [FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=DeepSkyBlue]Alunia - baw sie dobrze i pozdrów tam wszystkich ode mnie[/COLOR][/SIZE][/FONT] :cool1: Quote
Moniś Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='Gosiek'] Chciałabym kupic takie spanko dla Axia - zeby miało puchate i wysokie boki.. Ax uwielbia się wtulać.... na noc układam mu w takią oponkę kapę z łóżka :lol: [/quote] Na allegro są fajne spanka:lol: widziałaś? i całkiem niedrogie :lol: Quote
Gosiek Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='Moniś']Na allegro są fajne spanka:lol: widziałaś? i całkiem niedrogie :lol:[/quote] ale nie mają takiego jakie sobie wymyśliłam :shake: Quote
Teklunia Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='Moniś']One chcą nas doszczętnie załamać :placz::placz::placz: Będziecie miały na sumieniu połowe dogomanii;););)[/quote] dokladnie Monis! serca nie maja dla nas ;) [quote name='Alka']Dzień doberek !:multi: Jestem prawie gotowa .Czekamy na kierowcę ( Marcina , chlopaka córki ) i wybywamy... Tuffi od samego rana chodzi krok w krok za mężem .Jakby wiedział ,że Pańcia go opuszcza. [/quote] buuuu :placz::placz::placz::placz: one jada bez nas :placz::placz::placz: ale coz... bawcie sie dobrze mimo wszystko :lol: Quote
Moniś Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Kurcze :( Jakoś tak pusto wszędzie :placz: Wracajcie już z tych Katowic! Tęsknimy!:-(:-( Quote
madzia20sosnowiec Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 hahahaha a ja juz za pare godzinek poznam aluusie razy dwaaa :cool3: [SIZE=1]ps.ale jestem wrednaaaaaa:eviltong: [/SIZE] Quote
Moniś Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']hahahaha a ja juz za pare godzinek poznam aluusie razy dwaaa :cool3: [SIZE=1]ps.ale jestem wrednaaaaaa:eviltong: [/SIZE][/quote] nie załamuj nas zdesperowanych :placz::placz::placz: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='Moniś']nie załamuj nas zdesperowanych :placz::placz::placz:[/quote] haha monis, teraz ja bede wredota, jak ty sobie z kasią na zakupki jezdziłas i nawet zdjec nie było :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Moniś Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']haha monis, teraz ja bede wredota, jak ty sobie z kasią na zakupki jezdziłas i nawet zdjec nie było :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] hahaha, Madzia- mogłaś sie przyłączyć- wystarczy mieć magiczny żetonik :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']hahahaha a ja juz za pare godzinek poznam aluusie razy dwaaa :cool3: [SIZE=1]ps.ale jestem wrednaaaaaa:eviltong: [/SIZE][/quote] jestes jestes :eviltong: Quote
sota36 Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Wrocilismy ze szkolenia, od weta. Dziekujemy za wpsolnie spedzony czas - Alus - bylo milo!! I polecamy swoje skromne progi!!!! Quote
Alka Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 Witajcie kochani !:multi: W Katowicach i Chorzowie było wspaniale. :multi: Jolus , to my dziekujemy i jesteśmy Waszymi dłużnikami. Jesteście niezwykle sympatycznymi ludżmi , a Gutek to wspaniały,madry i posłuszny pies. Człowiek czuje sie u Was swobodnie jak w swoim domku.:buzi::buzi::buzi: Spotkałam sporo yorkomaniaków i dogomaniaków i stwierdzam ,że psiarze to sympatyczni ludzie.:loveu::loveu::loveu: Madziu, i jakos nie dane było nam się spotakć :cool3: Tuffcio wita wszystkich i oczywiście przesyla buziaczki fota typowo łobuzerska ;) [IMG]http://img122.imageshack.us/img122/6258/schowek095ez.jpg[/IMG] milej niedzieli ! Quote
dbsst Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [IMG]http://img122.imageshack.us/img122/6258/schowek095ez.jpg[/IMG] aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jaki buziak od serca :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Cześć Alus :lol: Idź do mnie zobaczysz (może) to czego nie moglas dojrzeć :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='PIKA']Cześć Alus :lol: Idź do mnie zobaczysz (może) to czego nie moglas dojrzeć :evil_lol:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko załóż okularki ;) Quote
Alka Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko załóż okularki ;)[/quote] wyciągnęłam z torby :evil_lol: Quote
Recommended Posts