Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='sh_maniak']trawe sobie dzisiaj kupiłam, taka jak na padoki dla koni :evil_lol: , moze tego chwilke nie zniszczą :roll:[/quote]

to czekam na efekty :cool1:

[quote name='sh_maniak']Ale fajne sobie duperelki powyczajałam:evil_lol: [/quote]

jakie jakie???? :razz:

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']edytuj profil>>edycja opcji i tam masz zaznaczone Automatyczne powiadomienia na e-mail - to musisz zmienić[/quote]

ale gdzie?
mam wejsc na panel uzytkownika?:oops:

Posted

boskie trawy ozdobne :loveu: itd, ale czy będe miała chęci i forse aby to wszystko kupic, zobaczymy, narazie podstawowe rzeczy zrobie ...
Reszta jak będa chęci:eviltong:

Posted

Jak to mowia - mala rzecz a cieszy!!!!!Dumna jestem ,bo sama sadzilam!!!!Niedlugo moj ogrod bedzie piekny i kolorowy!!!!!Tylko nie pamietam gdzie co wetknelam w ta ziemie ,jak mialam szał sadzenia.:lol:

Posted

[quote name='malawaszka']

Marta :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: cóż to za mutant???[/quote]

no takaie cudo jednoroczne, rosnie do 10m :evil_lol: , ale potem sobie na jesien nasionka zbierasz i znowu siejesz:p

ja pisałam o rózne zywopłoty i wszyscy pisza ze nic tego gangu lejców nie przetrzyma :placz:

taki normalny lisciasty sobie wysadze, za płotem wybiegu, ale z jednej strony nie dam rady bo zaraz mam kostke :roll:

Posted

[quote name='resuruss']Kwiaciarka jak kwiaciarka...A widzisz łapy Siwca?????;)[/quote]

ciemno widze ta fotke :placz:

Rozjasniłam :p
Brawo brawo mamo :multi:

Posted

[quote name='resuruss']A to grzywiec podhustawkowy

[IMG]http://img316.imageshack.us/img316/5065/1310624yu.jpg[/IMG][/quote]

Po pleckach się cwaniaczek drapie :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...