Alka Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='Vectra']o co ja widzę :cool3: Tuffi w końcu wygląda jak chłopiec :cool3: :cool3: nareszcie ma wygodną fryzurke :p[/quote] wygodna też dla Pańci bo nie musi się mordować z czesaniem :eviltong: Vectra, tak nie końca jak chłopak :cool3:, przecież ma kitkę :eviltong: Quote
Vectra Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Alka']wygodna też dla Pańci bo nie musi się mordować z czesaniem :eviltong: Vectra, tak nie końca jak chłopak :cool3:, przecież ma kitkę :eviltong:[/quote] tak widziałam :cool1: obetnij z wygody dla Ciebie nie będziesz musiałą mu wiązać kucyka :cool3: :cool3: :cool3: i chłopaki się nie będą z Tuffcia śmiać że ma kucyka jak dziękczyna :eviltong: :eviltong: Quote
AlKil Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Witaj Alu! Przystojniak z Tuffiastego w tej nowej fryzurce...:loveu: Quote
Alka Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='Vectra']tak widziałam :cool1: obetnij z wygody dla Ciebie nie będziesz musiałą mu wiązać kucyka :cool3: :cool3: :cool3: i chłopaki się nie będą z Tuffcia śmiać że ma kucyka jak dziękczyna :eviltong: :eviltong:[/quote] nie przpracowuję się tym kucorkiem, zostawię :eviltong: , jakiś takiś twarzowy ...;) Quote
Vectra Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Alka']nie przpracowuję się tym kucorkiem, zostawię :eviltong: , jakiś takiś twarzowy ...;)[/quote] ale teraz nie modne kucyki :shake: teraz preferowane fryzurki a`la łeścik :cool3: :loveu: Quote
Alka Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='Vectra']ale teraz nie modne kucyki :shake: teraz preferowane fryzurki a`la łeścik :cool3: :loveu:[/quote] własnie, zapomniałam o trymowaniu ...:cool3::evil_lol: Quote
Vectra Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Alka']własnie, zapomniałam o trymowaniu ...:cool3::evil_lol:[/quote] ale o Cezarym R to się nie zapomniało Hę :razz: :mad: :diabloti: Quote
Alka Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='Vectra']ale o Cezarym R to się nie zapomniało Hę :razz: :mad: :diabloti:[/quote] haha, nie odpuszczasz ... walczysz o ojca jak lwica ...:evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Alka']haha, nie odpuszczasz ... walczysz o ojca jak lwica ...:evil_lol::evil_lol:[/quote] oczywiście :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
madziasto4 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Dzień dobry Alu :multi: Fryzurka bombowa, ileż to wygody teraz, prawda? ;) A i psinek lżejszy i mniej miejsca w domu zajmie...:evil_lol: Zapisałam sobie zdjęcie Tuffika z profilu i przodem i będę kombinować z brodą Mastera, bo na pyszczku ma włoski za długie do takiej fryzury....Zabieram się do tego już od dawna, ale trochę mam pietra, żeby krzywo nie było :lol: Pozdrawiamy i życzymy ślicznej pogody!! Quote
Alka Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='madziasto4'] Fryzurka bombowa, ileż to wygody teraz, prawda? ;) A i psinek lżejszy i mniej miejsca w domu zajmie...:evil_lol: Pozdrawiamy i życzymy ślicznej pogody!![/quote] Madziu dokładnie , jest wygodnie i lekko :multi:wydaje sie ,że mam innego psa , tylko zachowanie typowe dla Tuffiego pozostało...:evil_lol: a życzenia co do pogody bardzo się przydają , bo jedziemy na weekendzik do Mini , a wiadomo ,że będąc u nich pogoda nam nie sprzyja...:cool3::cool3: Quote
Alicja Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:witamy z ranka .....było ładnie a teraz słoneczko cos nieśmiałe się robi... jak tak Marian po całusku Ozzulca;) Tuffi teraz wygląda 100 % lepiej niż w ubiegłym roku ...własnie taki sznaucerkowaty mi się podoba...o właśnie Ozzy spotkał ostatnio naszego znajomego Ittonka tego sznaucia , ale się chłopcy cieszyli ze spotkania/pan Ittona był w Chinach i dlatego psiaka nie było/ [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Alka Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B] jak tak Marian po całusku Ozzulca;) Tuffi teraz wygląda 100 % lepiej niż w ubiegłym roku ... [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] haha, z leksza oszołomiony :evil_lol::evil_lol: w pełni się zgadzam:p Ale Pańcio od Ittona sobie wyprawę zrobił , fiu, fiu ... moja siostra w tym roku też planowała wyprawę do Chin ale w końcu zdecydowała się na Izrael i Syrię...;) a my na wczorajszym spacerku spotkaliśmy 4-miesięcznego yoreczka i też Tuffiego :multi: Quote
tygra Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 fajna fryzurka [IMG]http://img227.imageshack.us/img227/5462/dscf1862zcc5.jpg[/IMG] Quote
Alka Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 jeszcze kilka fotek "nowego" Tuffiastego ;) [IMG]http://img101.imageshack.us/img101/8995/schowek01gvl7.jpg[/IMG] [IMG]http://img222.imageshack.us/img222/6656/dscf1864emw6.jpg[/IMG] [IMG]http://img208.imageshack.us/img208/7421/dscf1865hg6.jpg[/IMG] [IMG]http://img222.imageshack.us/img222/735/dscf1870wzm7.jpg[/IMG] Quote
Vectra Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Ala , ja cię tylko proszę o jedno !!!! za żadne skarby nie jedz do rodziców Marcina w dniach 1 - 4 maja my też chcemy ładną pogodę mieć :evil_lol: Quote
Alka Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='Vectra']Ala , ja cię tylko proszę o jedno !!!! za żadne skarby nie jedz do rodziców Marcina w dniach 1 - 4 maja my też chcemy ładną pogodę mieć :evil_lol:[/quote] już nie planuję :shake:,najwyżej wpadniemy do nich w tych dniach znienacka :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Alka']już nie planuję :shake:,najwyżej wpadniemy do nich w tych dniach znienacka :evil_lol:[/quote] no ja myśle :mad: :mad: jedna kropla deszczu we warszawie i będzie na Ciebie :diabloti: Quote
Alka Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='Vectra']no ja myśle :mad: :mad: jedna kropla deszczu we warszawie i będzie na Ciebie :diabloti:[/quote] wezme to do serca , nie chce mieć stolicy na sumieniu :cool3::cool3::evil_lol: Quote
Vectra Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Alka']wezme to do serca , nie chce mieć stolicy na sumieniu :cool3::cool3::evil_lol:[/quote] niech różówy kolor zatem z Tobą będzie :loveu: Quote
Alka Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='Vectra']niech różówy kolor zatem z Tobą będzie :loveu:[/quote] przygotuję sobie na dzisiejszy wypad różowy żakiecik :evil_lol::evil_lol: będzie Miniucha miała gdzie ślady zostawić ... Quote
Alicja Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Alka']przygotuję sobie na dzisiejszy wypad różowy żakiecik :evil_lol::evil_lol: będzie Miniucha miała gdzie ślady zostawić ...[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)nie zapomnij ufocić ......Miniuchę .....ale o zakieciku broń cie opatrzności tysz nie zapomnij:eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Hanna R. Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Vectra']ale o Cezarym R to się nie zapomniało Hę :razz: :mad: :diabloti:[/quote] [quote name='Alka']haha, nie odpuszczasz ... walczysz o ojca jak lwica ...:evil_lol::evil_lol:[/quote] Nie jestem w temacie ... :oops: Ale czyżbyście chciały wysadzić z siodła moją ukochaną synową ? :mad: ŚLicznego masz Alu pieska - chociaż niewytrymowałaś go jak należy :diabloti: Quote
Alka Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)nie zapomnij ufocić ......Miniuchę .....ale o zakieciku broń cie opatrzności tysz nie zapomnij:eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] ostatnio TŻ latał z aparacikiem i masę ogonków Minuchy miałam na fotach :evil_lol::evil_lol: dzisiaj chociażby kurtałkę założyc ale siedzę w ogrodzie i smakuję pyszności z grilla...;) Quote
Vectra Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Nie jestem w temacie ... :oops: Ale czyżbyście chciały wysadzić z siodła moją ukochaną synową ? :mad: ŚLicznego masz Alu pieska - chociaż niewytrymowałaś go jak należy :diabloti:[/quote] Babciu ja bronie ojca przed tymi babami co to matkę moją chcą wysadzić :mad: Quote
Recommended Posts