Daga_i_Oskar Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]a dziękujemy bardzo ;)[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Alus - przerobilam troche tą fotkę Tuffiego :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [IMG]http://img230.imageshack.us/img230/2541/dscf57015eq1pw.jpg[/IMG] Quote
Magda Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 OOO Alu to dziekuje bardzo za wyjasnienie...... Juz myslalam, ze do konca zycia bede miala takie niskie:roll::roll: A ruchu mam duzo, bo lubimy z Mikusiem biegac;) Sliczna foteczka i przerobeczka tesh:multi: Quote
Alka Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Alus - przerobilam troche tą fotkę Tuffiego :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [IMG]http://img230.imageshack.us/img230/2541/dscf57015eq1pw.jpg[/IMG][/quote] Daguś ,ale przemiła niespodzianka.:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: [IMG]http://img202.imageshack.us/img202/9970/3631614ci.gif[/IMG] Pamietasz jak kiedyś obrabiałaś mi Tuffciowe foteczki? Wszystkie mam wywołane i slicznie sie prezentują. Dzięki!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 [quote name='Alka']Daguś ,ale przemiła niespodzianka.:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: [IMG]http://img202.imageshack.us/img202/9970/3631614ci.gif[/IMG] Pamietasz jak kiedyś obrabiałaś mi Tuffciowe foteczki? Wszystkie mam wywołane i slicznie sie prezentują. Dzięki!!! :loveu::loveu::loveu:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]ciesze sie ogromnie :multi: :multi: :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Alicja Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 [quote name='Magda_Miki']Dzien dobry!! Ale Tuffi ma super miejsce do leniuchowania:cool3: Ja musze sie przyznac, ze tez jestem niskocisnieniowcem....... dzisiaj mam 94/54 a puls 56:roll::roll:[/quote][I][B]Madzia to ty jeszcze chodzisz:crazyeye:Stanowczo za niskie :shake:[/B][/I] Quote
Magda Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]Madzia to ty jeszcze chodzisz:crazyeye:Stanowczo za niskie :shake:[/B][/I][/quote] Ano takie juz jest........:roll: Ale nie mam z tego powodu zadnych problemow, wiec to najwazniejsze. Quote
Teklunia Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 [quote name='Magda_Miki'] Ja musze sie przyznac, ze tez jestem niskocisnieniowcem....... dzisiaj mam 94/54 a puls 56:roll::roll:[/quote] o, ja tez zawsze mam cos w tych granicach... kiedys w szpitalu jak bylam oddawac krew, zmierzyli mi cisnienie i az sie pytali czy mi nie slabo ;) ale ja tak mam przezcale zycie i nie przeszkadza mi to w niczym... no moze poza tym, ze ciagle mi zimno ;) Quote
PIKA Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 [quote name='Teklunia']o, ja tez zawsze mam cos w tych granicach... kiedys w szpitalu jak bylam oddawac krew, zmierzyli mi cisnienie i az sie pytali czy mi nie slabo ;) ale ja tak mam przezcale zycie i nie przeszkadza mi to w niczym... no moze poza tym, ze ciagle mi zimno ;)[/quote] a to tak jak ja :lol: Kiedys na dyzurze w szpitalu, jeden zlekarzy zmierzył mio cisnienie, bo nie za badzo się czylam Mialam 80/50 :crazyeye: 3 razy mierzyli :roll: Więc dostalam duuuuużą moooocna dobra kawke :razz: Quote
Alka Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Witam niedzielnie ! Zimno , wietrznie ,śnieżku stopniowo ubywa .Pierwszy spacerek mamy zaliczony. :razz:Mężus gotuje obiadek, a ja korzystam z wolnego kompa.:p Jeszcze odnośnie cisnienia.Jeżeli jest stale niskie i nie odczuwamy jakichś dolegliwości to spokojnie,na to się nie umiera.Kawka owszem pomaga,ale na krótko.;)Ale dość o chorobach , bo zrobi się topik o zdrowiu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tuffinek wszystkim odwiedzającym galeryjkę przesyła buziaczki [IMG]http://img118.imageshack.us/img118/7016/schowek01p0bo.jpg[/IMG] miłej niedzieli ! Quote
KaRa_ Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 [IMG]http://img450.imageshack.us/img450/8462/dscf56842ol.jpg[/IMG] Przez chwilę myślałam,że Tuffi śpi łapkami w góre czyli leży na grzbiecie:lol: :lol: :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 czesc ala:buzi: jak tam tufcio?po spacerku poszedł w swój kącik :eviltong: a oczka ma przepiękne i ten malutenki noseczek :loveu: miłej niedzielki :buzi: Quote
Magda Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 [quote name='Alka'] [IMG]http://img118.imageshack.us/img118/7016/schowek01p0bo.jpg[/IMG] [/quote] My takze witamy niedzielnie!! Kochany Tuffi:loveu::loveu: Quote
PIKA Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 [QUOTE]Tuffinek wszystkim odwiedzającym galeryjkę przesyła buziaczki [IMG]http://img118.imageshack.us/img118/7016/schowek01p0bo.jpg[/IMG][/QUOTE] Badzo dziekujemy :buzi: Quote
Teklunia Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 [quote name='Alka']Witam niedzielnie ! Zimno , wietrznie ,śnieżku stopniowo ubywa .Pierwszy spacerek mamy zaliczony. :razz:Mężus gotuje obiadek, a ja korzystam z wolnego kompa.:p Jeszcze odnośnie cisnienia.Jeżeli jest stale niskie i nie odczuwamy jakichś dolegliwości to spokojnie,na to się nie umiera.Kawka owszem pomaga,ale na krótko.;)Ale dość o chorobach , bo zrobi się topik o zdrowiu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tuffinek wszystkim odwiedzającym galeryjkę przesyła buziaczki [IMG]http://img118.imageshack.us/img118/7016/schowek01p0bo.jpg[/IMG] miłej niedzieli ![/quote] czesc Alu :) a u nas sliczny dzien, choc tez chlodny... aten portrecik - pierwsza klasa! :) Quote
sota36 Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Ala mam nadzieje, ze za dwa tygodnie sie widzimy i sciskamy - my siebie nawzajem, Ty - Gucia, Gucio Ciebie (i Ale R.) , no i pijemy!!!! Quote
Alicja Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 [COLOR=RoyalBlue][I][B]Na ile osób macie ten obiad , bo może następnym razem TZ zrobi i dla sąsiadki :cool3::cool3: DZIEŃ DOBEREK :multi::multi: [/B][/I][/COLOR] Quote
Alka Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=RoyalBlue][I][B]Na ile osób macie ten obiad , bo może następnym razem TZ zrobi i dla sąsiadki :cool3::cool3: DZIEŃ DOBEREK :multi::multi: [/B][/I][/COLOR][/quote] Marcin dzisiaj dołączył do nasze rodzinki i wychodzi na 5 ,+ obiadek dla Tuffcia,ale mężulek lubi gotować:p [B]Joluś[/B],niezmiernie się cieszę i juz nie mogę doczekać :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 [quote name='Alka']Marcin dzisiaj dołączył do nasze rodzinki i wychodzi na 5 ,+ obiadek dla Tuffcia,ale mężulek lubi gotować:p [B]Joluś[/B],niezmiernie się cieszę i juz nie mogę doczekać :loveu::loveu::loveu:[/quote]:multi::multi::multi:[COLOR=RoyalBlue][I][B]to dopisz naszą 3 na następna niedzielę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:/Ozzy ma swoje korytko ;)/[/B][/I][/COLOR] Quote
Alka Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:[COLOR=RoyalBlue][I][B]to dopisz naszą 3 na następna niedzielę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:/Ozzy ma swoje korytko ;)/[/B][/I][/COLOR][/quote] a ja będę wszystko zmywać ?:cool3::cool3::cool3: Quote
Alicja Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 [quote name='Alka']a ja będę wszystko zmywać ?:cool3::cool3::cool3:[/quote]:shake:[COLOR=RoyalBlue][I][B]zaprawimy mężczyzn :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/COLOR] Quote
PIKA Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 [quote name='Alka']a ja będę wszystko zmywać ?:cool3::cool3::cool3:[/quote] niech Ci Tz zmywarke kupi :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]W Katowicach szykuje się super spotkanko :multi: :multi: może jeszcze wieksze niz w zeszłym roku - jak myslisz Aluś??[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Qrcze jak obie Alicje sie spotkaja u Joli to ja bede wszytsko słyszała o czym gadaja :cool3: :cool3: :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Alka Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 [quote name='PIKA']niech Ci Tz zmywarke kupi :evil_lol:[/quote] nie ma miejsca w kuchni na taki sprzęt:evil_lol: niech on mi lepiej kupi APARACIK :p [B]Daga[/B],no sporo osób wybiera się do Katowic.:multi:W zeszłym roku też była liczna gromadka, a w sumie dłużej udało mi się tylko z Agata pogadać, a nawet kawkę wypić.:razz: a u Joli będziemy imprezować:cunao::multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]W Katowicach szykuje się super spotkanko :multi: :multi: może jeszcze wieksze niz w zeszłym roku - jak myslisz Aluś??[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Qrcze jak obie Alicje sie spotkaja u Joli to ja bede wszytsko słyszała o czym gadaja :cool3: :cool3: :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote][COLOR=RoyalBlue][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:niech zagrzmią Siemianowice i Chorzów :evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/COLOR] Quote
Recommended Posts