Draczyn Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 [quote name='Gabryjella']No nie no bardzo orginalny zaprzęg kaukaz, ast, york(i), sznaucery. Ciekawe tyko czy daleko zajedziecie :roll: :lol: :lol: :lol:[/quote]A może jeszcze dołączymy buldożki????????? :D :D :D :D Quote
Patka Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Lucy teraz coś Ci wyznam 7 lat mieszkałam w sosnowcu a dokładniej w Kazimierzu Górniczym (potem chwilę w Zagórzu)i pamiętam urocze parki w Kazimierzu mieliśmy boski z mini zoo :) Ale chyba jednak wolę Toruń i takze zapraszam goście mile widziani :D Quote
Lucy* Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 [quote name='Gabryjella']No nie no bardzo orginalny zaprzęg kaukaz, ast, york(i), sznaucery. Ciekawe tyko czy daleko zajedziecie :roll: :lol: :lol: :lol:[/quote] Gabi Ty też czuj się zaproszona z Dziewczynkami !!! :D :D Quote
Lucy* Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 [quote name='Draczyn'][quote name='Gabryjella']No nie no bardzo orginalny zaprzęg kaukaz, ast, york(i), sznaucery. Ciekawe tyko czy daleko zajedziecie :roll: :lol: :lol: :lol:[/quote]A może jeszcze dołączymy buldożki????????? :D :D :D :D[/quote] No pewnie !!!! Zapraszam "siłacze - buldożki" :D :angel: :angel: Quote
Patka Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 O buldożek Tak jako królik na turbo dopalanie dla zaprzęgu Quote
Lucy* Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 [quote name='Patka']Lucy teraz coś Ci wyznam 7 lat mieszkałam w sosnowcu a dokładniej w Kazimierzu Górniczym (potem chwilę w Zagórzu)i pamiętam urocze parki w Kazimierzu mieliśmy boski z mini zoo :) Ale chyba jednak wolę Toruń i takze zapraszam goście mile widziani :D[/quote] :o :o Patka krajanko moja !!! :angel: :angel: Super !! Owszem park na Kazimierzu z mini zoo jest super !! Nawet Malawaszka go ostatnio odwiedzała :lol: Lubiłam tam chodzić na spacerki a teraz to częściej tam jestem na rowerze (znaczy póki śniegu nie było) A w Toruniu nigdy nie byłam a słyszłam że piękne miasto to zaproszenie przyjmuję 8) 8) thx :D Quote
Lucy* Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 [quote name='Patka']O buldożek Tak jako królik na turbo dopalanie dla zaprzęgu[/quote] :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Draczyn Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 [quote name='Lucy*'][quote name='Patka']O buldożek Tak jako królik na turbo dopalanie dla zaprzęgu[/quote] :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:[/quote]Faktycznie, niraz puszczają tyle gazu, że paliwo będzie po dobrym śniadanku Quote
Lucy* Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 [quote name='Draczyn'][quote name='Lucy*'][quote name='Patka']O buldożek Tak jako królik na turbo dopalanie dla zaprzęgu[/quote] :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:[/quote]Faktycznie, niraz puszczają tyle gazu, że paliwo będzie po dobrym śniadanku[/quote] No nie mogę... :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: zaraz zdechnę ze śmiechu.. :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Patka Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 :lol: :lol: :lol: Lucy :buzi: :popcorn: zapraszam do Torunia wpadaj :D super miejsce :D Quote
Alicja Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 [quote name='Lucy*'][quote name='Patka']O buldożek Tak jako królik na turbo dopalanie dla zaprzęgu[/quote] :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:[/quote] 8) to kiedy ruszamy :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
mmbbaj Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Ojjjjjjjj dziewczyny :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:.... :megagrin: naprawdę można się skręcić ze śmiechu przez Was :lol: Muszę tu częściej zaglądać :wink: [b]Lucy[/b], a mieszkasz w tak pięknym miejscu, że zazdraszczam! Napatrzeć się nie mogę na te zdjęcia :D Quote
asiunia Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 [quote name='malawaszka']łii aż dziw że w Sosnowcu może być tak pięknie :angel:[/quote] Hej!! :lol: :lol: :lol: :lol: Dziękujemy bardzo w imieniu mieszkanców S-ce 8) Lucy*moze znalazlabys troszke czasu w sobote na spacerek? :D Quote
arima Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Lucy ja też sie pisze na ten zaprzęg :lol: :lol: Jak ja swoje dołącze to wszędzie dojedziemy :lol: :lol: :lol: Quote
Lucy* Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Lucy*'][quote name='Patka']O buldożek Tak jako królik na turbo dopalanie dla zaprzęgu[/quote] :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:[/quote] 8) to kiedy ruszamy :wink: :lol: :lol: :lol:[/quote] jak najszybciej :lol: póki śnieżysko nie stopniało :evilbat: Quote
