Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sabina1']Grunt , to sie zdobyć na szczerość, a zwykle to ośmiela innych. Bardzo sie cieszę. Na pewno jest spora grupa ludzi jadających w towarzystwie "członków rodziny"[/quote]

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images1.fotosik.pl/140/264e4f28548a605f.jpg[/IMG][/URL]

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asher']Własnie! Przez was ze swoją Słoniną i Bugajskim czuję się tak strasznie plebejsko! :placz:

Sabinko, własnie pokazałam zdjęcia z Twojego śniadania mojej mamie. Strasznie sie ucieszyła, że nie jest jedynym człowiekiem na ziemi obleganym podczas posiłków przez stadko psów :lol: ;)[/quote]:evil_lol:[I]Asherku .....a co powiesz na Ozzulkową xywę Klocek, wszak chyba mało kto woła na piesy tą angielszczyzną / a weź jakby miały być wołane rodowodowe ...Ozzul ma Abhay:razz:/...no i jakoś nie mogę uwierzyć że y poczułaś sie plebejsko:evil_lol:

Sabinko , moja Kama -spanielka grzecznie czekala przy posiłku ale to było na zasadzie ....jeden dla Ciebie , jeden dla mnie;), Ozzy różnie ale nie jest źle .
[/I]

Posted

[quote name='Sabina1']Dopiero jak nauczyłam "siad' przy stole, to kłopoty sie skończyły[/quote]Aaa widzisz! Moja mama uważa, że od uczenia jestem ja, a ona jest od rozpieszczania, bo ją psy bez słów rozumieją :lol: I w związku z tym jej posiłki wyglądają tak: "Saba fe. Boogie fe. Saba FE! Boogie FE! SABAAA FEEE!!! BOOGIEEE FEEE!!! AŚKA DO CHOLERY ZRÓB COŚ Z TYMI PSAMI BO MI JEŚC NIE DAJĄ!!!!!!!"
:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Alu, uwazam, że imię Abhay jest śliczne i bardzo eleganckie :cool1: :evil_lol: ;)

Posted

:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: [B]Gosiu[/B], jak wspaniale to wygląda :multi: Taki grzeczny chłopczyk. Według mnie, to łyżeczka jest przedłuzeniem mojej ręki, a przy karmieniu psa z ręki wytwarza się szczególna więź.
Powiadasz [B]Alu[/B], ze 'jeden dla ciebie, jeden dla mnie.......hmmmmm, też tak czasami sobie pojadalismy np. malutkie krakersiki :evil_lol:

Posted

Wiadomo, że Ogar to =NOS. Moja maminka jak Dunia koło niej usiadła w zamiarach wiadomych podczas obiadku to (pomna powyższego) dała jej pod nos jadowitą pieprzniczkę...i co? Dunia całkiem spokojnie powąchała i wcale nie odeszła a tylko wyciągnęła język by ...polizać! Mama miała fajną minę :crazyeye: :evil_lol:
Moja poprzednia Śp sunia to siadała od stołowników w stosownej odległości i niby nie żebrała natomiast nałykała się powietrza i pięknie po nim potrafiła ,,bekać" tak głośno i z samego dna psa :razz:

Mmbbaj; czy tak razem i w zgodzie jecie sobie łyżeczką lody?

Posted

Urlopowałam, z rzadka zaglądałam tylko na forum, na pisanie nie miałam szans. Ale przeleciałam trochę ostatnie posy, uśmiałam sie z falstartu imieninowego:evil_lol:, ale najważniejsze, że zastałam Cię, Sabinko, w formie:multi:
Pozdrawiam i oczywiście dołączam się do sierpniowych życzeń :Rose:.

Posted

[quote name='michal']Tu zięciunio.
Mama przeprowadziła się i na razie nie ma internetu.
Jutro będzie miała dostep do sieci i pewnie coś Wam skrobnie.

Pozdrawiam w imieniu swoim i teściówki :loveu:[/quote]

[B]Drogi Michale-Zięciuniu[/B]:lol:
Z WIELKĄ radoscia przeczytałam Twojego posta - :multi: :multi: :multi:
ucałuj Misię :buzi: i czekamy na wieści z nowego lokum :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='michal']Tu zięciunio.
Mama przeprowadziła się i na razie nie ma internetu.
Jutro będzie miała dostęp do sieci i pewnie coś Wam skrobnie.

Pozdrawiam w imieniu swoim i teściówki :loveu:[/quote]:multi::multi::multi:[B][I]uffff kamulec z serducha ....a swoją drogą to sabinka nam tu numery robi;) raz imieniny w grudniu a nie w sierpniu a 2 raz to znika :razz:
no czekamy jutro na relację :p
[/I][/B]

Posted

Dochodzę do wniosku, że zięć to bardzo pożyteczna instytucja :evil_lol:, przynajmniej dla takich jak ja, co zaczeli dość nerwowo zagladać do tego wątku:cool3:

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='michal']Tu zięciunio.....[/quote]

Cześć Zięciuniu :lol: , i mnie ulżyło :loveu: !!! Dzięki za informację, a teścióweczce możesz ode mnie przylać, że tak znika bez słowa ;)

Posted

Tu mamunia najlepszego Zięcia na świecie.:multi:
Nie mam jeszcze internetu, to prawda. Od poniedz.do piatku byłam na troszke w szpitaliku, z powodu takich tam drobnych głupot W piatek pojechałam juz do nowego mieszkania, tzn. starego zasiedlonego przeze mnie od nowa. Pisałam kiedys , że czeka mnie przeprowadzka, tylko, że remont trwał od pażdź. zeszłego roku, do tej pory. Psy zniosły wszystko bardzo spokojnie. Mieszkam teraz na Starych Bielanach, gdzie się kiedyś urodziłam i żyłam sobie do wyjścia za mąż niestety.
[B]Bea[/B], dostałam sms.a od Ciebie , odezwe sie wkrótce, przepraszam, ze milczę, ale toniemy w pudłach i jest ogólny b.....
Dostalam jeszcze karteczki od [B]Eweliny,[/B] [B]Kropki-Kropki[/B] i [B]Lawinii.[/B]
[B]Bardzo gorąco Wam dziękuję.[/B]

Posted

[quote name='Żaneta']uff... Sabinko ładne nam numery robisz
dobrze że się odezwałaś[/quote]
Żanetko, czaję się od dawna, żeby Tobie też ogromnie podziękować za piękne zdjecia Twoich ogarów ktore przyslałas jako pocztowkę. Pozdrawiam Cię serdecznie i dziękuję.:loveu:

Posted

[quote name='Sabina1']
...[B]Bea[/B], dostałam sms.a od Ciebie , odezwe sie wkrótce, przepraszam, ze milczę, ale toniemy w pudłach i jest ogólny b.....
...[/quote]
Wogóle nie przepraszaj kochana...grunt, że OK (i tylko się nie przepracowuj a te kartony zostaw silniejszym !!!)

Posted

[CENTER][B][I][U]PILNE![/U][/I][/B][/CENTER]

[B][COLOR=darkgreen]Ja z prośbą. Tak jak obiecałam dogomaniacy na zlocie zrobili cos dla Sabinki. I mam mały problem wysłałam paczke na ten adres co dostałam. Paczka wróciła. Odwiedziałam się od ALicji, że Sabinka sie przeprowadziła. Czy ja moge prosić o nowy adres. Che jak najszybciej znowu wysłac paczke. Bardzo zprosze o priv. Odrazu jak dostane wysyłam paczkę.[/COLOR][/B]