Lucy* Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 [quote name='asiunia']Hej!! E tam,juliusz sosnowiecki :D Ja z Pogoni :D[/quote] Bardzo mi miło :buzi: Chodziłam do Ekonomika na Pogoni 8) (cztery dłuugie lata pałętałam się w tamtych okolicach :lol: ) Quote
asiunia Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Hej!! Mnie rowniez :buzi: Mieszkam zaraz kolo basenu krytego w parku kolo ul Zeromskiego :D Quote
Lucy* Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 [quote name='asiunia']Hej!! Mnie rowniez :buzi: Mieszkam zaraz kolo basenu krytego w parku kolo ul Zeromskiego :D[/quote] Super !! Zawsze jakoś lubiłam ten kawałek Pogoni :D .. pętle tramwajową.. Orlą.. kościółek ewangelicki.. basenik... szkoła muzyczna też tam chyba była :hmmmm: Klimacik fajowy :lol: Quote
Alicja Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Czyżby się szykował Sosnowiecki spacerek 8) :wink: Quote
asiunia Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Hej!! Moze wreszcie... 8) Alus chetna? :wink: Quote
Alicja Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 [quote name='asiunia']Hej!! Moze wreszcie... 8) Alus chetna? :wink:[/quote]dla mnie trochę daleko :( Quote
asiunia Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Hej!! E tam-dla chcącego nic trudnego 8) Quote
Alicja Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 [quote name='asiunia']Hej!! E tam-dla chcącego nic trudnego 8)[/quote]Ja bez prawka jazdy jestem a z Ozzulcem jeszcze srodkami lok. publicznej jeszcze sie nie przemieszczałam :oops: Quote
asiunia Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Hej!! Kochana,kiedys musi byc ten pierwszy raz 8) Quote
Alicja Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 [quote name='asiunia']Hej!! Kochana,kiedys musi byc ten pierwszy raz 8)[/quote]ty mnie starą kobietę na taką poniewierkę chcesz posłać :-? jakimiś PKSami czy PKPami w podróż z Ozzulcem wysyłac :( :lol: :lol: :lol: Quote
asher Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Lucy, ja płaczę ze smiechu jak te filmy z psich walk oglądam :roflt: Quote
asiunia Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='asiunia']Hej!! Kochana,kiedys musi byc ten pierwszy raz 8)[/quote]ty mnie starą kobietę na taką poniewierkę chcesz posłać :-? jakimiś PKSami czy PKPami w podróż z Ozzulcem wysyłac :( :lol: :lol: :lol:[/quote] Hej!! Pff jaką starą kobiete?Ja tu takiej nie widzem :grins: Quote
arima Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Walki są świetne!!!! :lol: :lol: A Sara to normalnie :angel: Jak ona delikatnie zaczepia młodą :o :P Quote
Alicja Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 [quote name='asiunia'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='asiunia']Hej!! Kochana,kiedys musi byc ten pierwszy raz 8)[/quote]ty mnie starą kobietę na taką poniewierkę chcesz posłać :-? jakimiś PKSami czy PKPami w podróż z Ozzulcem wysyłac :( :lol: :lol: :lol:[/quote] Hej!! Pff jaką starą kobiete?Ja tu takiej nie widzem :grins:[/quote] 8) to sem JA :wink: A gdzie Lucy* z Sarcią :roll: Quote
Lucy* Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 Cieszę się Dziewczyny że walki Wam się podobają !! Jak wrócę z pracy to jeszcze wstawię nowe hahha :lol: :lol: [b]Alu [/b] już zapowiedziałaś że na spacerek sosnowiecki nie przyjedziesz :( to może chociaż w Spodku na wiosnę będziesz ?? :D Quote
Alicja Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 [quote name='Lucy*']Cieszę się Dziewczyny że walki Wam się podobają !! Jak wrócę z pracy to jeszcze wstawię nowe hahha :lol: :lol: [b]Alu [/b] już zapowiedziałaś że na spacerek sosnowiecki nie przyjedziesz :( to może chociaż w Spodku na wiosnę będziesz ?? :D[/quote]W Spodku będe na 100% w piątek /24 marca/Ozzulca raczej wystawiać nie będe ale przyjadę pooglądać i pokibicować . :wink: Quote
Alka Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] [b]Alu [/b] już zapowiedziałaś że na spacerek sosnowiecki nie przyjedziesz :( to może chociaż w Spodku na wiosnę będziesz ?? :D[/quote]W Spodku będe na 100% w piątek /24 marca/Ozzulca raczej wystawiać nie będe ale przyjadę pooglądać i pokibicować . :wink: oj, tak, tak przyjedziemy z Alicją na pewno. :D Quote
zaba14 Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Widze, ze tu sie impreza szykuje w spodku... w ktory dzien bedziecie? moze po wystawie gdzie wystartujemy? jesli sie da? zreszta Lucy wiesz.. piwo Ci wisze :wink: Quote
Lucy* Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 No laseczki :D :D to się obowiązkowo musimy zgrać :angel: :angel: A tu "Walki psów" na rozweselenie :lol: :lol: [URL=http://www.zippyvideos.com/6591354082339006/walka_psw/][img]http://i1.zvhost.com/1/u/u645v651.jpg[/img][/URL] Quote
zaba14 Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 haha ten filmik nie rozbbraja, zobaczcie.... Kropka to taka mała glizda, szybka i wszedzie jej pełno, a Sara przy niej wyglada jak ospały niedzwiedz... Mała haps Sarke za ogon, a zanim ta sie obrucila Mała udawała aniołka przy sznurku :lol: Quote
asher Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 [quote name='zaba14']haha ten filmik nie rozbbraja, zobaczcie.... Kropka to taka mała glizda, szybka i wszedzie jej pełno, a Sara przy niej wyglada jak ospały niedzwiedz... Mała haps Sarke za ogon, a zanim ta sie obrucila Mała udawała aniołka przy sznurku :lol:[/quote]Dokałdnie :lol: Już dawno się tak nie obśmiałam :cunao: Quote
zaba14 Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 [quote name='asher'][quote name='zaba14']haha ten filmik nie rozbbraja, zobaczcie.... Kropka to taka mała glizda, szybka i wszedzie jej pełno, a Sara przy niej wyglada jak ospały niedzwiedz... Mała haps Sarke za ogon, a zanim ta sie obrucila Mała udawała aniołka przy sznurku :lol:[/quote]Dokałdnie :lol: Już dawno się tak nie obśmiałam :cunao:[/quote] a cuzjesz to, jakby to było miec taki duet na wyłączność? :lol: :lol: Quote
KaRa_ Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Haha ten filmik jest świetny :o :lol: Takie maleństwo a jakie zaczepialskie :D Quote
Recommended Posts