Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moniś napisał(a):
To ja jeszcze raz :oops:
"Kłamczucha" - Małgorzata Musierowicz :oops:

Pewnie juz wiesz Moniś, że nie Musierowicz, ale ja bym chciała, żeby był taki temat jak np naOffie o Chmielewskij, bo kocham Musierowicz i jej książki.

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sabina1 napisał(a):
Pewnie juz wiesz Moniś, że nie Musierowicz, ale ja bym chciała, żeby był taki temat jak np naOffie o Chmielewskij, bo kocham Musierowicz i jej książki.

Tak mi sie skojarzyło, bo tam występuje właśnie Anielka i Cesia... :roll:

Posted

Sabina1 napisał(a):
ja bym chciała, żeby był taki temat jak np naOffie o Chmielewskij, bo kocham Musierowicz i jej książki.
A co ci szkodzi stworzyć taki temat? ;)

Zofii Kossak nie czytałam. Chyba powinnam się wstydzić? No to się wstydzę :oops:

Posted

asher napisał(a):
A co ci szkodzi stworzyć taki temat? ;)

Zofii Kossak nie czytałam. Chyba powinnam się wstydzić? No to się wstydzę :oops:
:evil_lol: ale wstydliwa jesteś ;)

Posted

[quote name='asher']A co ci szkodzi stworzyć taki temat? ;)

to ja się powstydzę razem z Tobą :oops: :oops:
w dwójke zawsze raźniej :oops: :lol:

Posted

Małgosiu, oczywiście "Dziedzictwo", czy będę mogła dostać na pw Twój adres? W poniedziałaek wysyłam książkę :lol:
Alicjo, niejaka Pani Mirosława Pałaszewska napisała b.obszerny, ale nie nudny życiorys Kossak, która była niesłychanie ciekawą osobą, ale w zupełnie innym typie niż Samozwaniec i Pawlikowska - Jasnorzewska(też rodzina). Moge Ci pożyczyć, jesli chcesz.

Posted

[quote name='Sabina1']Małgosiu, oczywiście "Dziedzictwo", czy będę mogła dostać na pw Twój adres? W poniedziałaek wysyłam książkę :lol:

Ooooooooooooooo!!! Wygrałam!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Jak się cieszę!:Cool!: Oczywiście Sabinko zaraz wysyłam ci mój adres!:lol: A może odwiedzisz mnie i poznasz Bajana?;)

Posted

[quote name='anetta']:lol:
JAki sliczny puchatek :lilangel: Gdzie mozna poczytac jego historie?

I gratuluje :lol:
Anettko, historia tego puchatka, choć smutna, nie jest opisana na dogomanii. Dla niego potrzebna jest Pani wielkiego serca, pragnaca miec nie jakiegos pieska , ale własnie tego pieska . To tak w skrócie.

Posted

Kochani, parę dni temu pytaliście mnie o beżowego pieseczka, a ja nieupoważniona do tego, nie bardzo chciałam na jego temat pisać. Teraz jednak już przyszedł czas, że nawet trzeba pisać o nim jak najwięcej, Historia jego jest na PwP w temacie "mały Biszkopt szuka domu". W związku z tym mam ogromną prośbę. Wiem, że istnieja różne miejsca, gdzie można umieszczać ogłoszenia. Czy mogłabym prosic o linki do takich miejsc? Będę bardzo wdzięczna.

Posted

[quote name='asher']Sabinko, odpisałam w wątku Biszkopta. Trzymam kciuki za słodziaka :kciuki:

A Ty może ucieszyłabyś nasze oczy kolejną porcją zdjęć? :cool1:
Tak, znalazłam. Zawracam głowę , a jest taka długa lista. Asher, czy nie uważasz, ze najbardziej z tego wszystkiego 'skuteczne" jest wystawienie na "Allegro"? czytam często PwP i takie odnoszę wrażenie. Napisałm w kilka z tych miejsc wczoraj, dzisiaj jeszcze też napiszę, aż wyczerpię tę listę.;)
Małgosiu - na Psy w Potrzebie jest watek o malutkim.

Posted

Sabinko, różnie to bywa. Ja na wszelki wypadek wrzucam szukające domów psy wszedzie, gdzie się da, na każdy portal ogłoszeniowy. Również na fora o innej, niż psia tematyce, jeśli jakies znajduję.