Jump to content
Dogomania

SARA !!! Mój burak kochany ;-)

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lucy*']A czy Wy wiecie ile taka obróbka filmiku trwa ??? :eviltong:

Oczywiście próbuję się usprawiedliwić :evil_lol: :evil_lol:

Oto filmik - p.t. "Co robią babeczki jak się witają po długim nie widzeniu :evil_lol:"

[URL="http://www.zippyvideos.com/8217149554130976/harce_babek/"][IMG]http://i1.zvhost.com/1/r/r002dbey.jpg[/IMG][/URL][/quote]
Ale ta mala niezla zadziora:lol: .Moja Eni tez tak kopuluje na psach:lol:

Posted

[quote name='beria']Babeczki nieźle zaszalały :crazyeye: Najpierw seks, potem skakanie do gardła, tak to w życiu zwykle bywa :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

Seks w mniejszym mieście hahahaaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[SIZE=3][B]PIKA . DAGA !!! [/B][/SIZE]Dziękujemy bardzo za życzenia !! :multi: :multi:

Ja niestety spędziłam Dzień Kobiet u dentysty... :shake: dzisiaj były poprawiny :cool1:

Posted

[quote name='Lucy*']Ja niestety spędziłam Dzień Kobiet u dentysty... :shake: dzisiaj były poprawiny :cool1:[/quote]

hahaha :lol: mowilam Ci, że zasluzylas :P

Posted

[quote name='Lucy*'][SIZE=3][/SIZE]

Ja niestety spędziłam Dzień Kobiet u dentysty... :shake: [B]dzisiaj były poprawiny[/B] :cool1:[/quote]

dzisiaj tez bylas u dentysty? :crazyeye:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='beria']Co z Sarcią :motz:[/quote]

Z Sarcia pewnie wszystko okej, ale widać że Lucy sie leni :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

w galeri Metkowej mozna zobaczyc spacerek wspolny :) rottka i kaukaza :P i dobermanka :loveu:

Posted

[quote name='zaba14']Z Sarcia pewnie wszystko okej, ale widać że Lucy sie leni :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

w galeri Metkowej mozna zobaczyc spacerek wspolny :) rottka i kaukaza :P i dobermanka :loveu:[/quote][I][B]no właśnie u Asi jest Sarcia a pańcia nie wrzuciła foteczek dziewczynce :shake:
[IMG]http://img98.imageshack.us/img98/1117/axspacer20072nl.jpg[/IMG]
[/B][/I]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]no właśnie u Asi jest Sarcia a pańcia nie wrzuciła foteczek dziewczynce :shake:[/B][/I]
[I][B][IMG]http://img98.imageshack.us/img98/1117/axspacer20072nl.jpg[/IMG][/B][/I]
[/quote]

Lucy to leń!!

[CENTER][B][SIZE=7][COLOR=red]L E Ń[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]

Posted

hej!
to i ja się właczam do odwiedzania i podziwiania galeryjki Sarci-nadrabiam zaległości-właśnie wróciłam z galerii Meci i Rockyego:evil_lol: (zajęcie idealnego pracownika:diabloti: )
a Lucy faktycznie zaginęla i na gg nie odpowiada...hm ciekawe co ją tak zaabsorbowało:knuje: :evilbat:

Posted

[quote name='Ambra']hej!
to i ja się właczam do odwiedzania i podziwiania galeryjki Sarci-nadrabiam zaległości-właśnie wróciłam z galerii Meci i Rockyego:evil_lol: (zajęcie idealnego pracownika:diabloti: )
a Lucy faktycznie zaginęla i na gg nie odpowiada...hm ciekawe co ją tak zaabsorbowało:knuje: :evilbat:[/quote]

musi przerobić biuro :turn-l:

Posted

[COLOR=red][B]Alicjarydzewska [/B][/COLOR][COLOR=black]nie wiem jak to się stało ... :shake: ale za to mamy wspólną fotkę :multi: a co do Sarci... to nie chcieli jej wpuścić :shake: [/COLOR]

[COLOR=red][B]Żaba [/B][/COLOR]!! bez śmiechu.. nowe biuro to bardzo poważna sprawa :razz:

[COLOR=red][B]Ambra [/B][/COLOR]!! No nareszcie do nas trafiłaś :buzi:

[B][COLOR=red]Beria [/COLOR][/B]!! :buzi:

Wogóle Dziewczyny !! Dzięki że o nas pamiętacie !!! :p :p :p Ja miałam ostatnio bardzo trudny czas.. pod wieloma względami :-( :-(

[SIZE=3][COLOR=blue][B]I TRZYMAJCIE DZIŚ KCIUKI !!!! SARCIA DZIŚ BĘDZIE MIAŁA OPERACJĘ NA DYSPLAZJĘ !!! :-( :-( :shocked!: :shocked!: [/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]OBY WSZYSTKO POSZŁO DOBRZE..... [/COLOR][/SIZE][/B]