Teklunia Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='Alka'] [IMG]http://img238.imageshack.us/img238/4336/dscf6280ma8uy.jpg[/IMG][/quote]Tuffci - Pan I Władca wita! :lol: Quote
malawaszka Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='Pysia']Weszka posiwiała baaaaaaaaaaaardzo mi odpowiada :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: że co??? Quote
Patikujek Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 No i gdzie nowe foty, w cudzych galeriach to marudzi a we własnej pustki:mad::evil_lol: Quote
Alka Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 [quote name='Patikujek_Zabrze']No i gdzie nowe foty, w cudzych galeriach to marudzi a we własnej pustki:mad::evil_lol:[/quote] Witajcie !:multi: Nowych foteczek niet.:placz: Brak sprzętu :placz: Pomarudzę Alicji R.:evil_lol:to w tygodniu wybierzemy się z piechami na spacerek. "stare foty" [IMG]http://img149.imageshack.us/img149/3517/kuudg6.jpg[/IMG] [IMG]http://img224.imageshack.us/img224/2162/dscf6580qzh1.jpg[/IMG] [IMG]http://img140.imageshack.us/img140/9628/dscf6585djt2.jpg[/IMG] miłego dnia ! Quote
Alka Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:mad::mad::mad::mad:karygodne:mad::mad::mad::mad::mad:foty wrzucać :mad::mad:obrabiać :mad::mad::mad:i jeszcze wyciągać z czeluści :mad::mad::mad:[/B][/I][/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: z kijem na mnie ?;) więcej tych emotek nie mogłaś wkleić :evil_lol: dziękuję ci dobra sąsiadko:loveu:, dobrze ci , bo masz komp na wyłączność :placz: Quote
Vectra Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 bardzo ,ale to bardzo , bardzo ,bardzo ładne ramki :p :p :cool3: Quote
Alka Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 [quote name='Vectra']bardzo ,ale to bardzo , bardzo ,bardzo ładne ramki :p :p :cool3:[/quote] dzięki, dzięki :oops::oops::p Ewa,jak idzie istalacja ramek w twoim PSP? Quote
Vectra Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='Alka']dzięki, dzięki :oops::oops::p Ewa,jak idzie istalacja ramek w twoim PSP?[/QUOTE] jak krew z nosa :evil_lol: :evil_lol: czytam o tych ramkach i innych cudach - nie moge skumać jak sie je zwiększa ,zmniejsza itp :oops: :oops: Quote
Alka Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 [quote name='Vectra'] czytam o tych ramkach i innych cudach - nie moge skumać jak sie je zwiększa ,zmniejsza itp :oops: :oops:[/quote] ramki ? normalnie instalujesz w folderze "Picture Frames" i one same dostosowują się do zdjęcia :p Tubsy można regulować co do wielkości , suwaczkiem w "skali":p powodzenia ! Quote
mmbbaj Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Alka']ramki ? normalnie instalujesz w folderze "Picture Frames" i one same dostosowują się do zdjęcia :p Tubsy można regulować co do wielkości , suwaczkiem w "skali":p powodzenia ![/quote] :crazyeye: No ty się Alu ekspertem zrobiłaś w PSie ! Pooglądałam, śliczne rameczki! Ja takich u siebie wogóle nie wykukałam :p Nie wiedziałabym nawet jak zacząć :placz: [B]Więc co robisz znowu na 6 stronie?[/B] :mad: :mad: :mad: Do roboty! Rób śliczne przeróbeczki! A Mati, na powietrze! Długie siedzenie przed kompem jest niezdrowe :evil_lol: Quote
Alka Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 [quote name='mmbbaj'] Do roboty! Rób śliczne przeróbeczki! A Mati, na powietrze! Długie siedzenie przed kompem jest niezdrowe :evil_lol:[/quote] dzięki Małgosiu za wyciągnięcie galeryjki :buzi: Małgosiu, rameczki ściągam do Paint Shop Pro, moim zdaniem programik łatwiejszy od Photoshopa.:razz: Ja cały czas powtarzam ,że niezdrowo tak siedzieć przy kompie, ale Mati mnie nie słucha :cool3: Dzionek dzisiaj mam zapracowany, ciągle coś do załatwienia.Chciałabym byc też na bieżąco w waszych galeriach... ;) Quote
