maga18 Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Dora tez unika Majki... ale jak szczeknie to Maja zachowuje zimna krew... przykłada palec do ust i mówi "Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii" :lol: Jak ją Mila atakowała to darła sie "Nieeeeee!" ale to tylko Mile mobilizowało do zagryzienia dzieciaka :roll: Musze zobaczyc czy na podworkowe dzieci tez tak reaguje... jak tak to trzeba cos z tym zrobic :cool1:
resuruss Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 I wielmozne panisko [IMG]http://img319.imageshack.us/img319/4203/1310573hb.jpg[/IMG]
resuruss Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [IMG]http://img161.imageshack.us/img161/3739/13101565jj.jpg[/IMG]
malawaszka Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='maga18']Dora tez unika Majki... ale jak szczeknie to Maja zachowuje zimna krew... przykłada palec do ust i mówi "Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii" :lol: Jak ją Mila atakowała to darła sie "Nieeeeee!" ale to tylko Mile mobilizowało do zagryzienia dzieciaka :roll: Musze zobaczyc czy na podworkowe dzieci tez tak reaguje... jak tak to trzeba cos z tym zrobic :cool1:[/quote] Luna na podwórkowe dzieciaki :evil_lol: drze jape :angryy: bo i one się drą :roll: ale nie dojdzie do dziecka więc spoko; a Oliwia jak się ją zapyta jak robi piesek to robi: grrrrrr (oczywiście po swojemu - tak gardłowo :evil_lol: ) a jak szczekają np na dzwonek to im grozi paluchem hahaha - ma dopiero roczek :lol:
maga18 Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 hahaha dzieci są niesamowite :) czasami lepsze od psów :) ale jakos nie wyobrazam sobie teraz miec dziecka i wychowac go razem z psami :shake: Ress podziwiam Cie!!!
resuruss Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Powiem jedno...Nie jest lekko....Trzeba miec oczy dookola glowy,trzeba blyskawicznie kojarzyc fakty i przejsc na psio -dzieciecy sposob myslenia....... Czesem "normalnej"osobie ciezko skojarzyc ,ze np. plastikowy traktor jest potencjalna rzecza ktora mozna zdzielic psa......Nie zlosliwie ,tylko w celach eksperymentalnych. Czesem trzeba miec na uwadze ,ze pies uzurpuje sobie prawo do jedene poduszki....... Niemniej jaja sa czasem nieziemskie jak sie patrzy na nich....:evil_lol:
onka Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 oj maga nie histeryzuj:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: da sie przezyć i z dzieckiem i psami,wszystko zalezy od podejścia :p
resuruss Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='onka']oj maga nie histeryzuj:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: da sie przezyć i z dzieckiem i psami,wszystko zalezy od podejścia :p[/quote] Ja tez bylamtaka happy jak Zuzol nie zaczela pelzac po mieszkaniu......:evil_lol:
maga18 Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='onka']oj maga nie histeryzuj:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: da sie przezyć i z dzieckiem i psami,wszystko zalezy od podejścia :p[/QUOTE] wez pod uwage M3... bo jak sie ma dom i ogród to mozna i miec dziecko... :lol:
resuruss Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [IMG]http://img317.imageshack.us/img317/121/1310886ol.jpg[/IMG]
resuruss Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [IMG]http://img317.imageshack.us/img317/8937/13101104gc.jpg[/IMG]
malawaszka Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 :laola: super Buła wygląda :loveu: :loveu: :loveu:
onka Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='resuruss']Ja tez bylamtaka happy jak Zuzol nie zaczela pelzac po mieszkaniu......:evil_lol:[/quote] no ja własnie na to oczekuję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to dopiero będzie:lol:
malawaszka Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='onka']no ja własnie na to oczekuję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to dopiero będzie:lol:[/quote] haha to ja Ci teraz powiem, że pełzanie to jeszcze nie takie złe - ja teraz czekam aż Oliw zacznie śmigać na dówch łapach :evil_lol: to będzie masakra z uważaniem, żeby się w coś nie walnęła :roll:
maga18 Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 nooooooooooooo Majka jak nie mówiła byla najlepsza :evil_lol: Teraz juz wie co chce i jest kiepskawo :lol:
sh_maniak Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Ress Twoja działka jak kawałek lasku z polanka wygląda :loveu: Zamień sie na czarnoziem :evil_lol: ale piknie wygrabiony :eviltong: Foty superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :multi:
malawaszka Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='sh_maniak']Zamień sie na czarnoziem :evil_lol: ale piknie wygrabiony :eviltong: [/quote] :lol: :lol: :lol: sama grabiłaś???
onka Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 w którym miejscu mam qrde zrobic tutaj cos zebym nie dostawała ciagle na skrzynke info o odp na forum?:roll:
resuruss Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Ja juz tez wygrabilam!!!!!A jak!!!!Rece mnie bola ,ale za to jak mam ladnie!!!!:loveu: Teraz tylko wymiana plotu mnie czeka....:placz:
maga18 Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='onka']w którym miejscu mam qrde zrobic tutaj cos zebym nie dostawała ciagle na skrzynke info o odp na forum?:roll:[/QUOTE] w panelu uzytkownika musisz wylaczyc susbkrybowane tematy
malawaszka Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='onka']w którym miejscu mam qrde zrobic tutaj cos zebym nie dostawała ciagle na skrzynke info o odp na forum?:roll:[/quote] edytuj profil>>edycja opcji i tam masz zaznaczone Automatyczne powiadomienia na e-mail - to musisz zmienić
miniaga Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Zdięcia super a psy jeszcze fajniejsze i mój Quando....:loveu:
resuruss Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Quando na zdjeciach pokazuje swą prawdziwą nature....:diabloti:
sh_maniak Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='malawaszka']:lol: :lol: :lol: sama grabiłaś???[/quote] jak zwykle :placz: juz drugi raz :placz: trawe sobie dzisiaj kupiłam, taka jak na padoki dla koni :evil_lol: , moze tego chwilke nie zniszczą :roll: W ogole znowy tyle pracy na psim wybiegu, że ręce opadają :placz: Ale fajne sobie duperelki powyczajałam:evil_lol: , teraz tylko łopata w dłon i robic robic robic i zagrodzić husioroo tą cześci na m-c i czekac jak cos urosnie ... a potem patrzec jak to zniszczą :placz:
Recommended Posts