Sabina1 Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 Moniś napisał(a):To ja jeszcze raz :oops: "Kłamczucha" - Małgorzata Musierowicz :oops: Pewnie juz wiesz Moniś, że nie Musierowicz, ale ja bym chciała, żeby był taki temat jak np naOffie o Chmielewskij, bo kocham Musierowicz i jej książki. Quote
Moniś Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Sabina1 napisał(a):Pewnie juz wiesz Moniś, że nie Musierowicz, ale ja bym chciała, żeby był taki temat jak np naOffie o Chmielewskij, bo kocham Musierowicz i jej książki. Tak mi sie skojarzyło, bo tam występuje właśnie Anielka i Cesia... :roll: Quote
asher Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Sabina1 napisał(a):ja bym chciała, żeby był taki temat jak np naOffie o Chmielewskij, bo kocham Musierowicz i jej książki.A co ci szkodzi stworzyć taki temat? ;) Zofii Kossak nie czytałam. Chyba powinnam się wstydzić? No to się wstydzę :oops: Quote
Alicja Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 asher napisał(a):A co ci szkodzi stworzyć taki temat? ;) Zofii Kossak nie czytałam. Chyba powinnam się wstydzić? No to się wstydzę :oops::evil_lol: ale wstydliwa jesteś ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='asher']A co ci szkodzi stworzyć taki temat? ;) Zofii Kossak nie czytałam. Chyba powinnam się wstydzić? No to się wstydzę :oops: to ja się powstydzę razem z Tobą :oops: :oops: w dwójke zawsze raźniej :oops: :lol: Quote
Sabina1 Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 Małgosiu, oczywiście "Dziedzictwo", czy będę mogła dostać na pw Twój adres? W poniedziałaek wysyłam książkę :lol: Alicjo, niejaka Pani Mirosława Pałaszewska napisała b.obszerny, ale nie nudny życiorys Kossak, która była niesłychanie ciekawą osobą, ale w zupełnie innym typie niż Samozwaniec i Pawlikowska - Jasnorzewska(też rodzina). Moge Ci pożyczyć, jesli chcesz. Quote
mmbbaj Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='Sabina1']Małgosiu, oczywiście "Dziedzictwo", czy będę mogła dostać na pw Twój adres? W poniedziałaek wysyłam książkę :lol: Ooooooooooooooo!!! Wygrałam!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Jak się cieszę!:Cool!: Oczywiście Sabinko zaraz wysyłam ci mój adres!:lol: A może odwiedzisz mnie i poznasz Bajana?;) Quote
mmbbaj Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Czekam na gratulacje od konkurentek:mad::mad::mad::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='mmbbaj']Czekam na gratulacje od konkurentek:mad::mad::mad::evil_lol::crazyeye: z kijem na NAS :shake: Quote
Moniś Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye: z kijem na NAS :shake: no właśnie :-o:-o:-o:-o GRATULUJEMY!!!!!! :laola: Quote
mmbbaj Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Och! Dziękuję!:bigok: Quote
Alicja Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='mmbbaj']Och! Dziękuję!:bigok::roll: a gdzie szampan i całusy :cool1: Quote
mmbbaj Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='Moniś'] GRATULUJEMY!!!!!! :laola: A dziękuję, dziękuję!:lol: Quote
mmbbaj Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:roll: a gdzie szampan i całusy :cool1: Jeeeeeest!:lol: i całusy też! :buzi::buzi::buzi: Quote
Alicja Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='mmbbaj'] Jeeeeeest!:lol: i całusy też! :buzi::buzi::buzi::p no to teraz pełna satysfakcja ;) Quote
Sabina1 Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 Gratuluję zwyciężczyni i ogłaszam konkurs za zamknięty Quote
anetta Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 :lol: JAki sliczny puchatek :lilangel: Gdzie mozna poczytac jego historie? I gratuluje :lol: Quote
Sabina1 Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 [quote name='anetta']:lol: JAki sliczny puchatek :lilangel: Gdzie mozna poczytac jego historie? I gratuluje :lol: Anettko, historia tego puchatka, choć smutna, nie jest opisana na dogomanii. Dla niego potrzebna jest Pani wielkiego serca, pragnaca miec nie jakiegos pieska , ale własnie tego pieska . To tak w skrócie. Quote
Sabina1 Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 Kochani, parę dni temu pytaliście mnie o beżowego pieseczka, a ja nieupoważniona do tego, nie bardzo chciałam na jego temat pisać. Teraz jednak już przyszedł czas, że nawet trzeba pisać o nim jak najwięcej, Historia jego jest na PwP w temacie "mały Biszkopt szuka domu". W związku z tym mam ogromną prośbę. Wiem, że istnieja różne miejsca, gdzie można umieszczać ogłoszenia. Czy mogłabym prosic o linki do takich miejsc? Będę bardzo wdzięczna. Quote
asher Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Sabinko, odpisałam w wątku Biszkopta. Trzymam kciuki za słodziaka :kciuki: A Ty może ucieszyłabyś nasze oczy kolejną porcją zdjęć? :cool1: Quote
mmbbaj Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='asher']Sabinko, odpisałam w wątku Biszkopta. Trzymam kciuki za słodziaka :kciuki: A ja nie mogę go znalezć!:niewiem: Quote
Sabina1 Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 [quote name='asher']Sabinko, odpisałam w wątku Biszkopta. Trzymam kciuki za słodziaka :kciuki: A Ty może ucieszyłabyś nasze oczy kolejną porcją zdjęć? :cool1: Tak, znalazłam. Zawracam głowę , a jest taka długa lista. Asher, czy nie uważasz, ze najbardziej z tego wszystkiego 'skuteczne" jest wystawienie na "Allegro"? czytam często PwP i takie odnoszę wrażenie. Napisałm w kilka z tych miejsc wczoraj, dzisiaj jeszcze też napiszę, aż wyczerpię tę listę.;) Małgosiu - na Psy w Potrzebie jest watek o malutkim. Quote
asher Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Sabinko, różnie to bywa. Ja na wszelki wypadek wrzucam szukające domów psy wszedzie, gdzie się da, na każdy portal ogłoszeniowy. Również na fora o innej, niż psia tematyce, jeśli jakies znajduję. Quote
Recommended Posts