Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='miniaga']:o :o :o a świstak siedzi i zawija je w te sreberka SengaSengana? 0X[/quote]
Miniaga, zdenerwowałaś się??? zupełnie Cię nie rozumiem, przecież tu wszyscy się kochają, po co ten zielony ludek na końcu postu????

Posted

Senga ja sie nie denerwuje - zielony ludek - kosmita jest również iracjonalny jak tekst o swistaku i nawiązuje do Twojej wypowiedzi:

jeśli ta informacja jest dla ciebie tak istotna to trzeba było powiedzieć a tak....musiałaś do tego dochodzić własnymi siłami i na niewiele się to zdało

Posted

[quote name='miniaga']Senga ja sie nie denerwuje - zielony ludek - kosmita jest również iracjonalny jak tekst o swistaku i nawiązuje do Twojej wypowiedzi:

jeśli ta informacja jest dla ciebie tak istotna to trzeba było powiedzieć a tak....musiałaś do tego dochodzić własnymi siłami i na niewiele się to zdało[/quote]
a ja myślałam, że zielony ludek znaczy zupełnie co innego ale nie ten poziom jak dla mnie widać :lol:

Posted

[quote name='SengaSengana']mój poziom intelektualny chyba bardzo odbiega od Twojego, bo dla mnie nie ma w tym poście nic irracjonalnego[/quote]Dla mnie też nie i nie bardzo rozumiem skąd ten iracjonalizm

Posted

[quote name='Draczyn'][quote name='SengaSengana']mój poziom intelektualny chyba bardzo odbiega od Twojego, bo dla mnie nie ma w tym poście nic irracjonalnego[/quote]Dla mnie też nie i nie bardzo rozumiem skąd ten iracjonalizm[/quote]

w pełni się z Tobą zgadzam

Posted

Senga spytałam co to za pies z ciekawości. Nie pofatygowałeś się z odpowiedzią i piszesz, że mogłam ci napisać, ze dla mnie to istotna informacja. Iracjonalne i tyle, bo istotna nie była i nie mam zamiaru pytać o coś 10 razy a ustalenie co to za pies nie jest zbyt trudne.

Posted

no bo czy to takie ważne????? tu wszyscy są dla przyjemności i wszyscy sie kochaja bez względu na to jak się ich pies nazywa, więc odpisałam, że po domowemu RUDA, a że istotny jest dla Ciebie rodowód to trzeba bylo zaznaczyć ,poprostu!

Posted

[quote name='miniaga']O twoim poziomie intelektualnym sie nie wypowiadam - bo nie ma o czym gadać.[/quote]

to samo można powiedzieć o kulturze tego postu...

Posted

[quote name='AngelOfDeath']senega na to forum nigdy kultury ani dobrbego zachowania nigdy nie wprowadzala :lol: :lol:[/quote]

a ja akurat nie o niej mówiłem...

Posted

[quote name='SengaSengana'][quote name='maga18'][quote name='miniaga']Nio więc jak nazywa sie ta ruda piekność? I ile ma?[/quote]

to SUGAR Germanika :D ale ona to chyba we francuskiej hodowli jest :roll:[/quote]
brawo Maga18 !!!!!!!
jestem pod wrażeniem twojej przeogromnej wiedzy :lol:
a "chyba" robi różnice czy nie ?[/quote]

:oops:
jestem wzrokowcem... szybko zapamietuje zdjecia... a tym bardziej jak widnieje na nich ladny pies :D 8) :angel:
a ona jest u Ciebie? czy nadal we Francji? :roll:

Posted

[quote name='góral'][quote name='miniaga']O twoim poziomie intelektualnym sie nie wypowiadam - bo nie ma o czym gadać.[/quote]

to samo można powiedzieć o kulturze tego postu...[/quote]

Góral teraz to mnie rozsmieszyłeś do łez - bo zapomniałeś, że o poziomie intelektualnym wypowiedział sie pierwszy Senga na co odpowiedziałes ze wpełni się zgadzasz - wniosek
że twoja wypowiedż
to samo mozna powiedziec o kulturze tego postu...

odnosi się również dociebie, dlatego nie zgłaszam sprzeciwu :D

Posted

[quote name='miniaga'][quote name='góral'][quote name='miniaga']O twoim poziomie intelektualnym sie nie wypowiadam - bo nie ma o czym gadać.[/quote]

to samo można powiedzieć o kulturze tego postu...[/quote]

Góral teraz to mnie rozsmieszyłeś do łez - bo zapomniałeś, że o poziomie intelektualnym na co odpowiedziałes ze wpełni się zgadzasz - wniosek
że twoja wypowiedż
to samo mozna powiedziec o kulturze tego postu...
odnosi się również dociebie, dlatego nie zgłaszam sprzeciwu :D[/quote]Miniaga, widać, że masz fajnego męża, bo chyba nie lubi si kł€cić, czeggo chyba Ci brak. Czy nie możesz juz przestać. Po co te przepychanki?

Posted

Swoje wnioski Draczyn są błedne i wybacz, ale nie ma w zwyczaju usmiechac sie do kogoś, kto cały dzień szuka ze mną zaczepki( powody tego znam). Owszem mogłabym go zignorowac, ale i tak by to niczego nie zmieniło, bo poprostu ta osoba miała zamiar się dziś ze mna spiąć.

Posted

Prosze Was przestancie.....Wszyscy.....
Naprawde nie sadze ,zeby te kilka postow Gospo mogly tak bardzo na Was wplynac......
Mnie osobiscie dotyczyl jeden z jego atakow,tzn uscislajac moich psow,ale nie zamierzam rwac sobie wlosow z glowy z tego powodu.
Naprawde nie warto robic z tak fajnego forum miejsca klotni czy sporow.

Posted

[quote name='matrix.....'][quote name='resuruss']Prosze Was przestancie.....Wszyscy.....
Naprawde nie warto robic z tak fajnego forum miejsca klotni czy sporow.[/quote]

Detektywie :D jak zwykle masz rację !![/quote]Ja tez jestem po wielokroćć za

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...