Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]a jak bardzo :razz: :razz: :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

Za dużo byś chciała wiedzieć odrazu :razz: :razz: :eviltong: ...

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]No to jesteśmy wszyscy w komplecie, to zaczynamy :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Moniś dawaj no tu scenariusz :razz:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Moniś']dobrze, dobrze- widzę, że aktorzy powrócili i jest wszystko w porządku :evil_lol::evil_lol:
tak trzymać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Właśnie miałem zapytać gdzie się podziewa Nasza Pani reżyser :razz: ... Ale widzę, że już się znalazła :p ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Właśnie miałem zapytać gdzie się podziewa Nasza Pani reżyser :razz: ... Ale widzę, że już się znalazła :p ...[/quote]

Ja zawsze pojawiam się w pore :cool3::cool3::cool3:

Daga, scenariusz dawałam Ci już kilka razy na gg, wiesz co masz robić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='PiotrekJ']Za dużo byś chciała wiedzieć odrazu :razz: :razz: :eviltong: ...[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]aha rozumiem, ze to jeszcze nie ten odcinek :eviltong: :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Moniś']Ja zawsze pojawiam się w pore :cool3::cool3::cool3:

Daga, scenariusz dawałam Ci już kilka razy na gg, wiesz co masz robić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]ale tutaj takich obrazków nie ma jakie daałas mina GG :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Moniś']Daga, scenariusz dawałam Ci już kilka razy na gg, wiesz co masz robić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

A może i ja go otrzymam, co? :razz:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]aha rozumiem, ze to jeszcze nie ten odcinek :eviltong: :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

Jasne, że to jeszcze nie TEN odcinek :evil_lol: do THE ENDu zostało ich jeszcze 999 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Piotrek'] A może i ja go otrzymam, co? :razz:[/QUOTE]

nie znam Twojego gg :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Moniś tylko wiesz wytnij te kila scen :evil_lol: :evil_lol: Piotrek o nich nie musi wiedziec :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

ależ skąd :evil_lol::evil_lol::evil_lol: toż muszą być i ekscytujące wątki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Moniś']ależ skąd :evil_lol::evil_lol::evil_lol: toż muszą być i ekscytujące wątki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]no ale jak sie dowie, ze pod koniec telenoweli w 998 odcinku pojawi sie Romeo to sie moze załamać biedaczysko, jeszcze krzywde sobie zrobi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]no ale jak sie dowie, ze pod koniec telenoweli w 998 odcinku pojawi sie Romeo to sie moze załamać biedaczysko, jeszcze krzywde sobie zrobi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

Oj nie martw sie, On bedzie miał wtedy Julie na pocieszenie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
zrzuci mu włosy i wespnie sie po nich do jej komnaty :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Moniś']Oj nie martw sie, On bedzie miał wtedy Julie na pocieszenie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
zrzuci mu włosy i wespnie sie po nich do jej komnaty :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]hahaha ciekawe co Pietrek na to :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Moniś']Oj nie martw sie, [B]On bedzie miał wtedy Julie na pocieszenie[/B] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
zrzuci mu włosy i wespnie sie po nich do jej komnaty :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Zaczyna mi się to podobać :cool3: :cool3: :cool3: ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Zaczyna mi się to podobać :cool3: :cool3: :cool3: ...[/quote]

no nie może być inaczej:cool3::cool3::cool3:
tylko kto zagra Julię? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Oskarkowi do tych okularkow [url]http://img209.imageshack.us/img209/6104/osk34rl.jpg[/url] pasowala by bluzeczka "Security"
[url]http://www.allegro.pl/item98129491_nowosc_letnie_bawelniane_t_shirty_z_nadrukiem_.html[/url]
Super by wygladal. Daga, przemysl to :razz::razz:8-) Miala bys prawdziwego bosa obok siebie 8-)

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Hmm moze cating zrobimy :cool3: :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Ok Telenoweliści :evil_lol: koniec na dzisiaj :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Ja juz grzecznie mówię DOBRANOC i zapraszam na ... hmm po weekendzie :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='anetta']Oskarkowi do tych okularkow [URL="http://img209.imageshack.us/img209/6104/osk34rl.jpg"]http://img209.imageshack.us/img209/6104/osk34rl.jpg[/URL] pasowala by bluzeczka "Security"
[URL="http://www.allegro.pl/item98129491_nowosc_letnie_bawelniane_t_shirty_z_nadrukiem_.html"]http://www.allegro.pl/item98129491_nowosc_letnie_bawelniane_t_shirty_z_nadrukiem_.html[/URL]
Super by wygladal. Daga, przemysl to :razz::razz:8-) Miala bys prawdziwego bosa obok siebie 8-)[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]dzięki Anetko za link :buzi: przemyślimy :razz:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Hmm moze cating zrobimy :cool3: :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/quote]

ooo to jest myśl!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dobranoc Daga :buzi:

Posted

[quote name='Moniś']Wiecie co, gniewam się :evil_lol:
Już po 11, a Wy zamiast kręcić kolejny odcinek to robicie niewiadomo co! :mad::mad::mad:[/quote]

Moze sami ustalaj kolejne odcinki??:cool3: Moze bedzie motyw zdrady?:evil_lol::evil_lol: