Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

ja bedac po przegladzie jestem ciekawa ile jest hodowli ktore wpisują liczbe martwych szczeniat? a przeciez to tez bardzo wazne czy jakies szczenie zdechlo po porodzie itd - moga z tym sie niesc powazne wady wrodzone.

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madzia no co ty.... Niektóre hodowle nie wpisują żywych a ty się o martwe upominasz. Np rodzi się 6 szczeniąt a na bazie i stronie hodowli jest tylko 3 a potem okazuje się że miot liczył 6 i wszystkie żyją , ale psułby wizerunek.....

Posted

no ja zrobilam burze w szkalcne wody na epsach- jak zwykle zreszta :) chyba jednak nie bede sie wypowiadac na zaden temat na forach :diabloti:
ress- nic sie nie martw pasiakiem - zeby sie dopasuja- gorzej jakbys miala nie 1 mm a 1 cm :))))))
toudik w minsku spisal sie na medal jak na swoje zahukanie i bardzo sie podobal , nawet kite zadarl do gory drugiego dnia :)))) moze sie chlopak wreszcie wyrabia :)
a dzieciaczki Metaxowe sa, na razie wsyztsko ok no i oczywiscie jestem bardzo zadowolona; bo matka z niej rewelacyjna;

miniaga ponow to co napislas bo wsiaklo :)

Posted

[quote name='miniaga']Madzia no co ty.... Niektóre hodowle nie wpisują żywych a ty się o martwe upominasz. Np rodzi się 6 szczeniąt a na bazie i stronie hodowli jest tylko 3 a potem okazuje się że miot liczył 6 i wszystkie żyją , ale psułby wizerunek.....[/quote]
Żeby się szczeniąt z własnej hodowli wstydzić... :mad:

Posted

dziewczyny wy tak piszecie,że wasze to ząbki już zmieniają :crazyeye: a moja jeszcze nic a nic-zaczynam się też bać.Choć jej i mleczaki późno wyrosły:mad: A czy na wystawę w szczeniakach musi mieć pełny zgryz wymieniony??? bo jak tak to nie wiem czy się wyrobi z jej pośpiechem-trzeba zacząć się intensywniej szarpać sznurkiem:evil_lol:

Posted

no czterej muszkieterowie, znowu i ten sam uklad co u metaxy w miocie :) ale tak cos czulam przez skore bo nie widzialam jakos jej z malymi powderami:) ale dafnia moze nadrobi :) cala w niej [I]nadzieja [/I]na powderki:)

Posted

ilka- klase szceniat masz od 6 miesiaca a kly czasem wychodza nawet w 8-9 miesiacu i pozniej :) wiec sie nie przejmuj; zglaszac mozesz bez obaw:) tyl;ko trenujcie stoj i bedzie cacy:) bo chodzi bardzo ladnie, no i pamietaj glowa do gory , dupsko na dol :)

Posted

no doświadczonemu to łatwo mówić:eviltong: ,przecież sama widziałaś ten wulkan energii.To się cieszę,że mogę zgłaszać bez obaw:lol: A i mamy jeszcze jeden problem: jak nie zacaławać sędziego na śmierć?:evil_lol:

Posted

Onka!To poszalały nam te dziewuchy z zebami.....
Moja ma na razie akurat miejsce na stałe dolne siekacze....tak sobie obliczam jak patrze na stałe gorne ,ze w zmiesci sie akurat stały dół...ale...
Z mleczakow miała komplecik i wszystkie ładne rowniutkie ,a teraz sie bałaganik zrobił w buziaku.......:roll:

Posted

aniu1 gratuluję miotu

[B][COLOR=red]MOJA KOFCIA MA DZIŚ 1 URODZINY !!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[COLOR=black]tortu nie było[/COLOR]
za to odrobaczyłam ją i zachipowałam
teraz śpi mi w nogach

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...