Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']o co ja widzę :cool3: Tuffi w końcu wygląda jak chłopiec :cool3: :cool3:
nareszcie ma wygodną fryzurke :p[/quote]

wygodna też dla Pańci bo nie musi się mordować z czesaniem :eviltong:

Vectra, tak nie końca jak chłopak :cool3:, przecież ma kitkę :eviltong:

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alka']wygodna też dla Pańci bo nie musi się mordować z czesaniem :eviltong:

Vectra, tak nie końca jak chłopak :cool3:, przecież ma kitkę :eviltong:[/quote]
tak widziałam :cool1: obetnij z wygody dla Ciebie nie będziesz musiałą mu wiązać kucyka :cool3: :cool3: :cool3: i chłopaki się nie będą z Tuffcia śmiać że ma kucyka jak dziękczyna :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='Vectra']tak widziałam :cool1: obetnij z wygody dla Ciebie nie będziesz musiałą mu wiązać kucyka :cool3: :cool3: :cool3: i chłopaki się nie będą z Tuffcia śmiać że ma kucyka jak dziękczyna :eviltong: :eviltong:[/quote]

nie przpracowuję się tym kucorkiem, zostawię :eviltong: , jakiś takiś twarzowy ...;)

Posted

[quote name='Alka']nie przpracowuję się tym kucorkiem, zostawię :eviltong: , jakiś takiś twarzowy ...;)[/quote]
ale teraz nie modne kucyki :shake: teraz preferowane fryzurki a`la łeścik :cool3: :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']ale teraz nie modne kucyki :shake: teraz preferowane fryzurki a`la łeścik :cool3: :loveu:[/quote]

własnie, zapomniałam o trymowaniu ...:cool3::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']ale o Cezarym R to się nie zapomniało Hę :razz: :mad: :diabloti:[/quote]

haha, nie odpuszczasz ... walczysz o ojca jak lwica ...:evil_lol::evil_lol:

Posted

Dzień dobry Alu :multi:

Fryzurka bombowa, ileż to wygody teraz, prawda? ;) A i psinek lżejszy i mniej miejsca w domu zajmie...:evil_lol: Zapisałam sobie zdjęcie Tuffika z profilu i przodem i będę kombinować z brodą Mastera, bo na pyszczku ma włoski za długie do takiej fryzury....Zabieram się do tego już od dawna, ale trochę mam pietra, żeby krzywo nie było :lol:

Pozdrawiamy i życzymy ślicznej pogody!!

Posted

[quote name='madziasto4']

Fryzurka bombowa, ileż to wygody teraz, prawda? ;) A i psinek lżejszy i mniej miejsca w domu zajmie...:evil_lol:

Pozdrawiamy i życzymy ślicznej pogody!![/quote]

Madziu dokładnie , jest wygodnie i lekko :multi:wydaje sie ,że mam innego psa , tylko zachowanie typowe dla Tuffiego pozostało...:evil_lol:

a życzenia co do pogody bardzo się przydają , bo jedziemy na weekendzik do Mini , a wiadomo ,że będąc u nich pogoda nam nie sprzyja...:cool3::cool3:

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:witamy z ranka .....było ładnie a teraz słoneczko cos nieśmiałe się robi...
jak tak Marian po całusku Ozzulca;)

Tuffi teraz wygląda 100 % lepiej niż w ubiegłym roku ...własnie taki sznaucerkowaty mi się podoba...o właśnie Ozzy spotkał ostatnio naszego znajomego Ittonka tego sznaucia , ale się chłopcy cieszyli ze spotkania/pan Ittona był w Chinach i dlatego psiaka nie było/
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]
jak tak Marian po całusku Ozzulca;)

Tuffi teraz wygląda 100 % lepiej niż w ubiegłym roku ...
[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

haha, z leksza oszołomiony :evil_lol::evil_lol:

w pełni się zgadzam:p

Ale Pańcio od Ittona sobie wyprawę zrobił , fiu, fiu ... moja siostra w tym roku też planowała wyprawę do Chin ale w końcu zdecydowała się na Izrael i Syrię...;)
a my na wczorajszym spacerku spotkaliśmy 4-miesięcznego yoreczka i też Tuffiego :multi:

Posted

jeszcze kilka fotek "nowego" Tuffiastego ;)

[IMG]http://img101.imageshack.us/img101/8995/schowek01gvl7.jpg[/IMG]

[IMG]http://img222.imageshack.us/img222/6656/dscf1864emw6.jpg[/IMG]

[IMG]http://img208.imageshack.us/img208/7421/dscf1865hg6.jpg[/IMG]

[IMG]http://img222.imageshack.us/img222/735/dscf1870wzm7.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Vectra']Ala , ja cię tylko proszę o jedno !!!!
za żadne skarby nie jedz do rodziców Marcina w dniach 1 - 4 maja
my też chcemy ładną pogodę mieć :evil_lol:[/quote]

już nie planuję :shake:,najwyżej wpadniemy do nich w tych dniach znienacka :evil_lol:

Posted

[quote name='Alka']już nie planuję :shake:,najwyżej wpadniemy do nich w tych dniach znienacka :evil_lol:[/quote]
no ja myśle :mad: :mad: jedna kropla deszczu we warszawie i będzie na Ciebie :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']no ja myśle :mad: :mad: jedna kropla deszczu we warszawie i będzie na Ciebie :diabloti:[/quote]

wezme to do serca , nie chce mieć stolicy na sumieniu :cool3::cool3::evil_lol:

Posted

[quote name='Alka']wezme to do serca , nie chce mieć stolicy na sumieniu :cool3::cool3::evil_lol:[/quote]
niech różówy kolor zatem z Tobą będzie :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']niech różówy kolor zatem z Tobą będzie :loveu:[/quote]

przygotuję sobie na dzisiejszy wypad różowy żakiecik :evil_lol::evil_lol: będzie Miniucha miała gdzie ślady zostawić ...

Posted

[quote name='Alka']przygotuję sobie na dzisiejszy wypad różowy żakiecik :evil_lol::evil_lol: będzie Miniucha miała gdzie ślady zostawić ...[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)nie zapomnij ufocić ......Miniuchę .....ale o zakieciku broń cie opatrzności tysz nie zapomnij:eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Vectra']ale o Cezarym R to się nie zapomniało Hę :razz: :mad: :diabloti:[/quote]

[quote name='Alka']haha, nie odpuszczasz ... walczysz o ojca jak lwica ...:evil_lol::evil_lol:[/quote]

Nie jestem w temacie ... :oops:
Ale czyżbyście chciały wysadzić z siodła moją ukochaną synową ? :mad:

ŚLicznego masz Alu pieska - chociaż niewytrymowałaś go jak należy :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)nie zapomnij ufocić ......Miniuchę .....ale o zakieciku broń cie opatrzności tysz nie zapomnij:eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

ostatnio TŻ latał z aparacikiem i masę ogonków Minuchy miałam na fotach :evil_lol::evil_lol:
dzisiaj chociażby kurtałkę założyc ale siedzę w ogrodzie i smakuję pyszności z grilla...;)

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Nie jestem w temacie ... :oops:
Ale czyżbyście chciały wysadzić z siodła moją ukochaną synową ? :mad:

ŚLicznego masz Alu pieska - chociaż niewytrymowałaś go jak należy :diabloti:[/quote]
Babciu ja bronie ojca przed tymi babami co to matkę moją chcą wysadzić :mad: