Daga_i_Oskar Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Idziemy na roller'a o nazwie nemezis - ach jak to zasuwało, kurcze taka drenalina, ze szok :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][IMG]http://images24.fotosik.pl/34/b7e1a83f5fbdd98c.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]no to leeeecimy [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][IMG]http://images27.fotosik.pl/35/8c197018e757b8cb.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]i do góry nogami :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][IMG]http://images30.fotosik.pl/35/d005e139475bdfd8.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]ach ciufcia, czerwona, niewinna ciufcia - było zajedwabista :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][IMG]http://images28.fotosik.pl/34/a75fce74d4a931ed.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]i nieźle zasuwała[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][IMG]http://images26.fotosik.pl/34/82f30bfb4203c018.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Aga76 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Cześć Daguś :loveu: Znalazłam coś dla siebie - pontony :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Jak to w we wszytskich parkach, wesołych miasteczkach znajduje sie wiele stanowisk, gdzie mozemy cos wygrac, tutaj na kazdym kroku spotykalo się stragany z zabawkami i innymi pierdołkami[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][IMG]http://images26.fotosik.pl/34/e7b839be73bd2fc8.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Kolejnym Naszym podbojem był Air - kurcze no chyba jeden z najlepszych roller coasterów jaki wymyslono do tej pory, w nim sie nie siedzi, w nim sie leci, leci niczym ptak :loveu: mozna podziwiac swiat z gory ...[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][IMG]http://images30.fotosik.pl/35/325f1b20ec125ac2.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][IMG]http://images25.fotosik.pl/34/d2dfe083d1f8a02b.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][IMG]http://images23.fotosik.pl/34/b783691bf382c786.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]a czasem popatrzec sobie w chmury :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][IMG]http://images27.fotosik.pl/35/fa939f39a01e1858.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 [quote name='Aga76']Cześć Daguś :loveu: Znalazłam coś dla siebie - pontony :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Kasiu z usług wiewiórki także mogłabys skorzystac i gwarantuje, ze zadnych zawrotów głowy po niej byś nie miała :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Agga Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [B][COLOR="DarkGreen"]Daga cudowne foteczki. Fajnie widzieć twoją zadowoloną buzię.[/COLOR][/B] Quote
Aga76 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Zaraz mnie zemdli od tych szybkich zdjęć ojojoj :mdleje: ale też widziałam cudne pluszaki :megagrin: duże pluszaki :grins: Quote
Kasia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Ja to już nawet oglądać tego nie mogę bo się mnie we główce kręci...:roll: No normalnie to nie dla mnie. Daguś, a Ty na każdej i z każdej skorzystałaś? :lol: Quote
Kincia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 uu lecimy :loveu::loveu: Super fotki musze kiedys sie tam wybrac (za 10 lat xD) Super atrakcje a te rollcastery miodzio :loveu::loveu::loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 [quote name='Agga'][B][COLOR=darkgreen]Daga cudowne foteczki.[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Fajnie widzieć twoją zadowoloną buzię.[/COLOR][/B][/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Agusia :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Oj zadowolona jest bo to był bardzo wyczekiwany wyjazd :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='Aga76']Zaraz mnie zemdli od tych szybkich zdjęć ojojoj :mdleje: ale też widziałam cudne pluszaki :megagrin: duże pluszaki :grins:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Haha no pluszkaczków było bardzo dużo, jedne małe, jedne wieksze i takie baaardzo duże - tymi pewnie byś się zadowoliła :megagrin:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='fidelek2']Ja to już nawet oglądać tego nie mogę bo się mnie we główce kręci...:roll: No normalnie to nie dla mnie. Daguś, a Ty na każdej i z każdej skorzystałaś? :lol:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Kasiu jeżdziłam na wszytskim co było możliwe i to nawet po kilka razy :lol: Czasami w kolejce stało się ok 1.5h ale warto było :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']uu lecimy :loveu::loveu: Super fotki musze kiedys sie tam wybrac (za 10 lat xD) Super atrakcje a te rollcastery miodzio :loveu::loveu::loveu:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Kinguś Jak będziesz kiedyś w Świnoujściu to podskocz do Niemiec do Heide Parku stamtąd już jest naprawdę rzut beretem, a atrakcje gwarantowane, zresztą zerknij sobie na stronę tego parku :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Kasia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Ty to taka sama jak moja siostra - wszystko musi sprawdzić, wszystkiego zakosztować i jak może to żadnej okazji nie przepuści :loveu: Teraz mieszka i studiuje w Niemczech i co tylko ma okazję to też odwiedza takie wesołe miasteczka :lol: Quote
Aga76 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 To ja najpierw kupię sobie wielkiego pluszaka i później z nim mogę iść popływać pontonem [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/Jun%20midi/C078.gif[/IMG] Quote
Kincia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Kinguś Jak będziesz kiedyś w Świnoujściu to podskocz do Niemiec do Heide Parku stamtąd już jest naprawdę rzut beretem, a atrakcje gwarantowane, zresztą zerknij sobie na stronę tego parku :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Wlasnie bylam tam kiedys doplynelismy do niemiec ale bardzo padalo i nie wyszlismy :angryy::placz::placz: Quote
dadiii Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Witam!!!! ale masz fajnie tam tez tak chce!!!! Quote
PositiveThought Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 ale bajery :loveu: muszę namówić kogoś, możemy pojedziemy klasą w tym roku tam na wycieczkę, bo to bliziutko ze Szczecina właściwie :lol: pozdrawiam CIę strasznie mocno :calus: Quote
koregra Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Za mało mi czasu dajesz Daguś:-( ale się postaram:lol: Fajowe fotki. Super atrakcje - szkoda że tak daleko:placz: Quote
Magda Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Hej! Już tam do Ciebie lecę................ za fajnie się bawisz. Nie mogę na to pozwolić, żebyś sama się tam bawiła:diabloti: Quote
PositiveThought Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 dzień dobry w piątek - tygodnia koniec i początek! :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Witam w to piątkowe, słoneczne:crazyeye: popołudnie.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Miałam dzisiaj ranek wolny, wiec się wyspałam, w dodatku słoneczko za okienkiem jest wiec i nastroj od razu lepszy :multi: tylko kurcze jakies chorobsko chyba mnie dopada, migdałki powiększona i bolą, katar z nosa cieknie :shake: a tyle witaminek sie najadłam i nic nie uchronilo jak widac. Teraz popijam sobie Calcium ;) [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Dziewczyny - no rzeczywiscie jestem taka, ze jak mam mozliwosc to niczego nie odpuszcze, wszystko trzeba sprobowac, bo jak sie nie sprobuje to sie nie wie czy jest fajne, czy tez nie :cool3: Do odwaznych swiat nalezy, co to jest z Wami :evil_lol: :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Beatko - namawiaj, namawiaj, bo warto! Ja wlasnie bedac w Świnoujściu na wakacjach (obóz) to był organizowany wyjazd do Heide ... stwierdzilam, ze nie wazne ile bedzie kosztowal to pojade, bo juz przepuscilam taka okazje we Włoszech jak byłam, nie pojechłam do Mirabilandi i zaluje :roll: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Madzia - przyjezdzaj :multi: Bedziesz mi towarzyszyla przy dziennym wstawaniu o 6 :cool3: ? Razem bedziemy chodzily do pracy, potem narzekały jakie to zmeczone jestesmy, ze poszloby sie na plaze, a pogoda nie dopisuje :evil_lol: Przyjemności sa na koncu :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Koregra - no dobla, przedłuże Ci czas ... tak długo ile go potrzebujesz ok? [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]P.S zdjecia obcietej malej Besulinki wkrotce pokaze, jak Marcela wysle mi je na maila, bo kurcze nie moge ich nigdzie znalezc na dogo, a nie mam tutaj swoich zdjec, a na swoim kompie mialam duzo Besulinki :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]dadiii - witamy :multi: i ponownie zapraszamy :razz: :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Aga76 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Daguś, duuużo zdróweczka, nie choruj nam. Buziaczki. Quote
PositiveThought Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 nie wolno chorym być! przesyłamy zdrowe całuski dla cioci Dagi :calus: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 [quote name='Aga76']Daguś, duuużo zdróweczka, nie choruj nam. Buziaczki.[/quote] [quote name='koregra']Kuruj się tam ;)[/quote] [quote name='PositiveThought']nie wolno chorym być! przesyłamy zdrowe całuski dla cioci Dagi :calus:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Oj moje Kofane cioteczki się o mnie troszcza jak miło :multi: :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Na chorowanie nie moge sobie pozwolic, bo duzo pracy jest i jestem w restauracji potrzebna :roll: wiec robie wszystko aby stan sie nie pogorszyl, tableteczki sa w pogotowiu, miejmy nadzieje, ze to tylko chwilowe :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
maartucha Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 [CENTER]o jejQ :calus: Najlepiej to chorować na ziemi ojczystej :eviltong::terazpol: Wracaj do formy :D ale to raz dwa :mad: Pozdrawiamy ze zmiennego pogodowo Polski :loveu: trzymaj się cieplutko :loveu: [/CENTER] Quote
PositiveThought Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 szkoda, że Oskarcia nie masz, parę liznięć po nosku na pewno by pomogło :calus: ano troszczymy się, cioteczko droga! Quote
Recommended Posts