Jump to content
Dogomania

SARA !!! Mój burak kochany ;-)

Recommended Posts

Posted

[quote name='asiunia']Hej!!

E tam,juliusz sosnowiecki :D

Ja z Pogoni :D[/quote]

Bardzo mi miło :buzi:
Chodziłam do Ekonomika na Pogoni 8) (cztery dłuugie lata pałętałam się w tamtych okolicach :lol: )

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mnie rowniez :buzi:

Mieszkam zaraz kolo basenu krytego w parku kolo ul Zeromskiego :D[/quote]

Super !! Zawsze jakoś lubiłam ten kawałek Pogoni :D .. pętle tramwajową.. Orlą.. kościółek ewangelicki.. basenik... szkoła muzyczna też tam chyba była :hmmmm: Klimacik fajowy :lol:

Posted

E tam-dla chcącego nic trudnego 8)[/quote]Ja bez prawka jazdy jestem a z Ozzulcem jeszcze srodkami lok. publicznej jeszcze sie nie przemieszczałam :oops:

Posted

Kochana,kiedys musi byc ten pierwszy raz 8)[/quote]ty mnie starą kobietę na taką poniewierkę chcesz posłać :-? jakimiś PKSami czy PKPami w podróż z Ozzulcem wysyłac :( :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='asiunia']Hej!!

Kochana,kiedys musi byc ten pierwszy raz 8)[/quote]ty mnie starą kobietę na taką poniewierkę chcesz posłać :-? jakimiś PKSami czy PKPami w podróż z Ozzulcem wysyłac :( :lol: :lol: :lol:[/quote]
Hej!!

Pff jaką starą kobiete?Ja tu takiej nie widzem :grins:

Posted

[quote name='asiunia'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='asiunia']Hej!!

Kochana,kiedys musi byc ten pierwszy raz 8)[/quote]ty mnie starą kobietę na taką poniewierkę chcesz posłać :-? jakimiś PKSami czy PKPami w podróż z Ozzulcem wysyłac :( :lol: :lol: :lol:[/quote]
Hej!!

Pff jaką starą kobiete?Ja tu takiej nie widzem :grins:[/quote] 8) to sem JA :wink:

A gdzie Lucy* z Sarcią :roll:

Posted

Cieszę się Dziewczyny że walki Wam się podobają !! Jak wrócę z pracy to jeszcze wstawię nowe hahha :lol: :lol:

[b]Alu [/b] już zapowiedziałaś że na spacerek sosnowiecki nie przyjedziesz :( to może chociaż w Spodku na wiosnę będziesz ?? :D

Posted

[quote name='Lucy*']Cieszę się Dziewczyny że walki Wam się podobają !! Jak wrócę z pracy to jeszcze wstawię nowe hahha :lol: :lol:

[b]Alu [/b] już zapowiedziałaś że na spacerek sosnowiecki nie przyjedziesz :( to może chociaż w Spodku na wiosnę będziesz ?? :D[/quote]W Spodku będe na 100% w piątek /24 marca/Ozzulca raczej wystawiać nie będe ale przyjadę pooglądać i pokibicować . :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

[b]Alu [/b] już zapowiedziałaś że na spacerek sosnowiecki nie przyjedziesz :( to może chociaż w Spodku na wiosnę będziesz ?? :D[/quote]W Spodku będe na 100% w piątek /24 marca/Ozzulca raczej wystawiać nie będe ale przyjadę pooglądać i pokibicować . :wink:

oj, tak, tak przyjedziemy z Alicją na pewno. :D

Posted

No laseczki :D :D to się obowiązkowo musimy zgrać :angel: :angel:

A tu "Walki psów" na rozweselenie :lol: :lol:
[URL=http://www.zippyvideos.com/6591354082339006/walka_psw/][img]http://i1.zvhost.com/1/u/u645v651.jpg[/img][/URL]

Posted

haha ten filmik nie rozbbraja, zobaczcie....
Kropka to taka mała glizda, szybka i wszedzie jej pełno, a Sara przy niej wyglada jak ospały niedzwiedz...
Mała haps Sarke za ogon, a zanim ta sie obrucila Mała udawała aniołka przy sznurku :lol:

Posted

[quote name='zaba14']haha ten filmik nie rozbbraja, zobaczcie....
Kropka to taka mała glizda, szybka i wszedzie jej pełno, a Sara przy niej wyglada jak ospały niedzwiedz...
Mała haps Sarke za ogon, a zanim ta sie obrucila Mała udawała aniołka przy sznurku :lol:[/quote]Dokałdnie :lol: Już dawno się tak nie obśmiałam :cunao:

Posted

[quote name='asher'][quote name='zaba14']haha ten filmik nie rozbbraja, zobaczcie....
Mała haps Sarke za ogon, a zanim ta sie obrucila Mała udawała aniołka przy sznurku :lol:[/quote]Dokałdnie :lol: Już dawno się tak nie obśmiałam :cunao:[/quote]

a cuzjesz to, jakby to było miec taki duet na wyłączność? :lol: :lol: