Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jejku niezapomniane wrazenia!!!!!!Psy tam maja tak cudownie........
Najlepszy byl moj Harley ktory na tarasie wszedl sobie na stol coby widzec wiecej :evil_lol:

Posted

Skorus po "obróbce" przez MISTRZÓW!!!
Nadal WAS KOCHAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Jakie śliczne słodziaki :loveu: :loveu: :loveu: godzinami można na takie psotniki patrzeć. Jak ja bym tam była, chyba musieliby mnie siłą z domu wyrzucić :placz: :placz: :placz: .
Niestety filmik mnie też się nie otwiera :shake: :shake: :-(

Posted

jeszcze portreciki :loveu:

Orsini z takim skorkiem by mnie szlag trafił przy czesaniu - Bolek jest amerykańcem i ma okropną watę na łapach :angryy: czym to czesać dziadostwo? :mad:

Posted

[quote name='resuruss']Nam sie wizyta tez " nieco " przedluzyla!!!!!A do wyjscia zmobilizowal nas telefon Malawaszki ,ktory dzwonil az nam uszy wiedly.....

hahah a ja oczywiście nie odbierałam, a potem ściema, że JAAAK TOOO? KTOŚ DO MNIE DZWONIŁ??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='orsini']Waszko co tydzien kąpanie:))ale ciiii:))))))niektórzy się dali złapać:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

hahah jakbym miała wybór jak brałam Bolka to bym się na amerykańca nie zdecydowała w życiu :shake: Luna to ma 4 włosy na łapach i jest looz ale u niego to masakra i w dodatku teraz mu rosną te kudły jak opętane :crazyeye:

zobaczcie na te różowe stópeczki :loveu:

i ostatnie foto

A TERAZ UWAGA UWAGA!!! DO HODOWCÓW NA FORUM!!!!
Byłyśmy tam parę godzinek i WIDZICIE ILE FOT??!! :cool1: A WY nam zawsze tak skąpicie tych swoich maluszków :mad: :eviltong:

Posted

malawaszka napisał(a):

A TERAZ UWAGA UWAGA!!! DO HODOWCÓW NA FORUM!!!!
Byłyśmy tam parę godzinek i WIDZICIE ILE FOT??!! :cool1: A WY nam zawsze tak skąpicie tych swoich maluszków :mad: :eviltong:

ale to SPAM:)))a spam jest karalny w Polsce:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Własnie...nie chca sie podzielic takimi słodziakami jakie w domu trzymaja.......:angryy: ....
Cieszcie sie ,ze u mnie szczeniat nie ma w planie ,bo dziennie na forum bylaby relacja z ich zycia,zabaw i miziania.....;)

Posted

:iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: a jak mogłoby byc inaczej, przecież to przesuperaśne chipsy :megagrin: :megagrin: :megagrin:

Posted

Ress, maluchy sa więcej niż piekne!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Marze o takim całym bialuśkim nagusku:crazyeye: :loveu: , ehhhh...... Żeby zawsze był taki bialusienki, calutki. Gdzie sie urodzily te cuda?

Posted

Witam wszystkich ,za kilka dni bede szczęsliwą posiadaczką grzywacza lysego ,synka Nobla i Wiewiory:-)Piesek ma w rodowodzie wpisne imie Thymus,ale chcialabym miec dla niego jakies domowe imie,moze pomozecie mi i podacie swoje propozycje:-)dziekuje

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...