Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzien dobry czesc i czolem!!!!!
Powrot super matki......!!!!!! :lol:
Moja wczorajsza nieobecnosc na moim ukochanym forum spowodowana byla tym,ze moja kochana coreczka Zuzia "pobawila sie przez chwilke modemem.......i go przelaczyla na tryb czuwania,hahahahahahaahah.
Bylo trzech informatykow,sprawdzali system,potem wszystkie kable podejrzewajac nikczemnie moje przegrzeczne psy.....i nic.Nie umieli mi powiedziec dlaczego nie mam netu.....
Nagle mnie olsnilo...przyprowadzilam malego "speca - Zuzie" i ladnie ja poprosilam zeby pokazala jak sie bawila.....no i pokazala :evilbat: i jestem.
Oto uroki macierzynstwa!!!! :wink:

Posted

[quote name='resuruss']A oto mina "zloczyncy" jak ja uswiadamialam ,ze nie wolno ruszac komputera......

[img]http://img502.imageshack.us/img502/3621/1310234xy.jpg[/img][/quote]
Ta szelmowska minka, to wg mnie "mów do mnie jeszcze, pogadaj sobie, a ja i tak wiem co robię"

Posted

ress ni standarcik - jak to z dziećmi. Odpisałam ci na gg dopiero teraz bo moja terorystka jest chora i przpychałyśmy się z lekarstwami i mierzeniem temperatury :D

Posted

Miniaga!Pozdrow Milenke od cioci Ani - niech szybko zdrowieje dziewczyna!!!!!

Draczyn!Dokladnie!Ona ma strasznie bogata mimike twarzy.....wszystko co mysli widac od razu :evilbat:

Wiem ,ze to nie forum dla mlodych mam,ale jak juz ten watek zaistnial tutaj to napisze co Zuzka dzis wymyslila.
Otoz ma sliczna sukieneczke - princeske z kieszonka na brzuszku.
Dzis cos nie za bardzo jej podchodzil obiadek.....wiec go skrzetnie tam wypluwala......ja oczywiscie nic nie widzialam....bo jak na nia patrzylam to chowala go gdzies pod policzkiem.
Po godzinie zaczelo wyciekac...... :evilbat:

Posted

[quote name='resuruss']Miniaga!Pozdrow Milenke od cioci Ani - niech szybko zdrowieje dziewczyna!!!!!

Draczyn!Dokladnie!Ona ma strasznie bogata mimike twarzy.....wszystko co mysli widac od razu :evilbat:

Wiem ,ze to nie forum dla mlodych mam,ale jak juz ten watek zaistnial tutaj to napisze co Zuzka dzis wymyslila.
Otoz ma sliczna sukieneczke - princeske z kieszonka na brzuszku.
Dzis cos nie za bardzo jej podchodzil obiadek.....wiec go skrzetnie tam wypluwala......ja oczywiscie nic nie widzialam....bo jak na nia patrzylam to chowala go gdzies pod policzkiem.
Po godzinie zaczelo wyciekac...... :evilbat:[/quote]Hahahahaha REs, to cudownie inteligentne dziecko. Ucałuj ją od Cioci Draczyn
[b]Miniaga[/b] Wyściskaj od dogomaniaków swoją malą terrorystkę

Posted

Onka, Teddy - piękny piesek, jestem pod wrażeniem. AngelOfDeath mam pytanie, i to nie z ciekawości, dużo masz papilloników? Ja mam jednego, ukochanego, strasznie charakternego, a przy tym wyjątkowo jazgotliwego. Czy to jest cecha tej rasy? On po prostu szczeka za wszystkie pozostałe cztery. No a grzywki przy nim to prawie niemowy.

Posted

[quote name='Donio']Onka, Teddy - piękny piesek, jestem pod wrażeniem. AngelOfDeath mam pytanie, i to nie z ciekawości, dużo masz papilloników? Ja mam jednego, ukochanego, strasznie charakternego, a przy tym wyjątkowo jazgotliwego. Czy to jest cecha tej rasy? On po prostu szczeka za wszystkie pozostałe cztery. No a grzywki przy nim to prawie niemowy.[/quote]

mam 3 papillony .....

z tego Winky byla bardzo szczekilwa ale wraz z wiekiem sie uspokoila , a reszta jest cicho , tyz nie mowy ......

pozdrawiam

Posted

[quote name='resuruss']A oto mina "zloczyncy" jak ja uswiadamialam ,ze nie wolno ruszac komputera......

[img]http://img502.imageshack.us/img502/3621/1310234xy.jpg[/img][/quote]

KURCZE :stupid: :stupid:

jak się robi takie cudne dzieciaczki :thumbs: :baby: :baby: :ices_bla: :ices_bla:

Posted

Wszystkie sa cudne!!!
A moja Zuzka to terorystka!!!Wlasnie ja polozylam spac....dostala do wypicia i oczywiscie mnie poiformowala ,ze mleczko jest BE-BE i mama AM.

Posted

Jeszcze nie.....ale ja mam na razie "urlopik" od tej czynnosci ,bo babcia jest na wakacjach u nas i bardzi chetnie sie z mala madrala kladzie na drzemeczke.
Tylko co ja zrobie jak ja przyzwyczaji do tego??????
UUUUUUUU, a tak ladnie Zuzka zasypiala sama....

Posted

[quote name='maga18'][quote name='miniaga']Nio więc jak nazywa sie ta ruda piekność? I ile ma?[/quote]

to SUGAR Germanika :D ale ona to chyba we francuskiej hodowli jest :roll:[/quote]
brawo Maga18 !!!!!!!
jestem pod wrażeniem twojej przeogromnej wiedzy :lol:
a "chyba" robi różnice czy nie ?

Posted

[quote name='miniaga']Doszłam juz do tego! Ale jak ktoś robi z tego wielką tajemnicę to nie nie ośmielałam psuć mu zabawy :D :D :D[/quote]
może dla Ciebie jest to zabawa ale dla mnie bynajmnej nie , jest mi zupełnie obojetne jak sie nazywa ten na przykład twój piekny piesek w avatarku, bo ja tu jestem tylko dla przyjemniości szpiegowania tego co chcę :lol: :lol: :lol:
jeśli ta informacja jest dla ciebie tak istotna to trzeba było powiedzieć a tak....musiałaś do tego dochodzić własnymi siłami i na niewiele się to zdało...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...