Jump to content
Dogomania

Galeria pudli (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gośka']Fordzik: "nie zapomnijcie mnie zabrać" ;)
[IMG]http://images4.fotosik.pl/84/2c240f9b19a14b6a.jpg[/IMG][/quote]

Skad my to znamy alemy tylko toye i miniatury a nie duze :)

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taffik jest piekny poprostu :-) I kto mówił ze czarne pudelki sa mało fotogeniczne?jest sliczny!
Ja tez czekam na swoją pudelkę,bo juz od 2 miesięcy jest zamówiona,a jeszcze sie nawet nie urodziła :-( W miedzyczasie zagladam do Was,przeczytałąm juz 2 ksiązki o pudelkach i wciaz mi mało i mało.Wklejajcie więcej zdjęc,niech Ci co nie maja jeszcze pieseczka sie nacieszą :-)

Posted

Witaj Kamaz na dogomanii,
miałam przyjemność widzieć Taffika w Chojnicach i powiem tyle, że w rzeczywistości jest jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach :lol:

Posted

[quote name='Sonya-Nero']Nie, no czarne pudliszony są fotogeniczne :roll: , ale zazwyczaj wychodzą na zdjęciach w postaci czarnej plamy z dwoma dziurkami ;) :evil_lol:[/quote]

potwierdzam, czarny kopczyk z futra z dwiema żarówkami, jak się uda to nawet świecą.;)

Posted

[quote name='Sonya-Nero']Kamaz - witamy pudlokuzynka na Dogomanii :multi: :)
i do zobaczenia na wystawie w Sopocie :)[/quote]

Sonia- a tak, tak wiem o naszych koligacjach rodzinnych :multi:o Shelijce Złocisty Jastrun toż to pra,pra, pra ciotka Taffika choć nie wiem kompletnie :???: :roll: po jakiej linii.

A w Sopocie planuję być oczywiście coby się ten mój chłopak oswoił, otrzaskał z innymi psami, rasami - poprzechadzał się tu i ówdzie, popatrzył co to za impreza bo ostatnio pierwsze minuty na wystawie w Chojnicach to on przechodził chwile trwogi na widok takiej dużej ilości psów zwłaszcza gdy musiał przedreptać tuż koło monstrualnej wielkości dogów patrzących na niego z góry.
Jedno ze zdjątek to ostatnie- akurat z Chojnic pokazuje właśnie jego podkulony ogonek po spotkaniu z którymś z nich.

Posted

[quote name='edi,feti,gusia']Taffik jest piekny poprostu :-) I kto mówił ze czarne pudelki sa mało fotogeniczne?jest sliczny!
Ja tez czekam na swoją pudelkę,bo juz od 2 miesięcy jest zamówiona,a jeszcze sie nawet nie urodziła :-( W miedzyczasie zagladam do Was,przeczytałąm juz 2 ksiązki o pudelkach i wciaz mi mało i mało.Wklejajcie więcej zdjęc,niech Ci co nie maja jeszcze pieseczka sie nacieszą :-)[/quote]

Dzięki, przyznam, że potrzebowałam aż tak miłych słów na początek jak Twoje. Toż to niemal jak moje własne dziecko ten mój psiak i zbieram skrzętnie wszelkie opinie o nim-zwłaszcza pochlebne :lol::lol::lol: wiadomo;) (ale nie tylko- inne odbiorę jako cenne sugestie) bo na razie wybaczcie ale przeżywam okres euforii, chcę mówić o nim i mówić i jakbym miała osobiście cyfrówkę to z aparatem bym się nie rozstawała takie są momenty przepocieszne w ciągu każdego dnia, że mówię Wam.
Gdybym do tego miala jeszcze taką łatwość we wklejaniu zdjęć to codzień zasypywałabym Was fotkami w ilości sztuk kilku.
Jak chcesz to podaj mi emaila a wtedy prześlę Ci bez kłopotów trochę zdjęć z Taffikiem i jego wygłupami tak by Cię już nastrajać i ułatwić trudne czekanie do tej chwili gdy pudelka nareszcie będziesz już miała w domku.

Posted

Żadne tam pra, pra, pra tylko całkiem bliska krew;)
ojciec Taffika Martin jest synem Sidneya:loveu: i Pennie.
Pennie jest matką mojej Szilenki, a Sidney ojcem córki Szilenki - Natalki, która z kolei jest matką moich Tatiany i Tamaryszka :cool1: :fadein:

Guest Reyes
Posted

[quote name='Sonya-Nero']Żadne tam pra, pra, pra tylko całkiem bliska krew;)
ojciec Taffika Martin jest synem Sidneya:loveu: i Pennie.
Pennie jest matką mojej Szilenki, a Sidney ojcem córki Szilenki - Natalki, która z kolei jest matką moich Tatiany i Tamaryszka :cool1: :fadein:[/quote]
:crazyeye: ....
To wymaga wykresu...

