Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Magda_Miki']Moze sami ustalaj kolejne odcinki??:cool3: Moze bedzie motyw zdrady?:evil_lol::evil_lol:[/quote]

Motyw zdrady będzie w 998 odcinku :evil_lol: Szukamy chętnej, która zagra Julię:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i tym samym będzie wybranką Piotra :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Moniś']Motyw zdrady będzie w 998 odcinku :evil_lol: Szukamy chętnej, która zagra Julię:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i tym samym będzie wybranką Piotra :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Szukajcie, a znajdziecie:eviltong:

Posted

[quote name='Moniś']Motyw zdrady będzie w 998 odcinku :evil_lol: Szukamy chętnej, która zagra Julię:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i tym samym będzie wybranką Piotra :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Ja mam na drugie Julia i juz jestem wybranka Piotra :lol: Moze nie tego, ale nie narzekam ;)

Czesc Dagus :bye:

Posted

[quote name='Teklunia']Ja mam na drugie Julia i juz jestem wybranka Piotra :lol: Moze nie tego, ale nie narzekam ;)
[/quote]

Zazdroszczę Ci Kasiu tego drugiego imienia :loveu::loveu: Ja nazwę tak swoją córeczkę :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Moniś']Zazdroszczę Ci Kasiu tego drugiego imienia :loveu::loveu: Ja nazwę tak swoją córeczkę :loveu::loveu::loveu:[/quote]jak bylam mala to go serdecznie nie znosilam! ale teraz tez juz mi sie podoba :)

Posted

Cześć :cool3: :cool3: :cool3: ...

[quote name='Moniś']Wiecie co, gniewam się :evil_lol:
Już po 11, a Wy zamiast kręcić kolejny odcinek to robicie niewiadomo co! :mad::mad::mad:[/quote]

Próbę przeprowadzamy :cool3: :cool3: :evil_lol: ...

[quote name='Teklunia']Ja mam na drugie Julia i juz jestem wybranka Piotra :lol: Moze nie tego, ale nie narzekam ;)[/quote]

No prosze, Julia się znalazła :cool3: ... Nawet nie będę narzekać :cool3: :cool3: :eviltong: ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Przy niektórych scenach reżyser nie może patrzeć :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: ...[/quote]

reżyser to MUSI widziec wszystko!
WIELKI BRAT PATRZY :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Cześć dziewczyny i rodzynku :razz: :razz: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]ale nagadaliście mi tutaj :lol: :lol: następny odcinek telenoweli będzie po niedzieli, musismy przećwiczyc kilka scen :razz: :razz: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Czy ktoś mówił tu cos, ze chce Macho :razz: :razz: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[URL="http://imageshack.us/?x=my6&myref=http://imageshack.us/"][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][IMG]http://img81.imageshack.us/img81/8516/osk149fm.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]prawie jak Macho :megagrin: :megagrin: :megagrin: :grin: :grin: :shiny: :shiny: :roflt: :roflt:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Moniś']reżyser to MUSI widziec wszystko!
WIELKI BRAT PATRZY :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Ja już wolę, żeby wszystkiego nie widział :cool3: :evil_lol: :evil_lol: ...

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]ale nagadaliście mi tutaj :lol: :lol: następny odcinek telenoweli będzie po niedzieli, musismy przećwiczyc kilka scen :razz: :razz: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/quote]

A kiedy zaczynamy ćwiczyć? :razz: :razz: :razz:

Posted

[quote name='PiotrekJ']Ja już wolę, żeby wszystkiego nie widział :cool3: :evil_lol: :evil_lol: ...
[/quote]

Hmmmm, skoro tak to szukajcie sobie innego reżysera :angryy::evil_lol:

Posted

[quote name='Moniś']Hmmmm, skoro tak to szukajcie sobie innego reżysera :angryy::evil_lol:[/quote]

Jak tak to ja rezygnuję :roll: ...

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]może dzisiaj? :razz:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

Przecież mówiłem, że dziś nie mogę :shake: ... A może jutro? :razz:

Posted

[quote name='PiotrekJ']Jak tak to ja rezygnuję :roll: ...

Przecież mówiłem, że dziś nie mogę :shake: ... A może jutro? :razz:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Hmm jutro nie bardzo :shake: jestem już umówiona i późno wracam :roll: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]P.S Moniś nie odchodź !![/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]P.S Moniś nie odchodź !![/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

hahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No nie wiem, nie wiem :evil_lol::evil_lol:

Posted

cześć Dagulka !

Jakże by inaczej , pogaduchy nierozłącznego tercetu...:cool1:

nie przeszkadzam :cool3:, uciekam ,tylko chciałam pozdrowić Dagusie i Oskarka i i zyczyc im miłego dzioneczka !:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple] [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[URL="http://imageshack.us/?x=my6&myref=http://imageshack.us/"][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][IMG]http://img81.imageshack.us/img81/8516/osk149fm.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]prawie jak Macho :megagrin: :megagrin: :megagrin: :grin: :grin: :shiny: :shiny: :roflt: :roflt:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]daga, to zdjecie mnie rozbroilo :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Aluś,[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]teraz pewnie bedzie chwila spokoju :lol: weekend Świąteczny to trzeba troche sobie odpuśić :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]No i ślicznie dziękujemy za pozdrowionka :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Kasiu,[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]jak ja zobaczyłam to zdjęcie, to myślałam, że z krzesła spadne i nie wierzyłam własnym oczom, ze mój pies może tak na zdjęciu wyjść :lol: :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]A ja własnie farbuję włoski, trzeba odświeżyć kolorek :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Kasiu,[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]jak ja zobaczyłam to zdjęcie, to myślałam, że z krzesła spadne i nie wierzyłam własnym oczom, ze mój pies może tak na zdjęciu wyjść :lol: :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/quote][SIZE=1][COLOR=SlateGray]...zajrzyj do konkursu kwietnia... :cool1:[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Teklunia'][SIZE=1][COLOR=slategray]...zajrzyj do konkursu kwietnia... :cool1:[/COLOR][/SIZE][/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]zajrzałam:multi: i za nominacje podziękowałam[/COLOR][/SIZE][/FONT] :buzi: