PiotrekJ Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]a jak bardzo :razz: :razz: :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Za dużo byś chciała wiedzieć odrazu :razz: :razz: :eviltong: ... Quote
Moniś Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 dobrze, dobrze- widzę, że aktorzy powrócili i jest wszystko w porządku :evil_lol::evil_lol: tak trzymać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]No to jesteśmy wszyscy w komplecie, to zaczynamy :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Moniś dawaj no tu scenariusz :razz:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
PiotrekJ Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 [quote name='Moniś']dobrze, dobrze- widzę, że aktorzy powrócili i jest wszystko w porządku :evil_lol::evil_lol: tak trzymać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Właśnie miałem zapytać gdzie się podziewa Nasza Pani reżyser :razz: ... Ale widzę, że już się znalazła :p ... Quote
Moniś Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 [quote name='PiotrekJ']Właśnie miałem zapytać gdzie się podziewa Nasza Pani reżyser :razz: ... Ale widzę, że już się znalazła :p ...[/quote] Ja zawsze pojawiam się w pore :cool3::cool3::cool3: Daga, scenariusz dawałam Ci już kilka razy na gg, wiesz co masz robić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 [quote name='PiotrekJ']Za dużo byś chciała wiedzieć odrazu :razz: :razz: :eviltong: ...[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]aha rozumiem, ze to jeszcze nie ten odcinek :eviltong: :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 [quote name='Moniś']Ja zawsze pojawiam się w pore :cool3::cool3::cool3: Daga, scenariusz dawałam Ci już kilka razy na gg, wiesz co masz robić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]ale tutaj takich obrazków nie ma jakie daałas mina GG :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
PiotrekJ Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 [quote name='Moniś']Daga, scenariusz dawałam Ci już kilka razy na gg, wiesz co masz robić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] A może i ja go otrzymam, co? :razz: Quote
Moniś Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]aha rozumiem, ze to jeszcze nie ten odcinek :eviltong: :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Jasne, że to jeszcze nie TEN odcinek :evil_lol: do THE ENDu zostało ich jeszcze 999 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Piotrek'] A może i ja go otrzymam, co? :razz:[/QUOTE] nie znam Twojego gg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 [quote name='Moniś']nie znam Twojego gg :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Jest pod avatarkiem :cool3: :cool3: :evil_lol: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Moniś tylko wiesz wytnij te kila scen :evil_lol: :evil_lol: Piotrek o nich nie musi wiedziec :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Moniś Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 [quote name='PiotrekJ']Jest pod avatarkiem :cool3: :cool3: :evil_lol: ...[/quote] i co w związku z tym? :evil_lol::evil_lol: Quote
Moniś Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Moniś tylko wiesz wytnij te kila scen :evil_lol: :evil_lol: Piotrek o nich nie musi wiedziec :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] ależ skąd :evil_lol::evil_lol::evil_lol: toż muszą być i ekscytujące wątki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 [quote name='Moniś']ależ skąd :evil_lol::evil_lol::evil_lol: toż muszą być i ekscytujące wątki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]no ale jak sie dowie, ze pod koniec telenoweli w 998 odcinku pojawi sie Romeo to sie moze załamać biedaczysko, jeszcze krzywde sobie zrobi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Moniś Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]no ale jak sie dowie, ze pod koniec telenoweli w 998 odcinku pojawi sie Romeo to sie moze załamać biedaczysko, jeszcze krzywde sobie zrobi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Oj nie martw sie, On bedzie miał wtedy Julie na pocieszenie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zrzuci mu włosy i wespnie sie po nich do jej komnaty :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 [quote name='Moniś']Oj nie martw sie, On bedzie miał wtedy Julie na pocieszenie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zrzuci mu włosy i wespnie sie po nich do jej komnaty :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]hahaha ciekawe co Pietrek na to :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
PiotrekJ Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 [quote name='Moniś']Oj nie martw sie, [B]On bedzie miał wtedy Julie na pocieszenie[/B] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zrzuci mu włosy i wespnie sie po nich do jej komnaty :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Zaczyna mi się to podobać :cool3: :cool3: :cool3: ... Quote
Moniś Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 [quote name='PiotrekJ']Zaczyna mi się to podobać :cool3: :cool3: :cool3: ...[/quote] no nie może być inaczej:cool3::cool3::cool3: tylko kto zagra Julię? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Oskarkowi do tych okularkow [url]http://img209.imageshack.us/img209/6104/osk34rl.jpg[/url] pasowala by bluzeczka "Security" [url]http://www.allegro.pl/item98129491_nowosc_letnie_bawelniane_t_shirty_z_nadrukiem_.html[/url] Super by wygladal. Daga, przemysl to :razz::razz:8-) Miala bys prawdziwego bosa obok siebie 8-) Quote
Daga_i_Oskar Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Hmm moze cating zrobimy :cool3: :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Ok Telenoweliści :evil_lol: koniec na dzisiaj :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Ja juz grzecznie mówię DOBRANOC i zapraszam na ... hmm po weekendzie :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 [quote name='anetta']Oskarkowi do tych okularkow [URL="http://img209.imageshack.us/img209/6104/osk34rl.jpg"]http://img209.imageshack.us/img209/6104/osk34rl.jpg[/URL] pasowala by bluzeczka "Security" [URL="http://www.allegro.pl/item98129491_nowosc_letnie_bawelniane_t_shirty_z_nadrukiem_.html"]http://www.allegro.pl/item98129491_nowosc_letnie_bawelniane_t_shirty_z_nadrukiem_.html[/URL] Super by wygladal. Daga, przemysl to :razz::razz:8-) Miala bys prawdziwego bosa obok siebie 8-)[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]dzięki Anetko za link :buzi: przemyślimy :razz:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Moniś Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Hmm moze cating zrobimy :cool3: :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [/quote] ooo to jest myśl!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobranoc Daga :buzi: Quote
Nugatowa Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Cześć Daguś i Oskarku :hand: :hand: Czekamy na machosa :loveu: Miełgo dnia :Rose: :buzi: Quote
Moniś Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Wiecie co, gniewam się :evil_lol: Już po 11, a Wy zamiast kręcić kolejny odcinek to robicie niewiadomo co! :mad::mad::mad: Quote
Magda Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 [quote name='Moniś']Wiecie co, gniewam się :evil_lol: Już po 11, a Wy zamiast kręcić kolejny odcinek to robicie niewiadomo co! :mad::mad::mad:[/quote] Moze sami ustalaj kolejne odcinki??:cool3: Moze bedzie motyw zdrady?:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts