Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

A ja jako szpieg odbiegnę od tematu,mam pytanie do Onki, "nieczepialskie" 8)
Ile masz teraz psów bo tak sobie liczę i doliczyć się nie mogę a z tego co wiem zbliża się Twój wielki dzień, nie boisz się, że nie dasz sobie rady z tymi wszystkimi obowiązkami i z psami? ja niedawno miałam podobną sytuację ale moje przypuszczenia na temat obowiązków nawet nie były porównywalne z rzeczywistością ale szybko przejżałam na oczy :lol:
a psy przecież też wymagają uwagi i czasu...
wiem, że Res jest SUPERMATKĄ I jednocześnie właścicielką kilku psów ale jak ona to robi, to nie wiem??? :lol:

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiesz ja myśle, że macierzyństwo nie przeszkadza w niczym i wszystko polega na dobrej organizacji. ONka pewnie nie jest jedyną osoba w domu i bedzi miała przy sobie ludzi którzy jej pomogą, Ja osobiście marzę o takiej pełnej chacie :D

Ress zdecydowanie to supermanka. :D

Posted

[quote name='AngelOfDeath']istnieje jeszcze taka instytucja jak maz , prawda ........[/quote]Niestety męzowie przeważnie niewiele się w domu udzielają, a przeważnie czekają tylko na oklaski

Posted

NIo draczyn to na szczęście dawno zaczeło sie zmieniać. Mój małżonek bierze czynny udział w codziennych zajęciach. ja np nie dotykam się do pralki. Robi własciwie to o ja, może troche rzadziej, ale ja pracuje w domu a on dojerzdża do firmy. Onka za chwile zostanie mama iżycze jej takiej pomocy jaka ja miałam. Mój Artur pierwszy wziął MIle na ręce i własciwie jedyne czego nie robił - to nie karmił jej piersią :D

Posted

[quote name='Draczyn'][quote name='AngelOfDeath']istnieje jeszcze taka instytucja jak maz , prawda ........[/quote]Niestety męzowie przeważnie niewiele się w domu udzielają, a przeważnie czekają tylko na oklaski[/quote]
:lol: :lol: no może nie do końca ale mężowie też zwykle mają swoje obowiązki i zwykle nie siedzą w domu prawda?
A co do dobrej organizacji...owszem także uważam, że macierzyństwo w niczym nie przeszkadza ale na wiele rzeczy poprostu przestaje brakować czasu
...a wybierać miedzy wolnym czasem dla dziecka a wolnym czasem dla psów którymi też trzeba się zająć....niełatwe zadanie

Posted

[quote name='Draczyn'][quote name='AngelOfDeath']istnieje jeszcze taka instytucja jak maz , prawda ........[/quote]Niestety męzowie przeważnie niewiele się w domu udzielają, a przeważnie czekają tylko na oklaski[/quote]
Ooooooo, [b]Draczyn[/b] - i tu się z Tobą nie zgodzę :wink:
Remol, mąż Onki jest super facetem. Pracuje, remontuje,gotuje,piecze,odbiera porody (psie), warzy pyszne piwko ...itp ,itd.....
Tylko pozazdrościć . :lol:

Posted

Nio chyba troche przesadzasz - oczywiście, ze jest trudniej o czas, ale jeżeli Onka bedzie miała takiego malucha jak mój ... Moja córa do 6 miesiąca spała pieknie a jak sie budziła to rozgladaał sie po pokoju. Czasami nie mogłam sie doczekać kiedy się obudzi. MIałam czas na wszystko. Oczywiscie dzieciaczki sa różne, ale nawet bardzo absorbujacy maluszek musi kiedyś spać, wyjść z tatą na spacerek itp

Posted

a i skoro onka zdecydowala sie wraz z mezem na kolejnego psa i szczeniaczki to napewno brali pod uwage ze beda miec jeszcze male bambino
i nie sadze ze gdyby nie byliby pewni to by sie na to nie zdecydowali

truskawka jest bardzo ciekawska :lol: :lol: :lol:

Posted

[b]SengaSengana[/b] Jestem ciekawska :oops:
Co to za cudny grzywek w Twoim awatarku ??
A może już o nim pisałaś a ja przeoczyłam ???

Posted

Jolka ,prawda że cudny?
nie nie pisałam i pisać raczej nie będę, bo nie ma o czym, jest z hodowli Germanika,
a na zdjęciu jest jeszcze bardzo malutka a teraz jest już dużo większa :lol:

Posted

[quote name='SengaSengana'][color=red]truskawka jest bardzo ciekawska [/color]
nie bardziej niż Ty 8) ale i tak dobrze, że wreszcie wiesz co oznacza mój nick :lol: :lol:[/quote]

do niczego mi nie jest to potrzebne :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='AngelOfDeath'][quote name='SengaSengana'][color=red]truskawka jest bardzo ciekawska [/color]
nie bardziej niż Ty 8) ale i tak dobrze, że wreszcie wiesz co oznacza mój nick :lol: :lol:[/quote]

do niczego mi nie jest to potrzebne :lol: :lol: :lol:[/quote]
mnie także...

Posted

[quote name='sh_maniak']Angel co sie wadzisz od rana co ?? ;)

Wam tez nie działaja emotki??[/quote]

kto ja .... nieeee

nie lubie jak ktos jest zbyt ciekawy wszystkiego :evilbat: :lol: :lol: :lol:

dla kogo rano dla tego rano :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :o

Posted

[quote name='sh_maniak']Angel co sie wadzisz od rana co ?? ;)

Wam tez nie działaja emotki??[/quote]Widać biomet niekorzystny :multi: , jak widać u mnie emotionki działają

Posted

[quote name='miniaga']Nio więc jak nazywa sie ta ruda piekność? I ile ma?[/quote]

to SUGAR Germanika :D ale ona to chyba we francuskiej hodowli jest :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...