Posted

[quote name='Betti']Witaj Kamaz na dogomanii,
miałam przyjemność widzieć Taffika w Chojnicach i powiem tyle, że w rzeczywistości jest jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach :lol:[/quote]

Witaj Betti,dzięki, a ja mam nareszcie okazję pogratulować Tobie i Vitce przy tej powitalnej okazji zwycięstwa w 9 grupie w Chojnicach:klacz::klacz::klacz:. Było za gorąco- zwinęliśmy się wcześniej, dowiedziałam się więc o tym tutaj na forum ale już tam na wystawie domyślałam się zwycięstwa Vitki bo ona i w tej fryzurce(co za gęsty włos!!!) robiła naprawdę mocne wrażenie!

Posted

[quote name='Gabryjella']Wybaczcie, ale poczulam się troche jak na telenoweli brazylijskiej :grin::grin::grin:[/quote]

:lol: :lol: :lol: no to nie będę już pisać o pokrewieństwie ze strony matki Taffika z ojcem Tatiany i Tamaryszka ;) :lol: :lol: :lol: i całej wspomnianej tu rodzinki na czele z Luckym i jego prześliczną córeczką Mafinką :razz: :p

Posted

[quote name='Reyes']:crazyeye: ....
To wymaga wykresu...[/quote]
ale się uśmiałam :lol: , tak Sonya jest w pełni świadoma: kto, z kim i dlaczego oraz w jakim stopniu-ale, że aż taaaaak blisko???:multi:-aż mnie zamurowało :-o :crazyeye: :eek:, no to ja już zabieram się do sporządzania tego wykresu!

Posted

[quote name='Sonya-Nero']:lol: :lol: :lol: no to nie będę już pisać o pokrewieństwie ze strony matki Taffika z ojcem Tatiany i Tamaryszka ;) :lol: :lol: :lol: i całej wspomnianej tu rodzinki na czele z Luckym i jego prześliczną córeczką Mafinką :razz: :p[/quote]
Błagam, pisz wszystko po kolei co wiesz:multi::multi::multi:- toż ja łaknę tej wiedzy i trawi mnie :angryy:ciekawość do trzewi!!!!!

Posted

[quote name='kamaz']Błagam pisz wszystko po kolei:multi::multi::multi:- toż ja łaknę tej wiedzy i trawi mnie :angryy:ciekawość do trzewi!!!!![/quote]

.... to bardzo długie pisanie... to może jutro :confused: ;) , bo niestety pora już mi ...:sleep2:

Posted

[quote name='Sonya-Nero'].... to bardzo długie pisanie... to może jutro :confused: ;) , bo niestety pora już mi ...:sleep2:[/quote] ok. czekam z niecierpliwością jutro, a teraz spokojnej nocy, a śpię jakby co z gaśnicą strażacką coby nie spłonąć z tej ciekawości. :angryy: :lol::lol::lol:

Posted

Tak, tak ... jakby dokładnie się przyjrzec co niektórym "obcym" rodowodom pewnych Czechów to tez czlowiek się dziwi jak to wszystko sie kręci :cool1: .
Sonya-Nero proszę powoli wprowadzać nową pudlomaniaczkę, bo od nadmiaru wiedzy dostanie bólu głowy :razz: Wystarczy edukacja 10 pokoleń wstecz :eviltong: bo potem można sie pogubić :-o kto jaką i czyj był ciotka/wujkiem w którym pokoleniu

Posted

:megagrin: :megagrin: :megagrin: :grin: :grin: No uśmiałam się z tych ostatnich stron :roflt:
Tak, tak Sonya Ty pisz po kolei, bo ja też musiałam ze 3 razy przeczytać żeby zrozumieć kto z kim i dlaczego :lol:

Aneta Ty to chyba spać nie możesz :cool3:

Co do zdjęć czarnego pudla to właśnie przekonałam się że one wychodzą niesamowicie fotogenicznie tylko trzeba mieć do tego odpowiedni sprzęt ;)
Moim aparatem czarny wychodzi jak plama, no chyba że na jakimś ostrym słońcu to jeszcze ujdzie w tłoku. Ale to zdjęcie było robione pod namiotem w dodatku cyknięte z widowni, wcale nie z bliska, mogę tylko pomarzyć o takim sprzęcie :placz:
[IMG]http://images4.fotosik.pl/84/6b734008f324a4abm.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Gośka']
Aneta Ty to chyba spać nie możesz :cool3:
[/quote]

Mogę, mogę, ale jak ktos ma głód komputera po ponad 2 tygodniach to rozumiesz sama ..... to najlepszy czas żeby spokojnie usiąść i pisać, nikt nie przeszkadza, nikt nie krzyczy, nikt nie wojuje, ze akurat teraz chceeeeee do koooomputeeeeeraaaaaa .

Przy okazji
GRATULACJE DLA WSZYSTKCIH ZWYCIĘZCÓW :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...