Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Dora tez unika Majki... ale jak szczeknie to Maja zachowuje zimna krew... przykłada palec do ust i mówi "Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii" :lol: Jak ją Mila atakowała to darła sie "Nieeeeee!" ale to tylko Mile mobilizowało do zagryzienia dzieciaka :roll: Musze zobaczyc czy na podworkowe dzieci tez tak reaguje... jak tak to trzeba cos z tym zrobic :cool1:

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='maga18']Dora tez unika Majki... ale jak szczeknie to Maja zachowuje zimna krew... przykłada palec do ust i mówi "Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii" :lol: Jak ją Mila atakowała to darła sie "Nieeeeee!" ale to tylko Mile mobilizowało do zagryzienia dzieciaka :roll: Musze zobaczyc czy na podworkowe dzieci tez tak reaguje... jak tak to trzeba cos z tym zrobic :cool1:[/quote]

Luna na podwórkowe dzieciaki :evil_lol: drze jape :angryy: bo i one się drą :roll: ale nie dojdzie do dziecka więc spoko; a Oliwia jak się ją zapyta jak robi piesek to robi: grrrrrr (oczywiście po swojemu - tak gardłowo :evil_lol: ) a jak szczekają np na dzwonek to im grozi paluchem hahaha - ma dopiero roczek :lol:

Posted

hahaha dzieci są niesamowite :) czasami lepsze od psów :) ale jakos nie wyobrazam sobie teraz miec dziecka i wychowac go razem z psami :shake:

Ress podziwiam Cie!!!

Posted

Powiem jedno...Nie jest lekko....Trzeba miec oczy dookola glowy,trzeba blyskawicznie kojarzyc fakty i przejsc na psio -dzieciecy sposob myslenia.......
Czesem "normalnej"osobie ciezko skojarzyc ,ze np. plastikowy traktor jest potencjalna rzecza ktora mozna zdzielic psa......Nie zlosliwie ,tylko w celach eksperymentalnych.
Czesem trzeba miec na uwadze ,ze pies uzurpuje sobie prawo do jedene poduszki.......
Niemniej jaja sa czasem nieziemskie jak sie patrzy na nich....:evil_lol:

Posted

oj maga nie histeryzuj:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
da sie przezyć i z dzieckiem i psami,wszystko zalezy od podejścia :p

Posted

[quote name='onka']oj maga nie histeryzuj:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
da sie przezyć i z dzieckiem i psami,wszystko zalezy od podejścia :p[/quote]
Ja tez bylamtaka happy jak Zuzol nie zaczela pelzac po mieszkaniu......:evil_lol:

Posted

[quote name='onka']oj maga nie histeryzuj:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
da sie przezyć i z dzieckiem i psami,wszystko zalezy od podejścia :p[/QUOTE]
wez pod uwage M3... bo jak sie ma dom i ogród to mozna i miec dziecko... :lol:

Posted

[quote name='resuruss']Ja tez bylamtaka happy jak Zuzol nie zaczela pelzac po mieszkaniu......:evil_lol:[/quote]
no ja własnie na to oczekuję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to dopiero będzie:lol:

Posted

[quote name='onka']no ja własnie na to oczekuję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to dopiero będzie:lol:[/quote]

haha to ja Ci teraz powiem, że pełzanie to jeszcze nie takie złe - ja teraz czekam aż Oliw zacznie śmigać na dówch łapach :evil_lol: to będzie masakra z uważaniem, żeby się w coś nie walnęła :roll:

Posted

Ress Twoja działka jak kawałek lasku z polanka wygląda :loveu:
Zamień sie na czarnoziem :evil_lol: ale piknie wygrabiony :eviltong:

Foty superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :multi:

Posted

w którym miejscu mam qrde zrobic tutaj cos zebym nie dostawała ciagle na skrzynke info o odp na forum?:roll:

Posted

[quote name='onka']w którym miejscu mam qrde zrobic tutaj cos zebym nie dostawała ciagle na skrzynke info o odp na forum?:roll:[/QUOTE]
w panelu uzytkownika musisz wylaczyc susbkrybowane tematy

Posted

[quote name='onka']w którym miejscu mam qrde zrobic tutaj cos zebym nie dostawała ciagle na skrzynke info o odp na forum?:roll:[/quote]

edytuj profil>>edycja opcji i tam masz zaznaczone Automatyczne powiadomienia na e-mail - to musisz zmienić

Posted

[quote name='malawaszka']:lol: :lol: :lol: sama grabiłaś???[/quote]

jak zwykle :placz:
juz drugi raz :placz:

trawe sobie dzisiaj kupiłam, taka jak na padoki dla koni :evil_lol: , moze tego chwilke nie zniszczą :roll:
W ogole znowy tyle pracy na psim wybiegu, że ręce opadają :placz:
Ale fajne sobie duperelki powyczajałam:evil_lol: , teraz tylko łopata w dłon i robic robic robic i zagrodzić husioroo tą cześci na m-c i czekac jak cos urosnie ... a potem patrzec jak to zniszczą :placz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...