malawaszka Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [URL]http://www.allegro.pl/item144342142_chinski_grzywacz_super_okazja_.html[/URL] :shake: ale to nawet nie są prawdziwe chińczyki :shake: długie, pysie terierowate :placz:
Light of Shin-Ra Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='Czarne Gwiazdy']Za to będą mnożyć jojki i ciłały :( Niestety, zawsze będzie coś w modzie. Mogłyby wejść w modę pluszowe misie na podobiznę psów rasowych. Takie mogą sobie mnożyć...[/quote] [CENTER][SIZE=4]Zgadzam się [/SIZE] [COLOR=Red]pluszowe[/COLOR] misie i psiaki są najlepsze do bezmyślnego mnożenia. [/CENTER] A swoją drogą szkoda, że jestem bez kasy bo napewno bym chociaż jednego psiaczka wykupiła.:placz:
resuruss Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Ja ciagle kombinuje jak te psy wyciągnąc od tego pana.......:roll: Skoro ich nie chce to moglby pojsc na jakas ugode czy cos........
AiK Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote=Han Sharn;2484852 [CENTER][COLOR=red][/COLOR] [/CENTER] A swoją drogą szkoda, że jestem bez kasy bo napewno bym chociaż jednego psiaczka wykupiła.:placz:[/quote] i nic dobrego by z tego nie było znalazłby kupca i to go by utwierdziło w tym że można zarobić i mnożyłby na maxsa facet na swojej stronie nie ma psów do sprzedania bez metryk pod płaszczykim hodowcy produkuje szczeniaki na boku i sprzedaje na alegro
Light of Shin-Ra Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='AiK']i nic dobrego by z tego nie było znalazłby kupca i to go by utwierdziło w tym że można zarobić i mnożyłby na maxsa facet na swojej stronie nie ma psów do sprzedania bez metryk pod płaszczykim hodowcy produkuje szczeniaki na boku i sprzedaje na alegro[/quote] Mnie rozsądek mówi to samo ale serce... Naprawdę tak się zakochałam w grzywkach, że .... no wiecie co.:loveu:
AiK Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='Han Sharn']Mnie rozsądek mówi to samo ale serce... Naprawdę tak się zakochałam w grzywkach, że .... no wiecie co.:loveu:[/quote] wiemy gdyby TZ nie trzymał mnie w ryzach sama wykupiłabym część tych małych biedaków
Agama Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 RESS napisz pw do lavini ONA wyciaga z hodowli buldozki i ma w tej materii wprawe AiK przy wykupie buldozkow tez byly takie posty jak TWOJ-tylko gdyby dziewczyny nie zadzialaly to bulwy trafilyby do rozmnazaczy-co jest gorsze cena tych grzywek za chwile bedzie spadac mysle ,ze kazdy dorzuci sie groszem do wykupu a jak ktos nie moze to zawsze cos znajdzie w domu co mozna wystawic na dogomaniackim BAZARKU-ta forma pomocy swietnie prosperuje
Agama Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 AiK to nie chodzi o to aby nagle zaposiasc nadmiary grzywek dziewczyny ratujace buldozki wykupuja je za wspulnie zebrane pieniadze i znajduja im dobre sprawdzone domki oczywiscie chcialam napisac wspolnie-pewnie CZARNE GWIAZDY czuwaja:eviltong: :lol: :lol:
resuruss Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Agama ,ja tez myslalam o takiej formie pomocy.Tylko wydaje mi sie ,ze ciezko bedzie nazbierac na jednego psa ,a co dopiero na wszystkie :roll:
AiK Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Agama może i masz racje ale do puki będzie zbyt (wykupując psy zapewniacie go )to będą takie produkcje
resuruss Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 AiK -ten facet chce sprzedac wszystkie ,wiec tu nie chodzi o zbyt ,bo on juz zrezygnował z "hodowli".Chodzi o to by zaden inny "mądry " tych psow nie kupił i nie załozył nowej produkcji....... Ja nie wiem czy niektorzy hodowcy nie mysla???? Przeciez sprzedajac psy takim ludziom sami sobie szkodzą....To tak jakby myslenie krotkowzroczne........Taki człowiek bedzie miał bezpapierowce ,wiec zapewne taniej niz szczenieta z ZK - zwykli "zjadacze chleba" nie majacy pojecia czym jest pies rasowy=rodowodowy ,poojda i kupia od "hodowcy" ,a potem ludzie majacy szczeniaki w ZK,maja wielkie problemy ze sprzedaza.To tak jakby podcinac gałąz na ktorej sie siedzi......
AiK Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='resuruss']AiK -ten facet chce sprzedac wszystkie ,wiec tu nie chodzi o zbyt ,bo on juz zrezygnował z "hodowli".Chodzi o to by zaden inny "mądry " tych psow nie kupił i nie załozył nowej produkcji....... Ja nie wiem czy niektorzy hodowcy nie mysla???? Przeciez sprzedajac psy takim ludziom sami sobie szkodzą....To tak jakby myslenie krotkowzroczne........Taki człowiek bedzie miał bezpapierowce ,wiec zapewne taniej niz szczenieta z ZK - zwykli "zjadacze chleba" nie majacy pojecia czym jest pies rasowy=rodowodowy ,poojda i kupia od "hodowcy" ,a potem ludzie majacy szczeniaki w ZK,maja wielkie problemy ze sprzedaza.To tak jakby podcinac gałąz na ktorej sie siedzi......[/quote] no w takim przypadku to tak myślałam że chdzi o wykup szczeniąt żeby trafiły lepiej
resuruss Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Chodzi o te psy wystawione na Allegro. Szlag mnie trafia ,ze przez głupie pieniądze lub bardziej ich brak w takiej sumie ( nie liczylam ,ale po cenach tego pana bedzie chyba powyzej 10000 zl) czuje sie tak bezradna w tej sprawie......
Agama Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 RESS zobaczysz jak cena zacznie szybko spadac-trzeba sie wstrzymac i NIE DZWONIC i NIE MEILOWAC do faceta,on musi odczuc brak zainteresowania a wtedy zacznie miekknac moja propozycja jest taka zeby zalozyc konto dla grzywek w potrzebie-tak jak to jest w innych rasach ostatnio wykupowano mopsika i byly pieniazki na koncie buldozkowym -wszyscy zgodzili sie przekazac okreslona kwote na biednego mopsa:lol: RESS mysle ze wiele osob ma do CIEBIE zaufanie czy zalozysz takie konto-dzialac trzeba szybko-kazdy uratowany grzywek to juz sukces
resuruss Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Agama!Ja sie wstrzymuje od pisania do tego faceta czegokolwiek.Mysle ,ze czesc hodowcow podjeła juz kroki w odebraniu temu panu psow,ale trzeba pomyslec o reszcie ,ktora została...... Konta na siebie nie zaloze ,to zbyt duza odpowiedzialnosc,ale bede robic wszystko zeby te biedy odebrac.
Agama Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 za darmo ich pewnie nikt nie odda-zawsza mozna sie podlaczyc pod ANF z dopiskiem dla grzywaczy ZAPROPONUJ cos
resuruss Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Za darmo na pewno nie odda.......Juz myslalam ,zeby jakos na raty je splacac,ale nie wiem czy sie zgodzi.....Tu nie jest mowa o jednym piesku ,tylko o kilku.To juz jest dosc duza suma pieniazkow.
Agama Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 wlasnie wiem, ze duza suma dlatego wychodze z roznymi propozycjami
Agama Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 chyba oferta sie powiekszyla sliczny ten czarny pp-zreszta wyjatkowo piekne zwierzatka mu sie trafily-mial niestety duzo szczescia w tych swoich zakupach:angryy: :diabloti: szkoda,ze pieski tego szczescia nie zaznaly:placz: ale badzmy dobrej mysli
miniaga Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Popieram Agamę - trzeba założyć konto na grzywacze w potrzebie. Ja bardzo chętnie co miesiąc wpłacę jakąś określoną sumkę.
Agama Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 nareszcie jakis odzew:multi: dziekuje AGA:loveu: ja zamiast wspierac inne psiaki tez sie wlacze
resuruss Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Mam wielka prosbe do osob ,ktore maja kontakt z hodowla Z Wyspy Uznam o poinformowanie ich o tym fakcie i o prosbie o podjecie jakiegos dzialania. Sub Divo juz tez wie ,dzis rozmawialam z p ,Broniszewska
miniaga Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Agamo chodziło mi ogólnie a nie konkretnie o te psy. Chyba czas najwyższy by ludzie, którzy tytułuja sie hodowcami zaczeli ponosić konsekwencje swoich czynów. O tym co to za człowiek wiadomo bylo od poczatku a jednak sprzedano mu psy, wiadomo bylo że psy parzą się bez kontroli, ale co tam - Pan płacił gotówką dając nawet wiecej niż chcieli hodowcy i to było najwazniejsze. Ilonka wiedziała, ze jej niespełna roczne suczki w kazdej chwili moga zaciążyć i nic. Dopiero jak pisze się o tym publicznie to powstaje problem, ale chyba chodzi raczej o złudzenie ze coś się robi by nie pogrązyc swojego wizerunku do końca niż o dobro psów, które pochodza z naszej hodowli i za które odpowiadamy. Gdyby było inaczej pseudo miłośnik grzywaczy Ilonka wsadziłaby dupę w pociąg i pojechała po swoje psy. Jezeli boi się je zabrać siłą to poprosił by na forum : pomórzcie mi odkupic te psy. Pierwsza dałabym kase nie żadając nic w zamian. Dno!!!
macsow1 Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 i tutaj sie chyba musze zgodzic z Mniagą.. pierszy raz chyba, ale sie zgadzam...:angryy: a moze trzeba jeszcze napisac do zkwp w poznaniu? ze on rozmnaza psy z rodowodem na lewo??
macsow1 Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 z tego co wiem, to pies z rodowodem, który kryje suki bez papierow moze stracic prawo do krycia.. nie wiem jak to jest z sukami.. ale jezeli jest ich taka ilosc.. :angryy:
Recommended Posts