Gosiek Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 cześć Alu [IMG]http://img238.imageshack.us/img238/4336/dscf6280ma8uy.jpg[/IMG] ta rameczka chyba mi się najbardziej podoba :p rewelacyjnie dobrana :multi: Quote
mmbbaj Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Alka'] Małgosiu, rameczki ściągam [B]do[/B] Paint Shop Pro, moim zdaniem programik łatwiejszy od Photoshopa.:razz:[/quote] Jak to ściągasz [B]do[/B] Paint Shop Pro?:cool3: [B]Do [/B]czy [B]z[/B] ?I co to wogóle jest? :roll: [quote name='Alka'] Chciałabym byc też na bieżąco w waszych galeriach... ;) [/quote] Oooo! Ja też bym chciała być w waszych na bieżąco :lol: , ale mi się nie udaje :shake: Quote
Alicja Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [I][B]:crazyeye:sasiadka przy kompie :multi::multi::multi:[/B][/I] Quote
Alka Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 [quote name='mmbbaj']Jak to ściągasz [B]do[/B] Paint Shop Pro?:cool3: [B]Do [/B]czy [B]z[/B] ?I co to wogóle jest? :roll: [/quote] :ppo prostu ściągam sobie dodatkowe rameczki do zainstalowanego już programu PSP:p a PSP to program graficzny porównywalny do Photoshopa, ale ja nic innego nie umiem tylko wstawiać ramki, hihi:evil_lol: Quote
mmbbaj Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Alka']:ppo prostu ściągam sobie dodatkowe rameczki do zainstalowanego już programu PSP:p a PSP to program graficzny porównywalny do Photoshopa, ale ja nic innego nie umiem tylko wstawiać ramki, hihi:evil_lol:[/quote] No już widziałam, że można zainstalować, chyba na 30 dni tak? :cool3: Tylko chyba wersja angielska :razz: PSA mam w wersji polskiej! Aluś to powiedz mi skąd ściągasz te rameczki, plizzzzzzz :lol: Jeśli nie możesz tak, to na PV ;) Quote
marlena924 Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [B]:multi: Mi też się rameczki podobają :multi:[/B] Quote
Alka Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 cieszę się ,że Wam się moje zabawy z rameczkami podobają :multi: [IMG]http://img188.imageshack.us/img188/2998/dscf6590atg9.jpg[/IMG] Quote
beria Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='Alka'] cieszę się ,że Wam się moje zabawy z rameczkami podobają [IMG]http://img188.imageshack.us/img188/2998/dscf6590atg9.jpg[/IMG][/QUOTE] Luksusowy chlopak z Tuffiego :cool3: Świetne rameczki - przeróbeczki :loveu: Quote
Alka Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 [quote name='malawaszka']hihihih jaka malusia parasoleczka :loveu:[/quote] piesek malusi toi parasolka malusia ;) Dzień doberek !:multi: Znów gorąco...Mati wybył na basenik , a ja od razu dorwałam komp.:p O 10 wybieramy się Alicji R i Ozzulka, poorobimy kilka fotek domowych:p życzymy miłego dnia ! Quote
malawaszka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Już 40 minut siedzicie u AliR :mad: gdzie fotki :evil_lol: Quote
AlKil Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Nawet już 47... pewnie mają duże kubki na kawę...:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zagadały a potem były na spacerku :pa Alka coś spierniczyła w swoim komputrze :cool3:no i jutro Tuffiś będzie wstawiał fotki ...już ma chyba z 150:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I] Quote
Recommended Posts