mmbbaj Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='Sabina1']Grunt , to sie zdobyć na szczerość, a zwykle to ośmiela innych. Bardzo sie cieszę. Na pewno jest spora grupa ludzi jadających w towarzystwie "członków rodziny"[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images1.fotosik.pl/140/264e4f28548a605f.jpg[/IMG][/URL] Quote
Alicja Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='asher']Własnie! Przez was ze swoją Słoniną i Bugajskim czuję się tak strasznie plebejsko! :placz: Sabinko, własnie pokazałam zdjęcia z Twojego śniadania mojej mamie. Strasznie sie ucieszyła, że nie jest jedynym człowiekiem na ziemi obleganym podczas posiłków przez stadko psów :lol: ;)[/quote]:evil_lol:[I]Asherku .....a co powiesz na Ozzulkową xywę Klocek, wszak chyba mało kto woła na piesy tą angielszczyzną / a weź jakby miały być wołane rodowodowe ...Ozzul ma Abhay:razz:/...no i jakoś nie mogę uwierzyć że y poczułaś sie plebejsko:evil_lol: Sabinko , moja Kama -spanielka grzecznie czekala przy posiłku ale to było na zasadzie ....jeden dla Ciebie , jeden dla mnie;), Ozzy różnie ale nie jest źle . [/I] Quote
asher Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='Sabina1']Dopiero jak nauczyłam "siad' przy stole, to kłopoty sie skończyły[/quote]Aaa widzisz! Moja mama uważa, że od uczenia jestem ja, a ona jest od rozpieszczania, bo ją psy bez słów rozumieją :lol: I w związku z tym jej posiłki wyglądają tak: "Saba fe. Boogie fe. Saba FE! Boogie FE! SABAAA FEEE!!! BOOGIEEE FEEE!!! AŚKA DO CHOLERY ZRÓB COŚ Z TYMI PSAMI BO MI JEŚC NIE DAJĄ!!!!!!!" :diabloti: :diabloti: :diabloti: Alu, uwazam, że imię Abhay jest śliczne i bardzo eleganckie :cool1: :evil_lol: ;) Quote
Sabina1 Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: [B]Gosiu[/B], jak wspaniale to wygląda :multi: Taki grzeczny chłopczyk. Według mnie, to łyżeczka jest przedłuzeniem mojej ręki, a przy karmieniu psa z ręki wytwarza się szczególna więź. Powiadasz [B]Alu[/B], ze 'jeden dla ciebie, jeden dla mnie.......hmmmmm, też tak czasami sobie pojadalismy np. malutkie krakersiki :evil_lol: Quote
bea100 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Wiadomo, że Ogar to =NOS. Moja maminka jak Dunia koło niej usiadła w zamiarach wiadomych podczas obiadku to (pomna powyższego) dała jej pod nos jadowitą pieprzniczkę...i co? Dunia całkiem spokojnie powąchała i wcale nie odeszła a tylko wyciągnęła język by ...polizać! Mama miała fajną minę :crazyeye: :evil_lol: Moja poprzednia Śp sunia to siadała od stołowników w stosownej odległości i niby nie żebrała natomiast nałykała się powietrza i pięknie po nim potrafiła ,,bekać" tak głośno i z samego dna psa :razz: Mmbbaj; czy tak razem i w zgodzie jecie sobie łyżeczką lody? Quote
rodzina_rr Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Urlopowałam, z rzadka zaglądałam tylko na forum, na pisanie nie miałam szans. Ale przeleciałam trochę ostatnie posy, uśmiałam sie z falstartu imieninowego:evil_lol:, ale najważniejsze, że zastałam Cię, Sabinko, w formie:multi: Pozdrawiam i oczywiście dołączam się do sierpniowych życzeń :Rose:. Quote
aga1215 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Witaj Sabinko [IMG]http://yelims.free.fr/Coucou/Coucou21.gif[/IMG] :buzi: Carloska poproszę :modla: Quote
aga1215 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='PIKA'][B]Sabinko [/B]a Ty gdzie jesteś? :razz:[/quote] Sabinko, znowu dzisiaj nie byłaś na DG :shake: - gdzie jesteś? Quote
mmbbaj Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Sabinko co się dzieje?Od kilku dni cię nie ma na dogo...:roll: Martwimy się :shake: Quote
aga1215 Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='mmbbaj']Sabinko co się dzieje?Od kilku dni cię nie ma na dogo...:roll: Martwimy się :shake:[/quote] Marysiu - odezwij się, proszę........ :buzi: Quote
aga1215 Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='michal']Tu zięciunio. Mama przeprowadziła się i na razie nie ma internetu. Jutro będzie miała dostep do sieci i pewnie coś Wam skrobnie. Pozdrawiam w imieniu swoim i teściówki :loveu:[/quote] [B]Drogi Michale-Zięciuniu[/B]:lol: Z WIELKĄ radoscia przeczytałam Twojego posta - :multi: :multi: :multi: ucałuj Misię :buzi: i czekamy na wieści z nowego lokum :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='michal']Tu zięciunio. Mama przeprowadziła się i na razie nie ma internetu. Jutro będzie miała dostęp do sieci i pewnie coś Wam skrobnie. Pozdrawiam w imieniu swoim i teściówki :loveu:[/quote]:multi::multi::multi:[B][I]uffff kamulec z serducha ....a swoją drogą to sabinka nam tu numery robi;) raz imieniny w grudniu a nie w sierpniu a 2 raz to znika :razz: no czekamy jutro na relację :p [/I][/B] Quote
rodzina_rr Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Dochodzę do wniosku, że zięć to bardzo pożyteczna instytucja :evil_lol:, przynajmniej dla takich jak ja, co zaczeli dość nerwowo zagladać do tego wątku:cool3: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 No to kamulec z serca :multi: Sabinko następnym razem prosze nas poinformowac przed przeprowdzka :nono: ;) Quote
mmbbaj Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='michal']Tu zięciunio.....[/quote] Cześć Zięciuniu :lol: , i mnie ulżyło :loveu: !!! Dzięki za informację, a teścióweczce możesz ode mnie przylać, że tak znika bez słowa ;) Quote
Sabina1 Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 Tu mamunia najlepszego Zięcia na świecie.:multi: Nie mam jeszcze internetu, to prawda. Od poniedz.do piatku byłam na troszke w szpitaliku, z powodu takich tam drobnych głupot W piatek pojechałam juz do nowego mieszkania, tzn. starego zasiedlonego przeze mnie od nowa. Pisałam kiedys , że czeka mnie przeprowadzka, tylko, że remont trwał od pażdź. zeszłego roku, do tej pory. Psy zniosły wszystko bardzo spokojnie. Mieszkam teraz na Starych Bielanach, gdzie się kiedyś urodziłam i żyłam sobie do wyjścia za mąż niestety. [B]Bea[/B], dostałam sms.a od Ciebie , odezwe sie wkrótce, przepraszam, ze milczę, ale toniemy w pudłach i jest ogólny b..... Dostalam jeszcze karteczki od [B]Eweliny,[/B] [B]Kropki-Kropki[/B] i [B]Lawinii.[/B] [B]Bardzo gorąco Wam dziękuję.[/B] Quote
Żaneta Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 uff... Sabinko ładne nam numery robisz dobrze że się odezwałaś Quote
Sabina1 Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 [quote name='Żaneta']uff... Sabinko ładne nam numery robisz dobrze że się odezwałaś[/quote] Żanetko, czaję się od dawna, żeby Tobie też ogromnie podziękować za piękne zdjecia Twoich ogarów ktore przyslałas jako pocztowkę. Pozdrawiam Cię serdecznie i dziękuję.:loveu: Quote
bea100 Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='Sabina1'] ...[B]Bea[/B], dostałam sms.a od Ciebie , odezwe sie wkrótce, przepraszam, ze milczę, ale toniemy w pudłach i jest ogólny b..... ...[/quote] Wogóle nie przepraszaj kochana...grunt, że OK (i tylko się nie przepracowuj a te kartony zostaw silniejszym !!!) Quote
bea100 Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Sorki za pytanko ;) A kiedy będziesz miała zainstalowany net? Quote
Agga Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [CENTER][B][I][U]PILNE![/U][/I][/B][/CENTER] [B][COLOR=darkgreen]Ja z prośbą. Tak jak obiecałam dogomaniacy na zlocie zrobili cos dla Sabinki. I mam mały problem wysłałam paczke na ten adres co dostałam. Paczka wróciła. Odwiedziałam się od ALicji, że Sabinka sie przeprowadziła. Czy ja moge prosić o nowy adres. Che jak najszybciej znowu wysłac paczke. Bardzo zprosze o priv. Odrazu jak dostane wysyłam paczkę.[/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts