Impresja&Simarilion Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 strona wygląda profesjonalnie. w galerii brakuje zdjęć zrobionych psów Quote
Yorka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Właśnie otwieram swój salon dla piesków. Psi Salonik YORKA ul. Na Ostatnim Groszu 40. [URL="http://www.yorka.com.pl"]www.yorka.com.pl[/URL] tel. 0725 40 60 75. Zapraszam Quote
kapa21 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Witam wszystkich!! Jestem nowa na tym forum i mam do wszystkich prośbę ... Czy mógłby ktoś polecić mi dobrego fryzjera we Wrocławiu dla mojego Yorka.... Dzięki za pomoc :) Pozdrawiam KASIA:) Quote
kulpiszon Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 :mad:Przychodnia Felix Pani dr Katarzyna Flis ul.Szwedzka 9B Ja co prawda nie jestem z Wrocławia, ale znajomi jezdżą tam i są bardzo zadowoleni, trochę trzeba czekać na termin, ale warto. Psy są bardzo dobrze traktowane, nawet powiedziałabym, że rozpieszczane. Można poczekać przy kawie. Ludzie jeżdźą nawet spoza Wrocławia. Tel. 0-71 3742534 Quote
kulpiszon Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Centrum Yorka Milia Wrocław ul.Szwedzka 19D, ja co prawda nie jestem z Wrocławia, ale znajomi jeźdźą do tego salonu (tam jest też przychodnia i sklep) i są bardzo zadowoleni, można czekać na pieska, wypić kawę. Quote
kulpiszon Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='Bella11']No własnie mnie też interesują dobre salony fryzjerskie we Wrocławiu może ktoś poda namiary[/quote] Centrum Yorka Milia Wrocław ul.Szwedzka 19D tel 0713742535 Quote
kulpiszon Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='Alusia']Proszę o linki,numery telefony lub adresy salonów które znajdują się we Wrocławiu.. I proszę napisać do którego saloniku warto pójść;)[/quote] Centrum Yorka Milia ul.Szwedzka 19D tel. 071 3742534 Quote
Yorka Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Psi Salonik YORKA, ul. Na Ostatnim Groszu 40, tel. kom. 725 40 60 75. [url]www.yorka.com.pl[/url] Zaznaczam, że to salon nie tylko dla yorka, również dla piesków innych ras. Zapraszam. Quote
Yorka Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Psi Salonik YORKA, ul. Na Ostatnim Groszu 40, tel. kom. 725 40 60 75. [URL="http://www.yorka.com.pl/"]www.yorka.com.pl[/URL] Zaznaczam, że to salon nie tylko dla yorka, również dla piesków innych ras. Zapraszam. Quote
Agnieszka K. Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Yorka, a ten czarny sznaucer mini w galerii Twoich klientów to w takim stanie został oddany włascicelom ???? A dlaczego go tak zgoliłas az do skóry?? Quote
Yorka Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Nie będę chyba oryginalna, jak powiem, że tak sobie zażyczył własciciel. I bardzo chciał go wystrzyc do skóry, natomiast udało mi się go odwieśc od tego. W związku z tym do samej skóry obgolony nie był. W każdym razie własciciel stał obok mnie cały czas i dosłownie pokazywał, jak sobie życzy, jak widzisz, nawet tylne łapy nie sa takie jak u sznaucera dokładnie powinny być, a nawet nie chciał, zeby skorygowac brode. No cóż, klient - nasz Pan. Quote
credo Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Cześć, od kilku lat jestem klientką Pani dr Kasi Flis z Centrum Yorka Milia na Szwedzkiej, nigdy Vena nie była poddawana jakiemuś usypianiu, to co niektórzy piszą o niektórych psich fryzjerach, to jakiś koszmar. Myślę, że dużo w tym plotek. A u Pani dr Flis jest naprawdę extra. Co prawda kolejka do strzyżeń dość duża, ale warto. Na początku to zostawałam z Veną, bo chciałam zobaczyć, jak traktyowane jest moje Maleństwo, ale od dawna nie boję się zostawiać jej samej w salonie. Vena jest po zabiegach czyściutka, pachnąca perfumami, super fryz. No i w tym Centrum używają panie dobrych kosmetyków. Vena jest alergikiem, ale i szampony i odżywki i inne kosmetyki , których tam używają w ogóle jej nie uczulają. Quote
goldenka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 co sadzicie o tym salonie? [SIZE=4][COLOR=#db5500][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#db5500]"PSI SALON" STRZYŻENIE PSÓW WROCŁAW UL.TRWAŁA 7[/COLOR][/SIZE] Quote
