Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lalunia']dziękuję
Twój łysolek też jest superowy
Cieszę się, że Ci się podoba.
Dudek, uwielbiam rude pieski :loveu: . Mam do nich sentyment m. in. ze względu na mojego poprzedniego psa - jamniczka.

Posted

uśmiałam się wczoraj przy tym ustawianiu "mówię do synka głowa do góry "aby wziął dla nicusia a on swoją głowę podnosił coraz wyżej zamiast psu ha ha ;)

Posted

dinar ma świetne ubrano
anniu1 chyba ten gamolen działa bo włosów naprawdę ma więcej
szkoda tylko że z uszków musiałam mu zgolic bo uchole klapały buuuu

zapisałm moje psiorki do grudziądza na wystawkę 21 kwietnia aż nie mogę się już doczekac ;)

Posted

aa miał pieczołowicie zapuszczane włosy na łopatkach ale mu cofi wygryzła :(( i chyba nigdy się nie doczekam u niego pięknej pelerynki na karku buuuuuuuuuuu

Posted

Śliczna dziewczynka! :loveu: Podobno właściciele psów dzielą się na 2 grupy: tacy, którzy śpią z psami i tacy, którzy się do tego nie przyznają :evil_lol:

Posted

Gruca ogromnie mi się miot L podoba. Dziewczynka piękna!!! Najbardziej podoba mi się czary powderek - myslę że będzie jeszcze piękniejszy niż Jaga.
Cudowne grzywki!

Posted

Silky wczoraj w walce o kośc z Darią, ugryzła ją. Tak się rzucała i jazgotała, że moje owczaryszki tak się w swoim życiu nie zachowały. To ma dopiero harakterek.:angryy:

Posted

Gruca - a moze te zdjęcia w pościeli pozowane są ;):evil_lol:

Tak ,tak napewno,przecież mała miała kupione posłanko:evil_lol: ,a mówiłam że to wyrzucone pieniądze.

Teraz przedstawiam kawalera z miotu L ,w przeciwieństwie do swoich siostrzyczek to prawdziwy anioł.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...