Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Germanika']Sh_maniak,będą uważać NAPEWNO,ale TYLKO na siebie!!!!!!!!! :D[/quote]

Myslisz, że w tej rywalizacji by sie jeszcze za Ciebie zabrali :hmmmm:
Na next wystawie Germanika, łysy :lol: :wink:

Posted

[quote name='Germanika']Sh_maniak,zawsze ja mogę jakiś mały baleyage rzucić Tobie na główkę :D[/quote]

no własnie wtedy gdy my będziemy zdawali egzamin, Germanika jako egzaminator będzie trochę zajęty i nie zauważy naszych niedociągnięć w pielęgnacji grzywka ...

Posted

Baleyage to nic w porównaniu z reszta :lol: :lol: ( rozczesywanie, suszenie masakrycznie długo i prostowanie z moim marudzeniem jako gratis :lol: :lol: )
A ja nienawidzę jak mi ktos cos przy włosach robi :evilbat: , jak ide do fryzjera to tydzień sie psychicznie nastawiam :wink: :lol:

Ale miło Germanika, ze pomyslałeś, moze kiedys będziesz miał ta nieprzyjemnosc mnie uczesać :wink: 8)

Posted

Tak siedzimy tu sobie na tych grzywcowych topicach, a mi sie cos przypomniało :oops: :wallbash:
Jak źle wpisałam w protokół na cacibówce w Opolu pieska grzywacza właśnie ( chyba BIS Junior lub Puppy) i zamiast Germaniki pieska wyczytana jakiegos innego grzywacza, ale wstyd :oops: :oops:
A to wszystko z pospiechu :(

Posted

No dobrze dobrze :wink: ... moze i lepiej dla mnie, bo bys juz wiecej po tych moich "cudnych włosach" nawet pewnie postu na dgm nie chciał ze mna wymienic :wink: :lol:

Posted

Pochwale sie jeszcze Bulka

[img]http://img522.imageshack.us/img522/1902/131040gg.jpg[/img]

Germanika!ja nie watpie,tylko jak mowie ,Nabab jest zawsze posagowy,a tu taki fajny rozbrykany konik!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...