olaglowka Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Gośka']Fordzik: "nie zapomnijcie mnie zabrać" ;) [IMG]http://images4.fotosik.pl/84/2c240f9b19a14b6a.jpg[/IMG][/quote] Skad my to znamy alemy tylko toye i miniatury a nie duze :)
Sonya-Nero Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Kamaz - witamy pudlokuzynka na Dogomanii :multi: :) i do zobaczenia na wystawie w Sopocie :)
edi,feti,gusia Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Taffik jest piekny poprostu :-) I kto mówił ze czarne pudelki sa mało fotogeniczne?jest sliczny! Ja tez czekam na swoją pudelkę,bo juz od 2 miesięcy jest zamówiona,a jeszcze sie nawet nie urodziła :-( W miedzyczasie zagladam do Was,przeczytałąm juz 2 ksiązki o pudelkach i wciaz mi mało i mało.Wklejajcie więcej zdjęc,niech Ci co nie maja jeszcze pieseczka sie nacieszą :-)
Sonya-Nero Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Nie, no czarne pudliszony są fotogeniczne :roll: , ale zazwyczaj wychodzą na zdjęciach w postaci czarnej plamy z dwoma dziurkami ;) :evil_lol:
Betti Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Witaj Kamaz na dogomanii, miałam przyjemność widzieć Taffika w Chojnicach i powiem tyle, że w rzeczywistości jest jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach :lol:
Betti Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Sonya-Nero']Nie, no czarne pudliszony są fotogeniczne :roll: , ale zazwyczaj wychodzą na zdjęciach w postaci czarnej plamy z dwoma dziurkami ;) :evil_lol:[/quote] potwierdzam, czarny kopczyk z futra z dwiema żarówkami, jak się uda to nawet świecą.;)
kamaz Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Sonya-Nero']Kamaz - witamy pudlokuzynka na Dogomanii :multi: :) i do zobaczenia na wystawie w Sopocie :)[/quote] Sonia- a tak, tak wiem o naszych koligacjach rodzinnych :multi:o Shelijce Złocisty Jastrun toż to pra,pra, pra ciotka Taffika choć nie wiem kompletnie :???: :roll: po jakiej linii. A w Sopocie planuję być oczywiście coby się ten mój chłopak oswoił, otrzaskał z innymi psami, rasami - poprzechadzał się tu i ówdzie, popatrzył co to za impreza bo ostatnio pierwsze minuty na wystawie w Chojnicach to on przechodził chwile trwogi na widok takiej dużej ilości psów zwłaszcza gdy musiał przedreptać tuż koło monstrualnej wielkości dogów patrzących na niego z góry. Jedno ze zdjątek to ostatnie- akurat z Chojnic pokazuje właśnie jego podkulony ogonek po spotkaniu z którymś z nich.
kamaz Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='edi,feti,gusia']Taffik jest piekny poprostu :-) I kto mówił ze czarne pudelki sa mało fotogeniczne?jest sliczny! Ja tez czekam na swoją pudelkę,bo juz od 2 miesięcy jest zamówiona,a jeszcze sie nawet nie urodziła :-( W miedzyczasie zagladam do Was,przeczytałąm juz 2 ksiązki o pudelkach i wciaz mi mało i mało.Wklejajcie więcej zdjęc,niech Ci co nie maja jeszcze pieseczka sie nacieszą :-)[/quote] Dzięki, przyznam, że potrzebowałam aż tak miłych słów na początek jak Twoje. Toż to niemal jak moje własne dziecko ten mój psiak i zbieram skrzętnie wszelkie opinie o nim-zwłaszcza pochlebne :lol::lol::lol: wiadomo;) (ale nie tylko- inne odbiorę jako cenne sugestie) bo na razie wybaczcie ale przeżywam okres euforii, chcę mówić o nim i mówić i jakbym miała osobiście cyfrówkę to z aparatem bym się nie rozstawała takie są momenty przepocieszne w ciągu każdego dnia, że mówię Wam. Gdybym do tego miala jeszcze taką łatwość we wklejaniu zdjęć to codzień zasypywałabym Was fotkami w ilości sztuk kilku. Jak chcesz to podaj mi emaila a wtedy prześlę Ci bez kłopotów trochę zdjęć z Taffikiem i jego wygłupami tak by Cię już nastrajać i ułatwić trudne czekanie do tej chwili gdy pudelka nareszcie będziesz już miała w domku.
Sonya-Nero Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Żadne tam pra, pra, pra tylko całkiem bliska krew;) ojciec Taffika Martin jest synem Sidneya:loveu: i Pennie. Pennie jest matką mojej Szilenki, a Sidney ojcem córki Szilenki - Natalki, która z kolei jest matką moich Tatiany i Tamaryszka :cool1: :fadein:
Sonya-Nero Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Co do zdjęć - spróbuj zarejestrować się na tej stronie, bardzo łatwa i prosta obsługa i po polsku;) [URL="http://www.fotosik.pl"]http://www.fotosik.pl[/URL]
Guest Reyes Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Sonya-Nero']Żadne tam pra, pra, pra tylko całkiem bliska krew;) ojciec Taffika Martin jest synem Sidneya:loveu: i Pennie. Pennie jest matką mojej Szilenki, a Sidney ojcem córki Szilenki - Natalki, która z kolei jest matką moich Tatiany i Tamaryszka :cool1: :fadein:[/quote] :crazyeye: .... To wymaga wykresu...
Sonya-Nero Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 ależ skąd:lol: , to proste jak drut:razz: :evil_lol:
kamaz Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Betti']Witaj Kamaz na dogomanii, miałam przyjemność widzieć Taffika w Chojnicach i powiem tyle, że w rzeczywistości jest jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach :lol:[/quote] Witaj Betti,dzięki, a ja mam nareszcie okazję pogratulować Tobie i Vitce przy tej powitalnej okazji zwycięstwa w 9 grupie w Chojnicach:klacz::klacz::klacz:. Było za gorąco- zwinęliśmy się wcześniej, dowiedziałam się więc o tym tutaj na forum ale już tam na wystawie domyślałam się zwycięstwa Vitki bo ona i w tej fryzurce(co za gęsty włos!!!) robiła naprawdę mocne wrażenie!
Sonya-Nero Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Gabryjella']Wybaczcie, ale poczulam się troche jak na telenoweli brazylijskiej :grin::grin::grin:[/quote] :lol: :lol: :lol: no to nie będę już pisać o pokrewieństwie ze strony matki Taffika z ojcem Tatiany i Tamaryszka ;) :lol: :lol: :lol: i całej wspomnianej tu rodzinki na czele z Luckym i jego prześliczną córeczką Mafinką :razz: :p
kamaz Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Reyes']:crazyeye: .... To wymaga wykresu...[/quote] ale się uśmiałam :lol: , tak Sonya jest w pełni świadoma: kto, z kim i dlaczego oraz w jakim stopniu-ale, że aż taaaaak blisko???:multi:-aż mnie zamurowało :-o :crazyeye: :eek:, no to ja już zabieram się do sporządzania tego wykresu!
kamaz Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Sonya-Nero']:lol: :lol: :lol: no to nie będę już pisać o pokrewieństwie ze strony matki Taffika z ojcem Tatiany i Tamaryszka ;) :lol: :lol: :lol: i całej wspomnianej tu rodzinki na czele z Luckym i jego prześliczną córeczką Mafinką :razz: :p[/quote] Błagam, pisz wszystko po kolei co wiesz:multi::multi::multi:- toż ja łaknę tej wiedzy i trawi mnie :angryy:ciekawość do trzewi!!!!!
Sonya-Nero Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 powodzenia :lol: , ale to będzie chyba wykres wieloprzestrzenny:lol: ;) no chyba, że pomyliłam przodków:roll: :razz: :niewiem:
Sonya-Nero Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='kamaz']Błagam pisz wszystko po kolei:multi::multi::multi:- toż ja łaknę tej wiedzy i trawi mnie :angryy:ciekawość do trzewi!!!!![/quote] .... to bardzo długie pisanie... to może jutro :confused: ;) , bo niestety pora już mi ...:sleep2:
kamaz Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Sonya-Nero'].... to bardzo długie pisanie... to może jutro :confused: ;) , bo niestety pora już mi ...:sleep2:[/quote] ok. czekam z niecierpliwością jutro, a teraz spokojnej nocy, a śpię jakby co z gaśnicą strażacką coby nie spłonąć z tej ciekawości. :angryy: :lol::lol::lol:
aneta Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Tak, tak ... jakby dokładnie się przyjrzec co niektórym "obcym" rodowodom pewnych Czechów to tez czlowiek się dziwi jak to wszystko sie kręci :cool1: . Sonya-Nero proszę powoli wprowadzać nową pudlomaniaczkę, bo od nadmiaru wiedzy dostanie bólu głowy :razz: Wystarczy edukacja 10 pokoleń wstecz :eviltong: bo potem można sie pogubić :-o kto jaką i czyj był ciotka/wujkiem w którym pokoleniu
Gośka Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 :megagrin: :megagrin: :megagrin: :grin: :grin: No uśmiałam się z tych ostatnich stron :roflt: Tak, tak Sonya Ty pisz po kolei, bo ja też musiałam ze 3 razy przeczytać żeby zrozumieć kto z kim i dlaczego :lol: Aneta Ty to chyba spać nie możesz :cool3: Co do zdjęć czarnego pudla to właśnie przekonałam się że one wychodzą niesamowicie fotogenicznie tylko trzeba mieć do tego odpowiedni sprzęt ;) Moim aparatem czarny wychodzi jak plama, no chyba że na jakimś ostrym słońcu to jeszcze ujdzie w tłoku. Ale to zdjęcie było robione pod namiotem w dodatku cyknięte z widowni, wcale nie z bliska, mogę tylko pomarzyć o takim sprzęcie :placz: [IMG]http://images4.fotosik.pl/84/6b734008f324a4abm.jpg[/IMG]
aneta Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='Gośka'] Aneta Ty to chyba spać nie możesz :cool3: [/quote] Mogę, mogę, ale jak ktos ma głód komputera po ponad 2 tygodniach to rozumiesz sama ..... to najlepszy czas żeby spokojnie usiąść i pisać, nikt nie przeszkadza, nikt nie krzyczy, nikt nie wojuje, ze akurat teraz chceeeeee do koooomputeeeeeraaaaaa . Przy okazji GRATULACJE DLA WSZYSTKCIH ZWYCIĘZCÓW :lol:
Gośka Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 No tak rozumiem to doskonale :lol:. Ja się moich komputerowych sępów pozbyłam na całe 2 tygodnie ;)
Recommended Posts