Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ania i Psy']Aj,a jak ja się cieszę,że się podoba:) I tu i za oceanem:) Mistyś ma już jedną trzecią punktów do Championa:)[/quote]

TAK????
super!!!!
a to oznacza, ze masz fotki z show:))))i nie chcesz wkleic!!!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: bo tam pozniej robia takie profesional:))

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ano, mam,dwie rozmazane :) To było dziwnie w ogóle, bo najpierw wygrał z nim jakiś inny pies,Misiek dostał po nim reserve, a potem Gabe dostała maila,że został zdyskwalifikowany i punkty przechodzą na Miśka, więc fotki nie było:( Ale 4 ptk są, i to major:) Na razie Misiek się nie wystawia, bo mężnieje,zobaczymy , jak będzie dalej.

Posted

[quote name='orsini']My sobie z Ania juz dawno porozmawialysmy!
[/quote]

A właśnie,a tak a propos pogadania, w Legionowie łaziłam z Miniagą i widziałam Ciebie i Germanikę przy naleśnikach,Wy nas też, miałam nawet podejść i się po ludzku przywitać,ale jak wracałyśmy,to się odwróciliście i zrobiło mi się głupio,jeszcze byście może na mnie fuknęli albo co? Głupio,nie? W końcu widujemy się na wielu wystawach,może w końcu bysmy pogadały kiedyś jak cywilizowani ludzie?

Posted

cholerka ale ja nie mam TAKIEGO wzroku jak Adam co????pliz nie zalamuj mnie tylko:)))))))))pogadamy na nastepnej:))))a gdzie jedziesz teraz???

Posted

No nie wiem,oboje się patrzycie trochę jak kondory na ofiarę :lol: Jak wystawiałam Idylkę, to mi ręce drżały :lol: Germaniki się boję strasznie, zajął poczesne miejsce po Pani Małgosi, bo z nią już się oswoiłam, Ty jesteś numer dwa na liście :evil_lol: Najbliżej będę w Łodzi, jak mnie zobaczysz w pobliżu, spróbuj zachęcająco wyszczerzyć zęby,to może się nie spłoszę :lol: Wiesz,przyjemny wyraz twarzy:lol:

Posted

[quote name='Germanika']A tak na serio,to ten który chce ze mną porozmawiać,to zawsze może śmiało podejść.Niestety nie wszystkim się rzucam na szyje....:lol: ...takie czułości sa zarezerwowane tylko dla nielicznych.....prawda Seniu:lol:[/quote]
tak,tak, prawda Kondorku :loveu:

Posted

[quote name='Germanika']Och Ty moja [SIZE=7][COLOR=red]Truskaweczko!!!!![/COLOR][/SIZE][/quote]
[SIZE=4][COLOR=yellowgreen][B]to ma byc miłe ???????[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=black]a tak na poważnie to Germanika nie jest taki zły na jakiego wygląda, naprawde :lol: :lol: [/COLOR][/SIZE]

Posted

no!!!a jak odbierany jest Góral????tez ma taki straszny wzrok?:)))))))))))))))))))))on chyba nie prawda?:))))))))))))PS-ja tam sie do Germaniki juz NIE przytulam!raz chcialam teraz w Grudziadzu to sobie guza na czole nabilam o te gnaty na wierzchu:))))))))))))))))))))

Posted

[quote name='Germanika']Ale za to ja będę,a mój wzrok podobno mrozi:lol:[/quote]

Co racja, to racja, znam taką jedną, co była odważna, ale się zamieniła w słup soli jak Żona Lota i do dziś tak trwa:)

Posted

[quote name='Ania i Psy']A nie fukniesz ani nic...:razz: ?[/quote]
hahahahhaa pliz ja w pracy jestem i nie powinnam ryczec ze smiechu:)))))))))))))Ania o o Goralu co sie mowi????wies z ten czarny co Liska wystawia:))))))

Posted

[quote name='Ania i Psy']Ty, ja nie jestem jakiś plociuch:lol: :lol: :lol: I wiem ,kto to Góral :lol: :lol: :lol:[/quote]
zaraz plociuch:)))))))ja tez plociuch nie jestem hahahahaha ale jestem ciekawa:)))))))))))))))

Posted

[quote name='Juta']Nie, Kokaina to jej imię domowe, bo jest szalona po prostu:loveu: :loveu: :loveu: . Tak mi się jakoś skojarzyło choc z narkotykami nie miałam nigdy nic wspólnego:lol: ... Normalnie wołam na nią Koko lub Koka ale jak jestem na nia zła bo mi zbyt dokucza to mówię Kokaina i czasem działa, choc krótko:cool3: . Według rodowodu nazywa się GRACE Słodkie Marzenie. W lipcu skończy roczek. Generalnie ta pojetna suka ale pojetna inaczej:evil_lol: Taka mała zaraza co tylko dodaje jej uroku:cool1:[/QUOTE]
No to Juta- mała już może w młodzieży rozpocząć karierę:multi:

Posted

[quote name='Iwona']No to Juta- mała już może w młodzieży rozpocząć karierę:multi:[/quote]

Pomyślimy, zobaczymy. Moze kiedys:roll:

Posted

IWONA nie dziwie sie ze JUTA ma obiekcje co do WYSTAWIANIA KOKI-jej braciszek zostal uwienczony na zdjeciu- z malo pochlebna ocena:placz: JUTA uwazam ze powinnas dac szanse suczce-w miotach sa bardziej i mniej wystawowe szczenieta:lol:

Posted

[quote name='Ania i Psy']Co racja, to racja, znam taką jedną, co była odważna, ale się zamieniła w słup soli jak Żona Lota i do dziś tak trwa:)[/quote]

buuuahahah umarłam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...