Lucy* Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 [quote name='asiunia'][quote name='malawaszka']łii aż dziw że w Sosnowcu może być tak pięknie :angel:[/quote] Hej!! :lol: :lol: :lol: :lol: Dziękujemy bardzo w imieniu mieszkanców S-ce 8) Lucy*moze znalazlabys troszke czasu w sobote na spacerek? :D[/quote] Qrde zajęcia mam na uczelni :motz: a w przyszłą sobotę ?? :modla: :modla: :modla: Quote
Lucy* Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 [quote name='arima']Lucy ja też sie pisze na ten zaprzęg :lol: :lol: Jak ja swoje dołącze to wszędzie dojedziemy :lol: :lol: :lol:[/quote] Jeeeee :angel: :angel: Arima przyszła na ratunek hahha !! Z Twoim stadem to i dwa kuligi można zrobić !!! :angel: :angel: Quote
Lucy* Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 Już wiem... mam pomysła ... zrobimy ten kulig 6-tego 8) nasze psiaki będą miały pluszowe różki odpowiednio do rozmiaru .. a my czerwone kubraczki 8) i będziemy wyglądać tak.. [img]http://img222.imageshack.us/img222/7384/97ti.gif[/img] Quote
Daga_i_Oskar Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 [quote name='Lucy*']Już wiem... mam pomysła ... zrobimy ten kulig 6-tego 8) nasze psiaki będą miały pluszowe różki odpowiednio do rozmiaru .. a my czerwone kubraczki 8) i będziemy wyglądać tak.. [img]http://img222.imageshack.us/img222/7384/97ti.gif[/img][/quote] oj 6tgo to ja mam kolęde :-? bez Oskarka nie dacie rady :lol: :lol: :lol: musicie na nas poczekac :lol: :lol: Quote
asiunia Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 [quote name='Lucy*'][quote name='asiunia'][quote name='malawaszka']łii aż dziw że w Sosnowcu może być tak pięknie :angel:[/quote] Hej!! :lol: :lol: :lol: :lol: Dziękujemy bardzo w imieniu mieszkanców S-ce 8) Lucy*moze znalazlabys troszke czasu w sobote na spacerek? :D[/quote] Qrde zajęcia mam na uczelni :motz: a w przyszłą sobotę ?? :modla: :modla: :modla:[/quote] Hej!! Jasne moze byc i przyszla :D Jaką Sabcia ma granice cierpliwosci? :-? Quote
Lucy* Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 [quote name='Daga&Oskar'][quote name='Lucy*']Już wiem... mam pomysła ... zrobimy ten kulig 6-tego 8) nasze psiaki będą miały pluszowe różki odpowiednio do rozmiaru .. a my czerwone kubraczki 8) i będziemy wyglądać tak.. [img]http://img222.imageshack.us/img222/7384/97ti.gif[/img][/quote] oj 6tgo to ja mam kolęde :-? bez Oskarka nie dacie rady :lol: :lol: :lol: musicie na nas poczekac :lol: :lol:[/quote] co się nie robi dla Oskarka 8) Quote
Daga_i_Oskar Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 [quote name='Lucy*'][quote name='Daga&Oskar'][quote name='Lucy*']Już wiem... mam pomysła ... zrobimy ten kulig 6-tego 8) nasze psiaki będą miały pluszowe różki odpowiednio do rozmiaru .. a my czerwone kubraczki 8) i będziemy wyglądać tak.. [img]http://img222.imageshack.us/img222/7384/97ti.gif[/img][/quote] oj 6tgo to ja mam kolęde :-? bez Oskarka nie dacie rady :lol: :lol: :lol: musicie na nas poczekac :lol: :lol:[/quote] co się nie robi dla Oskarka 8)[/quote] :oops: :oops: :oops: dzięki :buzi: Quote
Lucy* Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 [quote name='asiunia'][quote name='Lucy*'][quote name='asiunia'][quote name='malawaszka']łii aż dziw że w Sosnowcu może być tak pięknie :angel:[/quote] Hej!! :lol: :lol: :lol: :lol: Dziękujemy bardzo w imieniu mieszkanców S-ce 8) Lucy*moze znalazlabys troszke czasu w sobote na spacerek? :D[/quote] Qrde zajęcia mam na uczelni :motz: a w przyszłą sobotę ?? :modla: :modla: :modla:[/quote] Hej!! Jasne moze byc i przyszla :D Jaką Sabcia ma granice cierpliwosci? :-?[/quote] :o a co Ty chcesz jej zrobić ?? Ma dużą cierpliwość i sił starcza jej na dwie i pół godziny zabawy w zagryzanie hahaha :lol: A tak serio to modlę się :modla: żeby Sarci nie odbiło i nie chciała się gryź z Twoją Metką :-? Ona tak jakoś ostatnio poszczekuje na rottki :( Asia pociesz mnie :( że będzie ok :kciuki: :kciuki: Quote
asiunia Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Hej!! Chodzilo mi czy moge tez moją drugą szuje zabrac-bo on cholernie aspoleczny jest :-? Dziewczyny sobie poradzą-ustalą ktora rzadzi i bedzie git :D Quote
Lucy* Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 [quote name='asiunia']Hej!! Chodzilo mi czy moge tez moją drugą szuje zabrac-bo on cholernie aspoleczny jest :-? Dziewczyny sobie poradzą-ustalą ktora rzadzi i bedzie git :D[/quote] Pewnie że możesz :angel: :angel: niech szujki też coś mają z życia :D to dobrze fajnie by było żeby się dogadały i pobawiły bo ta moja wariatka non stop ostanio by się tylko goniła :o :o Quote
Recommended Posts