Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

to ja za paparazzi rozwodowego pojade ... może uda mi sie te foty potem dobrze sprzedac, na nowe auto zarobie :evil_lol:

[SIZE=4]Jestem za wyjazdem :cool3: [/SIZE]

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='resuruss']I jeszcze jeden wnuczus ,ktorego odwiedze w srode :

[IMG]http://img326.imageshack.us/img326/5301/10533957738bw.jpg[/IMG][/quote]

i ja też i ja też :multi: :multi: :multi: :loveu:

Posted

[quote name='kate_m.']Biedna Buła, nic nie widzi, nawet nie wie że jej zdjęcia robią :)[/quote]

Bułka nieogolona ,wiec jej zarost ukrylam pod grzywka.Nie przystoji kobiecie z zarostem sie publicznie pokazywac :oops:

Posted

[quote name='onka']one tylko na zdjęciach wyglądają na takie ciapaki:evil_lol:ja już coś o tym wiem, niby takie łowiecki spokojniutkie, a w rzeczywistości ekipa remontowa:evil_lol:[/quote]

No ostatnio na mnie nawarczaly przez telefon........Bo P.Halinka dala mi posluchac jak sie bawia a one atak na babcie :evil_lol:

Posted

[quote name='onka']coś Ty sh:evil_lol: mój Remol to pewno jeszcze by dopłacił:lol: coby miec święty spokój:lol:[/quote]

no to w tej kwesti też sie mogę z nim dogadać :evil_lol:

to gdzie jedziemy, meile powysyłam aby juz chłopaki czekały na was :evil_lol:

Posted

ja proponuję jakieś dalekie, egzotyczne miejsce najlepiej ze wspaniałymi okazami co by wybór był :multi: i każda znalazła coś dla siebie :evil_lol::evil_lol:

Posted

NESJANKO BEDZIESZ W LUBLINIE-wczorajsze foty jadnodniowcow nie wyszly-darly sie strasznie iwszystkie poruszone dzisiaj ponowimy probe:lol:

Posted

RESS mamucha gruba bardzo bardzo i jak wkraczam z aparatem to je jeszcze przykrywa-dzisiaj musi sie udac -choc BARTUSIA I BASIE WAM pokaze:lol:

Posted

tych maluchow mialo nie byc-moi rodzice chcac odciazyc ONDRASZA w czasie mojego pobyty w szpitalu, zaprosili do siebie najspokojniejsze grzywki-MESIA I KREOLKE-oto wynik upojnych wczasow -moj TATA sie nawet nie zorientowal:crazyeye: cale szczescie ze KREOLA MIALA 2 dwu letnie przerwy w rodzeniu:lol: -teraz w koncu mialam dac szanse KLARZE:placz: ponadto bardzo wciagnela mnie dogoterapia-coz zycie ciagle plata figle:cool3: :evil_lol: :lol:

Posted

Agama!Pisze o tym ,ze gratuluje ,ze potrafilas sie przyznac do tego ,ze bylo nieplanowane krycie u Ciebie.A nie udajesz ,ze wszystko pieknie ładnie i tak miało byc.Niewielu hodowcow sie potrafi przyznac do tego.

Posted

no tak nie wzielam pod uwage polaczkowego zaklamania:shake: -to tak jak na kursie dogo -w prywatnych rozmowach uczestnicy mowia ze nigdy nie pojda do hospicjum czy domu spokojnej starosci-nie mowiac juz o dzieciach-ale to inny temat:placz:

Posted

Agama to nie tylko polaczkowe zakłamanie , ale nie wiem czy widziałaś co się działo na chińczykach jak Ania i Psy się przyznała że jej sunia miała wpadkę [której wynikiem jest min.Demonic].Istna burza

Posted

LOTHIA fajnie ze jestes bo dawno nie pisalas:lol: to niech sie stanie jak powiedzial WOLAND-A TERAZ NADEJDZIE BURZA:diabloti: :angryy: :diabloti: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...