Jump to content
Dogomania

Galeria zdjęć (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='misiaczek']Draczyn,no widzisz...udaje Ci się wklejanie fotek.Brawo :klacz: :klacz: :klacz:[/quote]Ale to te z mojej strony, ale przez ten image shak nic mi nie wychodzi

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='misiaczek']Tylko to pierwsze ciut za duże.[/quote]Wg tego co było napisane w jego właściwościach, to jest dobre. Może ten wmiar , który tam jest napisany nie jest zgodny z rzeczywistocią, ale widzę, że mieści się na stronie

Posted

[quote name='misiaczek']Tak, mieści się,ale mogą być na forum 500x500 px.A to ma 581x526 px.Ale może mod nie zauważy :wink: :D .[/quote]On jest taki śliczny ten szczeniaczek. To zdjęcie z przed kilku lat, ale mnie się on okropnie podobal. :agrue: :agrue: :agrue:

Posted

[quote name='misiaczek']To prawda...on jest śliczny :D .Mi też bardzo się podoba.[/quote]Niech trochę pobędzie. Póżniej go zmniejszę. To zdjęcia z przed ok 10ciu lat, ale moje ulubione

Posted

Ja bym to zrobiła, gdybym potrafiła. Jeśli Twój pies jest na jakięjs stronie w necie to potrafię, a jeśli nie to poproś Misiaczka. Ona jest biegła w tym temacie

Posted

Jeśli to nie sprawi kłopotu to prosiłabym o umieszczenie fotki mojego psa pod moim podpisem
[url]http://www.pedigreedatabase.com/gsd/pedigree/59114.html[/url]
:) :) :)

Posted

[quote name='JustynaJK']Jeśli to nie sprawi kłopotu to prosiłabym o umieszczenie fotki mojego psa pod moim podpisem
[url]http://www.pedigreedatabase.com/gsd/pedigree/59114.html[/url]
:) :) :)[/quote]Przepiękny pies

Posted

Ja nie mogę go osobiscie wstawić do podpisu,bo Ty masz swój profil,do którego możesz tylko wejść Ty,ponieważ posiadasz hasło.Ale mogę Ci zmniejszyć fotkę i przesłać na maila.Potem napiszę jak masz postepować dalej.Piesek piekny :D .

Posted

[quote name='Viris']Draczyn wyslij mi linki do duzych zdjec ktore chcesz wystawic, to je zmniejsze i wystawie.[/quote]Chętnie skorzystam w przyszłości. Muszę porobić nowe aktalne zdjecia. Narazie to wklejałam te z mojej strony i już chyba wszystkie są na dogo. Dzięki, jak porobię to Ci wyślę

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...