Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

wlasnie a propos Ani i Psy gdzie ona sie podziala???:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: zawsze wklejala super fotki a teraz wiosna niechaj ROBI!!!a nie sie obija:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agama !Nie bedzie burzy.

Orsini !Ania i Psy jest odcieta od cywilizacji,ale na pocieszenie powiem Ci ,ze kupila podobno jakis wypasiony aparacik - wiec jak sie tylko podepnie do netu na pewno beda super foteczki!!!!!!:multi:

Posted

[quote name='resuruss']

Orsini !Ania i Psy jest odcieta od cywilizacji,ale na pocieszenie powiem Ci ,ze kupila podobno jakis wypasiony aparacik - wiec jak sie tylko podepnie do netu na pewno beda super foteczki!!!!!!:multi:[/quote]
ło matko jak to odcieta od swiata??????????????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
ja bym umarla bez netu!!!!!!!
a jaki ma aparat?znasz szczegoly????ja tez kcem ino kaski niet:((((((a juz mam kilka na oku:)))))

Posted

no to ja Wam wkleję, może nie super ale zawsze fota, jeszcze ze szpitala, moja Maja z maja
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/7188/0000751a8bz.jpg[/IMG]
[IMG]http://img144.imageshack.us/img144/4656/0000756a0sz.jpg[/IMG]

Posted

Lothia!!!!!!!!!Dopiero teraz to cudenko na swiat pokazujesz!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

[SIZE=7]Wielki gratulacje dla Was dziewczyny!!!!!!![/SIZE]

Posted

Orsini, Orsini - przecież Lothia napisała, że to [B]MAJA[/B];) :loveu:

Uwielbiam [B]Majki[/B] - są super!!! The best:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Gratulacje!!

Posted

Lothia- [SIZE="5"][COLOR="Red"]wielkie gratulacje[/COLOR][/SIZE], dziewuszka cudo, imię śliczne- uwielbiam maleńkie dzieci a już dziewczynka to szczyt moich marzeń:-).

Posted

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: MAJECZKO WITAMY NA SWIECIE:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: CALUSY DLA MAMUSI:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='orsini']a jaki ma aparat?znasz szczegoly????ja tez kcem ino kaski niet:((((((a juz mam kilka na oku:)))))[/quote]

jakieee?? :razz:

Lothia Maja jest CUDOWNA!!

Posted

Waszko takiego fajnego Nikona znalazlam:)))))co zapisuje w rozmiarze 12 mln pixeli czy jakos tak:)))lustrzanka oczywiscie:)))tylko ciutke droga:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Dudek'][B]Orsi[/B] - to Ty chcesz robić fototapety czy co???:-o[/quote]
ja sie nie znam na tym ZUPELNIE!!!!!ale tak na chlopski rozum to im wiecej tych pixeli tym lepsza jakosc tak?coz mi po uszach sie szweda, ze takie 8milionow to mozna zrobic A4 max, a A4 to maly format jak dla mnie, ja lubie takie 30 na 40cm

Posted

[quote name='orsini']Waszko takiego fajnego Nikona znalazlam:)))))co zapisuje w rozmiarze 12 mln pixeli czy jakos tak:)))lustrzanka oczywiscie:)))tylko ciutke droga:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

aaa no to widzę, że celujesz wysoko :lol: ja nieco niżej bo zachorowałam na Lumixa FZ 30 :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='resuruss']Orsini !!!!No,no ,no...Niezly sprzecik.......:crazyeye:[/quote]
nie wiem czy niezly, na pewno DROGI i na razie mnie nie stac:((

Posted

oj ORSINI zapraszaj pieskomaniakow na sesje zdjeciowe i aparat szybko na siebie zarobi -ja jesli bede w okolicach to pierwsza sie zglaszam:lol: AUGUSTOW SOPOT -wszystko w TWOICH REKACH-sesja na plazy przy,,PRZYSTANI RYBAKA,,-bajka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='orsini']ja sie nie znam na tym ZUPELNIE!!!!!ale tak na chlopski rozum to im wiecej tych pixeli tym lepsza jakosc tak?coz mi po uszach sie szweda, ze takie 8milionow to mozna zrobic A4 max, a A4 to maly format jak dla mnie, ja lubie takie 30 na 40cm[/quote]

FZ 30 ma 8mln i w specyfikacji piszą, że na max rozdzielczości zdjęć można robić odbirki A3 :p ale co z tego jak i tak nie mam kasy na niego :placz: :angryy:

Posted

ja nie mialam wakacyjek przez 3 lata-teraz powiedzialam basta-musze pojechac na moje ukochane MAZURY gdzie sie wychowalam

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...