doggy Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Witam ! Zapraszam do nowego salonu pielęgnacji psów Doggy Diamond na ul. Bulwar Ikara 27 ( okolice DH Astra). Wszyscy pracownicy salonu posiadają dyplom groomera, pracują na nowoczesnym sprzęcie i najlepszych kosmetykach i ... kochają psy :smile::smile::smile: Na pieska można poczekać w eleganckiej poczekalni, napić się kawy i poczytać gazetę ;) Kontakt 71/729 86 20 lub 505 505 249 [URL="http://www.doggydiamond.com.pl"]Doggy Diamond - nowoczesny i profesjonalny salon groomerski we Wroc�awiu[/URL] Quote
jorczek Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Hejka dzisiaj byliŚmy u fryzjera na bulwarze ikara, jesteŚmy zachwyceni!!!!!!!!!!! Nasz yorczek wyglada przeŚlicznie. Ma suuuuuuuppperrrr letnia fryzurkĘ a do tego przeŚlicznie pachnie. WzieliŚmy sobie jeden z pakietÓw spa i w porÓwnaniu do cen we wrocku kĄpiel + strzyŻenie ceny sĄ spoczko:):):):) i jest na prawdĘ bomba!!! Polecam!! PrzemiŁe panie groomerki..oby wiĘcej takich osÓb z takĄ rĘkĄ i takimmmmm podejŚciem. MÓj joruŚ jest w niebo wziĘty............... Quote
jorczek Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 A my byliśmy na Bulwarze Ikara dzisiaj, dostaliśmy ulotkę z Doggy Diamond i się umówiliśmy na wizytę. Nowy salon we Wrocku. Jestesmy bardzo a to bardzo zadowoleni. Moje malenstwo ma super letnia sportowa fryzurke a obsługa jes prze prze miła. Wzieliśmy sobie jeden z pakietów SPA i na prawde bomba. Chłopczyk moj wypachniony, wypielegnowany i w niebo wzięty.Taaaaaki śliczny salonik....:P POLECAM....Piesek moj normalnie nie chciał wychodzic. Panie groomerki go zaczarowały...heh Quote
Oluna Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Pokaż fotkę swojego przystojniaka po tych zabiegach pielęgnacyjnych :) Quote
ROOFI Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote name='jorczek']A my byliśmy na Bulwarze Ikara dzisiaj, dostaliśmy ulotkę z Doggy Diamond i się umówiliśmy na wizytę. Nowy salon we Wrocku. Jestesmy bardzo a to bardzo zadowoleni. Moje malenstwo ma super letnia sportowa fryzurke a obsługa jes prze prze miła. Wzieliśmy sobie jeden z pakietów SPA i na prawde bomba. Chłopczyk moj wypachniony, wypielegnowany i w niebo wzięty.Taaaaaki śliczny salonik....:P POLECAM....Piesek moj normalnie nie chciał wychodzic. Panie groomerki go zaczarowały...heh[/quote] To w ciągu tygodnia byliście juz drugi raz w tym salonie? Bo post o prawie tej samej treści napisany przez Ciebie w temacie Fryzjer we Wrocławiu umieszczony został16 lipca. Quote
Elitesse Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote name='Calineczka']Elitesse, do Pani Beaty jeżdżą nawet ludzie zza granicy i z innych miast więc nie mów, że ona tylko w pudlach się specjalizuje bo dyplomu nie dostała za ładne oczy. Ciekawe , czy Ty byś tak mówiła jakbyś miała ponad 20 psów dziennie i nastała się przez paręnaście godzin. pozdrawiam[/quote] wygrzebie jeszcze raz ten staroc strzyge kilka psow robionych wczesniej u p.matlawskiej i ich wlasciciele zgodnie twierdza ze pani ta jakosc zamienila na ilosc :roll::roll: Quote
benten Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Roofi może zauważyłeś/łaś ale jak pojawia się informacja o doggy daimont to pojawia się też Joreczek :razz: Wygląda to tak jakby Panie z DD same pisały oba teksty.Mało,który śmiertelnik wie, że psi fryzjer to groomer :evil_lol: Quote
benten Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Koleżanki i Koledzy groomerzy, czy zauważyliście pewną regułę, że jak tylko otwiera się nowy salon to...umawiają się do Was klienci,którzy nie przychodzą? Nam się zdarzyło to 2 razy od kwietnia, czyli od kiedy się otworzyłyśmy ! To się nazywa "zdrowa konkurencja" :-) Quote
gusia1972 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [quote name='Ania i Salma']Czy ktoś zna jakieś salony fryzjerskie dla psów we Wrocławiu (szczególnie ze Śródmieścia) ? Oczywiście nie chodzi tu o moją dalmatynkę :lol:[/quote] typowe Śródmieście to ul. Daszyńskiego 8 - z podwórkowych plotek wiem że Pan dobrze strzyże, sama nie sprawdzałam :) mam laba :) Quote
joanna3000 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 wczoraj bylam z moim :sierściuchem" u dziewczyn z KOśiuszki. Ogólnie polecam. Mozna posiedziec ,popatrzec, babki gadaja z psem. tna tez fajnie. super wystroj lepiej niz mam w domu :lol: Quote
Recommended Posts