resuruss Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Mnie sie podoba jak ta mała upiorzyca Bulina sie sama ustawia na tym filmiku :loveu: ....no i pod koniec jak na pierwszym planie widac uszyska Pasi :evil_lol:
Solange Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Res, filmik super!!! :multi: :multi: AiK, zdjęcia śliczne. A ten szczurek z ziarenkiem w łapkach po prostu cudowny! :loveu:
Dudek Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Bułka jest ładna ubrana i rozebrana;) a ja żałuję, ze nie mam kamery - bo moje diabełki można całymi dniami oglądać:evil_lol: AiK - najbardziej podobają mi się portrety szczurka i Leona:loveu: Biedny Leon - takie chudziutkie łapki - na siłownie musi się zapisać:cool3: nie wciskajcie nam kitu że tyle je - takie chuchro z niego - ciocia Dudek odpasła by go gdybyście mi go podrzuciły na weekendzik;)
resuruss Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 AiK!!!Super foty!!!!!Teraz dopiero doczytałam jakiego to Leona chce Dudkowa paść :evil_lol: A to Pasiaczek z dziś:
lalunia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 ress chyba Cię wynajmę do zrobienia zdjatek dla moich drapichrustów normalnie odpadłam a leona mam na tapecie pikny ahhhhhhhhhhh
resuruss Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Laluniu!!!Oj chyba mnie przeceniasz :oops: ,ja tylko cierpliwosc mam i czekam na dobre ujecie.Czasem to czekanie trwa i trwa.....,ale bardzo sie cieszę ,ze sie podobają moje foteczki :loveu:
AiK Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 resuruss napisał(a):Laluniu!!!Oj chyba mnie przeceniasz :oops: ,ja tylko cierpliwosc mam i czekam na dobre ujecie.Czasem to czekanie trwa i trwa.....,ale bardzo sie cieszę ,ze sie podobają moje foteczki :loveu: nie bądź taka skromna fotki są fajne :loveu: leon bardzo szybko rośnie i dla tego nie ma sadełka ale zjada 200 świerszczy w dwa tygodnie jak przestanie rosnąć to będzie wyglądał jak jego pańcia:evil_lol:
Solange Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 200 świerszczy w dwa tygodnie???!!! :crazyeye: Skąd Ty ich tyle bierzesz? Moja modliszka to je 15 w ciągu miesiąca ;). Res, zdjęcie piękne. A tło mnie po prostu powaliło! :loveu: Tak wygladało naprawdę, czy podretuszowałaś? :cool3:
resuruss Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Solange!Dodałam tylko nieostrość po bokach ;) W oryginale wyglądało to tak ; Dziekuje ,za miłe słowa :multi:
maga18 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Solange napisał(a):200 świerszczy w dwa tygodnie???!!! :crazyeye: Skąd Ty ich tyle bierzesz? Moja modliszka to je 15 w ciągu miesiąca ;). a moje pająki to 1 na miesiac :lol: :eviltong: to sie nazywa ekonomiczne zwierze :lol: Ress super fota!!! :cool2: Pasiak śliczna!! :happy1: :bigcool: :loveu:
anna1 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 no pasiak caly ojciec :) fajna dziewuszka rosnie :)i na pary jes ress- koniecznie:) a tu moje szkraby :)
anna1 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 i gasieniczka zmierzajaca do celu :) http://www.wrzuta.pl/film/bHpnNcUnMW/mov01324 cel osiagniety http://www.wrzuta.pl/film/5krAksKfEh/mov01325
Dudek Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 super zdjęcia - gratuluję miotu! Widzę, że też będą nieźle owłosione!
Dudek Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Ress, masz fają funkcję z tym tłem! Ależ Pasiak ma kość, no, no! Będziesz miała super parę hodowlaną!
AngelOfDeath Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='anna1']i gasieniczka zmierzajaca do celu :) http://www.wrzuta.pl/film/bHpnNcUnMW/mov01324 cel osiagniety http://www.wrzuta.pl/film/5krAksKfEh/mov01325 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jakie zajebiste!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
AngelOfDeath Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='resuruss']Solange!Dodałam tylko nieostrość po bokach ;) W oryginale wyglądało to tak ; Dziekuje ,za miłe słowa :multi: dla mnie to lesny duch :eviltong::loveu::evil_lol:
resuruss Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 ŁŁŁŁiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:lilangel: :lilangel: :lilangel: jakie kluseczki fajowe,a jak słodko sobie gadają :iloveyou: Dudek !Ta funkcja jest w Picassa - darmowym programiku do obrobki - fajny jest ,bo łatwy w obsłudze - mozna sobie zdjecia wykadrowac ,sepie zrobic,wyostrzac. Pasiasta wczoraj zgubiła pierwszą gorną jedynke - wiec czekamy co jej sie tam w buzi zrobi. No i wczoraj udało mi sie z daleka zrobic foteczke jej kłusu ,wprawdzie ciemne zdjecie i tyłem jeszcze pokraczy ,ale przod całkiem przyzwoicie chodzi
maga18 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Ania sliczne malece! Niec zdrowo rosną! Juz widze jak za pare tyg beda slicznie owlosione po mamusi :loveu:
maga18 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 dzisiaj wszystkie byly po raz pierwszy na dworze :) podobalo im sie bardzo - szczegolnie uciekanie pod płotem na dzialke sasiadow :evil_lol: ;)
lalunia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Ania1 piekne 2 po mamie i 2 po tacie ha ha maga masz cukiereczki a ress się wykręcasz ja wiem ha ha
anna1 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Antonino :loveu: no ciagna male kluski, ciagna; i z dnia na dzien s co raz bardziej kluskowate:) lalunia- bialo kremowa po wujku Martinim :) tylkosmuklejsza jak to dziewczyna:) no ale Louis sie ladnie spisal mimo swojego wieku;Metka super mama, oby tak dalej; dudek- beda zarosniete chlopaki tak jak Metka a dziewuchy jak Louis i Martini ; wiec moze byc; nie az tak duzo;
anna1 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Maga- slodkie maluchy a fotki extra, zwlaszcza krowka z kwitakiem:loveu:
cyga Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 res Pasiasta urocza:loveu: Ania jeszcze raz gratuluje stadka:klacz: , pocieszne maluszki:) maga aż miło popatrzyć na zdjęcia takiej radosnej rodzinki:)
AiK Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Maga szcenizki fajne ale Fraszka wygląda jeszcze lepiej :)
AngelOfDeath Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 AiK napisał(a):Maga szcenizki fajne ale Fraszka wygląda jeszcze lepiej :) AiK a gdzie ty widzisz Milke ??? bo ja widze tylko Toffika , no chyba ze slepne na starosc Maga szczeniaki cud miod malina :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Recommended Posts